Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    03. Svibanj 2017. 16:55

Pozdrav dok spava
    U nekoj je danas priljepak fazi pa smo izišle s ergom pustim je na krevet place i oce se nosat 
    I mase glavom ljevo desno stalno , Zašto dal neko zna ?
    Ma to kupanje nadam se da će na ljeto kao sto kažete bit bolje ići cemo na more ,al ne radim joj stres kupam jednom tjedno i eto kad se već oce držat za mene NEK se drži 😁
    Abies E bas glupo od te zamjene ispala si kao da si luda i kao da ne čistiš Petru 
    E bome je meni prije trebalo duže da se spremim sad sam za cas gotova 😁

Abies
    03. Svibanj 2017. 19:38

Ma baš to Tpol. Kao neka hipohondrična mama. Najbolje mi pratite ju 5 dana pa već ju pratim toliko. 
    Izlazak. U dvorištu ništa. Njezin ruksak. Maramice kašica u vrećici, voda, pelena, rezervna voda. Obavezno. 
    I uvijek i kad imaju 3 god imajte rezervnu robu!!!!!!!!!
    Ugolina super za josipu da je društvena. Mislim da ču imat opakih problema s petrom. Vidjeli na onoj kavi. E a kad ćemo opet???
    Miss i ti nam se pridruži

Miss_a89
    03. Svibanj 2017. 19:50

Pozdrav mame 💜
    Imam nekoliko stranica zaostatka al to cu veceras kad zaspi. Danas mi je cijeli dan na rukama..place i place 😥 pokusava izravnat nogu i kad vidi da ne ide krene vriska. Zaspala maloprije u pola 7 i odspavala 40min.. taman da sam stigla veceru pripremiti. Jedva cekam krevet 😪😪

curicax3
    03. Svibanj 2017. 20:27

Sretan minic Paolici😘preslatka profilna

Ja sam Abies za kavu!Zacas idemo neki radit pa moramo cim prije

Gitta
    03. Svibanj 2017. 20:39

Sve, pročitala, slabo zapamtila!
    T pol, super za poskedanje, bravo! 👏👏
    I mi kad idemo vanka, uvijek imam spremnu torbu sa rezervnom robom, pelenama, maramicama, dudom, dodam kašicu i vodu i to je to! Samo uzmem torbu i gotovi za čas!
    Danas smo bili u šopingu, kupila svega, najviše potkošulja, gaćica i čarapa. Toga uvijek treba! Kupila i ergo, korišteni, preko neke stranice, možda skoro pa malo kasno, ali ajde, koliko posluži, posluži! 

TPol
    03. Svibanj 2017. 20:48

Ma gita super za ergo odlicna cijena Trebat će za drugu bebi sigurno ! Nju u nutra i kuda god hoćeš 😀

Ugolina
    03. Svibanj 2017. 21:36

Vecer tete... A vidi paole 😍 tocno je beba..ova moja mi vise nije beba kad vidim tak malu bebu...a beba mi je jos haha beba beba beba 😂 bas mi ju zao zbog tih remenja..
    Mare i djeca izlaze ko klosari 😂😂😂😂 
    Curici jos jednom sretan rockas 😘
    zatisje brate na forumu,djeca nam sve zahtjevnija mi sve manje aktivne..
    Zg mame kava daaaaa!!!!

curicax3
    03. Svibanj 2017. 22:24

Ugolina

Vecer tete… A vidi paole 😍 tocno je beba..ova moja mi vise nije beba kad vidim tak malu bebu…a beba mi je jos haha beba beba beba 😂 bas mi ju zao zbog tih remenja..
    Mare i djeca izlaze ko klosari 😂😂😂😂
    Curici jos jednom sretan rockas 😘
    zatisje brate na forumu,djeca nam sve zahtjevnija mi sve manje aktivne..
    Zg mame kava daaaaa!!!!

😘😘😘😘😘

mare1989
    03. Svibanj 2017. 22:27

Vecer cure
    Curice sve najbolje ti zelim od srca 😍
    Ugolina 😝😝 sreca pa me nitko ne vidi tu oko kuce.
    Sirena je imala veceras opet fazu ludovanja plakanja i vristanja,tako je bilo i jutros i sinoc. Opet kazem nadam se da su zubici jer ne znam sta bi drugo moglo biti.

Lucy16
    03. Svibanj 2017. 22:35

Mare, i moj danas samo vristi i place. Spavao malo. I ja mislim da su zubi i bojim se za svoje psihicko zdravlje. Ne znam kako cu izdrzati do njegove 4.g kad bude malo samostalniji i mirniji, nadam se. Sad je kao zivo srebro. Izvela ga van da posadim cvijece, nece biti, vristi kao da ga kolju, a ja pola metra od njega. Nista nisam napravila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.