Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    03. Svibanj 2017. 22:36

Jadna ta mala djecica...
    Rode se i odma...grcevi..probava... Zubi... Ako nije nista od toga onda su pak bolesni ili prehladeni,smrkavi, zastopani... Ma katastrofa

uykmyjh
    04. Svibanj 2017. 08:00

Gitta

Sve, pročitala, slabo zapamtila!
    T pol, super za poskedanje, bravo! 👏👏
    I mi kad idemo vanka, uvijek imam spremnu torbu sa rezervnom robom, pelenama, maramicama, dudom, dodam kašicu i vodu i to je to! Samo uzmem torbu i gotovi za čas!
    Danas smo bili u šopingu, kupila svega, najviše potkošulja, gaćica i čarapa. Toga uvijek treba! Kupila i ergo, korišteni, preko neke stranice, možda skoro pa malo kasno, ali ajde, koliko posluži, posluži!

Ergo 

04. Svibanj 2017. 08:29

Dobro jutro mame! Jeste se naspavale? mi jesmo ,konacno bolja noc. Danas plan nista posebno,veceras idemo na Gornji grad. Tata i cure ce se igrati na Tuskancu, a ja cu na zadnji roditeljski u zivotu naseg mladeg sina. Jao...moje bebe su odrasle
     Zg mame kava daa,moze,super! Kada cemo?
    TPol Lea vrti glavom. Mozda je bole zubici. Znaju tako vrtjeti kad ih boli i jos trljaju nos jako.
    Abies sto volim kada tako krenu pametovati uhh! Fizioloska pa jel nece to Petru peckati,ima li ojedine? Mozda bolja kamilica i ostavljati guzu na zraku bez pelene bar na kratko kod svakog mijenjanja. Nama se tako zna zapaliti guza nakon nekog voca ,koje bas i ne voli al eto i malo je dovoljno.
    Ugolina  bravo za veliku drustvenu Josipu! Bit ce ona sefica u grupi
    Ellie sretan vam put danas! Prekrasan poklon ste dobili
    Curice sa zakasnjenjem sretan rodendan!
    Miss Paola je slatkica prava. Ima li alternative tim remencicima? siroko povijanje ili nesto? tako mi je vas zao kad citam tvoje postove,al izdrzati se mora
    Gitta super za sopping,odlicna cijena za ergo!
    Mare jel sirena danas bolje? Mis mali.
    Brojcana ma onih 30 budenja sam onako rekla ,pretjerano naravno,ali je se svaki cas budila.Vama se noci popravili,neka tako i ostanu.

Sanjarka88
    04. Svibanj 2017. 09:14

Jutro mamite drage 😗
    Nama hb unatoč prehladi noc bila dobra s jednim budenjem. Jucer nije dobro ni preko dana spavao radi glupog nosica , probudi ga i onda nervoza na n-tu jer mu se jos spava dok ne dođe malo sebi, onda bude ok volje. I ja sam bila jucer sva neka bezvezna pa nas tata izveo na rucak 😍 
    Shopping jucer obavljen, gigi je dobio samo kasice i rodjendanski poklon , mama je jos sebe malo obukla za ljeto 😉
    Ilani super za zobene ja ih uvijek zaboravim kupit, a stalno imam to u planu. Bile u shopingu? To posjedanje iz trbusnjaka je jako tesko i P ga isto nije cesto koristio kad se tako posjedao. Zadnji roditeljski sinu uh uh 
    Sunshine ste papale puding za dorucak? Cekamo sliku cipelica
    Lucy zna se i meni desit, uvijek sa svakom kunom pažljivo perem mozak muzu i sebi a onda ja zgrijesim 🤣🤣
    Abies prosao osip? Ped necu uopće komentirat 🔫
    Ena je dobila predivan poklon 😍😍 bas bas je vidim u ovoj haljinici 😍
    Brojcana valjda je faza to s budenjem u 5 😓😓😓
    Babycoming kako prosao tvoj shoping? 
    Mare kako ste? 😗
    Miss ajme premedena ti je curka, a gle kosice 😍😍
    Gitta super ergo 😎
    Curice sretan najsretnjji ti rodjendan ❤❤❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Svibanj 2017. 09:18
    Gigijev poklon
    Gigijev poklon

Sanjarka88
    04. Svibanj 2017. 09:26

I jucer smo se bas bas iznenadili, stigla nam kapa na mickeya od nase Tpol iako nam nije tajna kuma. Tpol ❤

mare1989
    04. Svibanj 2017. 09:41

Jutro cure

Sanjarka guralica je odlicna,ja sad isto trazim dinosaure za Lea

Ilani bravo za dobru noc. Koliko ti sin ima godina?
    Noc nam je bila dobra zaspala je kasno i prvo budenje u 5 h i do 7.30 kad se probudila bila je raspolozena,sad do kad ce to trajati vidjet cemo. Necu nista puno govoriti samo cu se nadati 😊

Ugolina
    04. Svibanj 2017. 11:41

Dan tete... Noc bila super za razliku od prethodne dve tri kada mi se baby budila vristeci..davala joj lupocet da moze uopce nazad zaspat 😲😥 a nocas joj vise nije trebao..gore desni nateeeceeeeneee ful ful..ajde probudila se isto placuci u cetri al zacas sam ju uspjela ususkati nazad..poslije mozda jos dva puta bez vristanja,samo trazila cicu tjesilicu..bas mi ju zao.. Budenje nesto prije osam ko svaki dan,al djelovala je jos malo umorno iako je spavala od osam sinoc... Inace,izbacuje mi popodnevni san i uspije izdurat ono od 13 do 20 sati i to mi je bas super..ok,vec pocne ludit oko 19 al rano zaspe i probudi do jutra... Mozda je zato se i probudila umorna..evo spava od 10:15.. Al cini se da ce se uskoro probuditi pa ce danas imat taj drugi spavanac..tesko ju uspavat,kvocku,neda se..
    Bile u setnji od 9-10...dok spava ja perem/susim/peglam ves..rucak danas ne moram kuhat,idemo kod svekrica..
    Jeli jaja kuhana ujutro i ne voli, ajme kad je ispljunula onaj zumanjak 😂 ko da itko voli zumanjak..a nije nit bjelanjak htjela pa sam joj kamuflirala u mlijecni namaz..kaj cu,moram uvest u prehranu,uskoro ce godina..nema reakcija💪..😂

curicax3
    04. Svibanj 2017. 12:20

Hvala svima na cestitkama i tu😘😘😘😘
    Gigi ce nam bit pravi frajer u novom autu s kapom😍

Lucy16
    04. Svibanj 2017. 18:22

Sanjarka, Gigi je presladak.
    Kod nas ništa novo. M po starome, a novih zuba nema na vidiku. Sinoć mu sveki uvalila cekinove posebne, to hoće jesti. Ne znam koliko je dobro da mu to uvedem u prehranu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.