Lucy,jesi pokusala kombinirat povrce i voce? Ili mu probaj dat jos mlijeka jer mi bas zvuci da malo jede.. P.s.presladak je kako gmize i istrazuje 😍
Abies,predivan poklon! Brojcana,svida li se nelici?i da,po receptu samom mi sline cure,zvuci preprefino..
Gitta moja je imala danima tako crvene tockice po licu od znoja,doduse,proslo ljeto..e sad,mozda zato sto je bila ipak mala skroz,ne znam.. Puj puj po cvecu..kako bi rekle babe 😂😂😂
Mare,to me podsjetilo,jedan period zivota sam stalno sanjala zle pse koji zele napasti/ugristi i koji idu prema meni,a ja obicno u zadnji tren uspijem zatvoritu vrata ispred njih,ali strah je bio tu..uh...meni osobno nema nis goreg od pasa..drugo, stalno sam sanjala nekakva stubista ili liftove,al pretezno stepenice bez ograda, klimave,rupe okolo,moras proc i osjecas ko propadanje pod nogama i strah i nesigurnost..ajme meni..ko zna sto sam morala proci taj period u zivotu da me podsvjest toliko mucila 😲 grozno..
Sanjarka,nek se ponove takve noci 💪
Sunshine,otkaci se bez male vristace,bit ce dobra svekrvi..tak velis da te mrzi 😂😂😂😂
Tpol puj puj i po tvom cvecu 😂😂😂
Sanjarko,a jel koristis stari go prije povratka???
Eto ja posadila cvijeće hahha jos moram pofarbat stolice i stavit pod na te pločice ! Imala sam dobra 3 sata oko toga posla mm pazio na cupavicu pa sam ih istjerala u šetnju van Haha, i vrati se za pola sata kaže nasetao se hahaha
Brojačana super recept evo spremila sam si
Gitta a neznas sta je na kraju bilo od čega ?
Lucy ako ga dojis u principu nebi trebao imat neki problem sa željezo. Al opet ovisno od djeteta ... moja je danas lijepo jela dan prije nista tako da dajem kad oce
Tpol terasa izgleda predivno 😍
Brojcana bas lijep poklon od Abies
Lucy valjda ce maleni prestat te gristi
Nama dan neki bas tezak,evo je zaspala rucala je cveklu (UGOLINA CIKLU😝😜) i palentu pa je opet malo jela pizze sto je muz kupio jer nije htjeo palentu i popila je 200ml ad. Ja se sad kravim i planiram citat,al neka me depra muci 😨 ja i mm smo pricali o snu sto sam imala i na kraju je ispalo svega cega se bojim se sastalo u snu i bas sam se bila rasplakala . Bas neka teska depra me spizdila
TPol, balkon je prekrasan. Doji, pa se nadam da mu krvna slika ok iako mu ped nije jos vadila krv.Prestao je gristi. Valjda malo isprobavao.
Ugolina, mijesala sam mu bananu u svasta. Nekad pojede super, a nekad to isto nece. Valjda ovisi od dana.
Hvala svima na cestitkama.
Ruzno nam vrijeme, mm I ja uspjeli ujutro prostetat nesto al sad ga pada 😑
Proslavili rodjendan. Imali opet torticu I puuno poklona dobili
Danas Ena, jucer Neli, kako prekrasne curice!!!
Ja sam htjela curicu. A pitanje hoce drugo biti cura. Kako uspije nekima imati curu i decka? Moja sestra ima dva decka, brat jednoga i ja. Nigdje cure na vidiku.
Tpol,balkon ti je...puj puj 😂😂😂
Mare,mislim da svatko povremeno tako pukne i ima potrebu se ispuhati..nakupilo ti se,a suze su dobre za izbacivanje tog stresa van..bit ce bolje..saljem hug 😥
Slavljenica nam je ko bomboncek 😍 bome same feste,super!!! Tako i treba!!
Lucy,ima neka fora, na dva tri mjesta sam to cula/ procitala, ne znam vise... Ali recimo..
Muski spermiji brze plivaju,ali krace zive,recimo dva dana..zenski spermiji sporije plivaju,ali duze zive,recimo tri,cetri dana...
Znaci,ako se poseksas na dan ovulacije ili poslije veca je vjerojatnost da te oplodi muski,brzi spermic..
Ako se poseksas recimo tri dana prije ovulacije,muskih na dan ov. recimo vise nema,oplodi zenski..
E sad,ako znas tocno kad ces ovulirat,navali ranije hahaha... Bas me zanima dal je to fkt tak,iako ima logike..mozda se treba tim bas pozabaviti,pratiti nekoliko mjeseci znakove ili mozda tim nekim trakicama kaj spominjete... Ko zna..
Sortiraj odgovore
Najstariji