Odspavali malo pa otisli u grad. Kupila si dvoje balerinke. Skrivam od muza. Mali bio tako- tako. Malo cendrao i vristao, ali vecinom dok smo bili doma jos.
Baby danas ti na tickeru pisalo da je mali 10 mj, zato sam mislila da vam je minic. Sad vidim jos 3 dana, toga jutros nije bilo ili ja od umora nisam vidjela.
Razbila bi mobitel i ovo slovo e na ekranu , psmt jel 4g mrezu placam ili koji kc
Ne znam hoce li i ovo uspit poslat
Pisem onda sutra 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ☕
Noc 🔫 zacepio nam se nosic 😬. Sad spava, a mene tko sisa. Vani bi mogao biti jos jedan lijepi dan ☀️.
Mudrica se sinoc javila u 22.30h tek, zadnje se culi oko 16h ja vec u brizi a ona cila vesela govori da se oblace za disco 🤣
Babycoming naravno da ce lekcija muzu bit dovoljna za ovih par dana sto je tu 🤣 jel znate kad ide?
Ja cu poslusat tvoju i svoju mamu za cipele i uzet cipele koje drze gležanj... pun mi kufer svih ovih novih istrazivanja. Vidila sam online frodo da ima lipih sandalica i to snizenih pa cu malo uzivo pogledat sta se nudi. Koje žitarice stavljas u jogurt? On tebi hoce tako griz na samoj vodi i te piljevine? Zavidim
Deeka kud u neviste navalili zubi misica mala, nije ni cudo da vrišti nocu
Sunshine hvala na idejama za dorucak, malo nam sve otezano jer jos nisam uvela kravlje a bljutavo na vodi nece, gris nece nikako vise. Pasteta zvuči super , koliko bi mogla trajat u frizideru spremljen? 🤔
Mare majmun 🤣
Tpol bravo za cupavicu i posjedanje 😗😗 je bas su zanimljivi tako kad svasta nesto mogu 😍 uh ona jos ne voli kupanje 🤤😓
Ellie i nama je hit vadenje svega iz ladica. Stetocine male. Super za poklon, slikica? 😊
Lucy skriva shoping ulov od muza 🤣🤣🤣
Mila sretan veliki 9. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈😍
I maloj misici Paoli nek je sretan 3.! 🎈🎈🎈
Vidila sam neki recept za puding pa evo i vama kao ideja za dorucak
Ugl.
Kuhat minutu sumsko voće, dodat zgnjecenu bananu. U to stavit zlicu pudinga od Vanilije, i kuhati dok ne zgusne. Na samom kraju dodati zlicu zobenih.
Topli puding ostavit dok zobene nabubre i to je to 😊
Dobro jutro mame!
Nama noc nesto bolja od prethodne,ne 33 budenja vec 30.Ajde,glavno da ide na bolje. Vidim svi spominete zobene pahuljice. Jucer sam izmisljala rucak Nikolini pa sam joj u varivo od slatkog zelja ubacila i saku zobenih,lijepo je pojela i pred vecer se lijepo iskakala
,a to bas volim jer inace ima tvrdu i neurednu stolicu. Tako da zobene idu u omiljene.
Sanjarka i Gitta danas sopingiraju.I mi cemo. Moramo kupiti seki neke stvari i jos nisam podigla Nikolinin poklon od DM pa cemo i to.
Sanjarka, nova profilna kako je Petar vec velik decko i premeden je! Recept cini se zanimljiv bas cu probati. Velika seka uziva u Zagorju
,super! Njoj ce vrijeme proletjeti.
Pitala si za posjedanje.A kako i sa svime s Nikolinom,ona nesto pokaze da moze ali slabo to koristi,samo kad je visa sila. Totalno nezainteresirana za kretanje.
TPol, joj to sa kupanjem,mogu si misliti.Planirate li na more ljetos? Mozda bi tu zavoljela kupanje.
Ellie sretno s pakiranjem danas. Ena pomaze.Pohvalite se slikicom poklona?
Jutro svima.
Neki shoppingiraju,ja ne snijem. Nista! Tolko svadbi imamo i babinja.
Tpol ajme jadna Lea. Sigurno je jako prestrasena a mi to ne vidimo tako nego kao odupiranje i maltretiranje nas. Prestrasena vode mislim. Klop mali😍
Nisam kuoovala za nas album nego za kumce. Jos nije doslo. I radosnicu. Njima je ovo trece dijete i sve imaju. Nista mi nisu vece rekli a stalno sam pitala😂😅🤗 ne znam kaj kupit nekome kaj sve ima. Jos sam pitala ako bi si kaj zamijenili za novo. Svi kazu da je lijepo pa eto. A nije niti jeftino. Onda cu uzet i Teni za rodendan album ak si zadovoljna. Al kad se financijski oporavimo..tamo za 5 godina😂😂😂
Sanjarka tnx za puding,vec sam izvadila sumsko voce iz skrinje. Probam popodne. Jesi mogla spavat bez mudrice? Btw meni isto rekle na vjezbama da treba bit vise da drze glezanj. I malo postavljene iza oko pete,al moraju bit savitljive. Poslilam ti kad obucem Teni da vidis kolko su visoke.
Nikolina zafrkava. Super da su joj se svidjele zobene. Ja dam svakako,u svim komb od jutra do veceri😅🤗
Curama sretni minici🍼🎉🎉💞
url=https://lilypie.com]
Sretni minici Mili i Paoli!
Mi za dorucak danas jeli pizzu i kefir.
Sretni minici!!!!
Sanjarka, skrivam zbog svoje savjesti jer kako nemam svoju placu sada, onih pisljivih 2660, a vecina toga ode na kredit za kucu, stalno njemu tupim da ne smije trositi, moramo paziti na novce,..... A ja sad trosila nepotrebno, mislim mogla sam ovo ljeto i bez novih balerinki jer ne idem na posao i kud cu ih nositi? Ali zensko ko zensko.
Mi sad na vjezbe. Nocas spavao u kindi cijelu noc i s manje budenja i jutros do 9,15 sto je cudo.
Jutro.
Evo ja iz grada, isla vadit krv, KKS. Uopce mi nije falilo. Ufff.
Noc dobra, znaci u pravu sam kad sve pripisujem zubima.
Sortiraj odgovore
Najstariji