Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    06. Svibanj 2017. 23:02

Ugolina, to sam i ja cula. Probat cu kad se odlucimo za drugo.  Znam otprilike kad je O, a sad hocu pogoditi ranije, vidjet cemo.

uykmyjh
    07. Svibanj 2017. 09:19

Ena stetan rodjendan sa zakasnjenjem!! 🎊🎉🎆🎁😍
    Petra, josipa zadnji minic 😱 velika djecica 😍
    Tpol balkon je predivan...ja imam za sredit straznji dio vrta, mislila sam napravit neku ogradu i nesto posadit, mm ce napravit stol i klupicu od drva... Morat cu skicnit pinterest da me inspirira

mare1989
    07. Svibanj 2017. 09:28

Jutro ljetnice
    Ljepoticama Petri i Josipi sretni poljednji minici 😍😍
    Brojcana hvala na pitanju bolje sam
    Noc nam je bila odlicna 19-23-6-8.30 😁 ovo u 6h sam je ignorirala pa je se vrtila i pjevala i zaspala na kraju😊 Danas mm radi a ja cu sa klincima se zabavljati,nikad meni dosadno😊

curicax3
    07. Svibanj 2017. 09:36

Sretan zadnji minic nasim najnaprednijim curkama😘😘❤❤

Lucy16
    07. Svibanj 2017. 09:44

Ja sam na rubu zivcanog sloma. Nocas budenje svaki sat, nisam ni uspjela zaspati posteno. Vristanje od 4.30-6. Bio je sav mokar od bacanja, koprcanja i vristanja. Spavanje do 8.40 i opet vristanje. Bio na cici 10 puta i opet grizao. Pa tko moze tako?? Ja ne mogu bez spavanja. Sve mislim ici dr.zbog toga. Jel to normalno? 1-2 puta u tjednu je obavezno ovako?! 

Abies
    07. Svibanj 2017. 10:29

Hej!
    Cura dečko... Ima i fora o+12h za curu. Kao od ovulacije 12h iza sex. A i poze, pseći dečko.... La la la. 
    Moram šljakat. Tvor dolazi. Povraća mi se na pomisao. 

Josipi sretan minić!

Abies
    07. Svibanj 2017. 10:32

Tpol da balkon je predivan! Ma ti si rođeni estata, i modno i interijerno!!!

Ugolina
    07. Svibanj 2017. 11:11

Lucy16

Ja sam na rubu zivcanog sloma. Nocas budenje svaki sat, nisam ni uspjela zaspati posteno. Vristanje od 4.30-6. Bio je sav mokar od bacanja, koprcanja i vristanja. Spavanje do 8.40 i opet vristanje. Bio na cici 10 puta i opet grizao. Pa tko moze tako?? Ja ne mogu bez spavanja. Sve mislim ici dr.zbog toga. Jel to normalno? 1-2 puta u tjednu je obavezno ovako?!

To je meni moja radila skoro dva mj jer je htjela samnom spavat...na kraju sam odustala jer nisam funkcionirala i odkad spavamo zajedno vise nije tako... E u slucaju da ga kaj boli kad tak jako place,jesi pokusala dat mu lupocet? 

Ugolina
    07. Svibanj 2017. 11:15

Petra sretan minic 😘😘😘😘😘
    Ajme i nama zadnji,pa kako je moguce covjece,da vrijeme tako brzo prolazi??  Zacas ce ovaj mjesec proc i kaj,godina dana mojoj bebi...onda vise nije beba nego malo dijete 😥 zanimljivo mi ponekad bacit oko na fotke i onak,bila je tako mala..i zanimljivo kako se mijenja fizicki 😂

Miss_a89
    07. Svibanj 2017. 11:33

Mamiceee ☕☕☕☕
     Ne znam na sto nam je otisao jucerasnji dan.. navecer smo imali mm i ja prvi izlazak 😄😄 probudila se taman kad smo dosli doma i onda nas je pocastila spavanjem do pola 7 🎉🎉
    Eni sretan rođendan! 🎂
    Curkama sretan minic 🎈🎈
    Tpol balkon je predivan 😍😍 jedva cekam da ja sredim svoj. Al to ce vjerojatno biti dogodine tek 😅
    Brojcana torta zvuci jako ukusno! Opet svađa s tm? 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.