Tpol bravo za posjedanje 👍😍 moj to jos nista ne razumi. Cupavica bas napredna
Ellie bas ja jutros razmisljam gdje su oni dani kad bi samo kljuceve, mob i 20kn u dzep stavila i vec bi bila vani... Spremali se za setnju pola jutra i na kraju se vracala po njegove cipele... izasli vani-naoblacilo se
Hej!
Sretni minići curicama!
Ja od zamjene pedijatrice. Hb pa nisam kod nje. Petra ima nekih 5 dana pelenski osip. I mažem pazim mazim... Ne prolazi. Guza (tj oko spolovila) ko orangutan. Otprilike kao dlan veličine. I išla da mi možda prepiše kakvu kremu. Ova me oprala ko idiota. Sudokrem joj nije neka krema, beloderm nikako na to. Samo fiziološka. I može bepanten. I nek pratim 5 dana. Nit je pitala koliko dana. Samo me napala. Uz, to je od proljeva. Velim nije imala. Imala je mekšu stolicu 1,5 dan i to je to. Ma bljak bljak.
Nikolina će dobiti poklon dm!
Ilani tako mi sin, pokazivao da zna nešto i mj muk. I nikako ga navesti. I svaki put kad je bio sam i nije shvatio da ga gledam.
Brojčana javi jel ima pošte? Krenulo je na put.
Ellie dobila poklon!
Sanjarka ja isključim podatkovnu vezu i nema slova e
Lucy ne grizi se. Sigurno je i tm dok si doma bio na kavi u kafiću i potrošio koliko i cipele vrijede (osim ako nisu geox i sl 😀). Zaslužiš malo luksuza i veselja.
Deeke samo 20str zaostatka 😀 ja proletim i zaboravim.
Dan zene, malac spava ja oprala kosu i pobrisala prasinu, sad se kravim i cekam rucak da se skuha..kasnije u citija na zutu srijedu, jucer bas pitala tetu u dmu..na one bonove iz knjizice s popustima danas jos dodatnih 15% ako kupis iznad 200kn..idemo se opremiti potrepstinama a i mama ide u neke babinje pa da iskoristimo popuste
noc tako tako, bilo je boljih i gorih..zadnja 3-4 dana produzi spavanac do 8 i to mi je super jer se ja dignem prije i popijem kavu u miru 👍
Sanjarka mislim da cu i ja poslusat i kupit te malko vise, bar za ove prve dok prohodava..samo cu uzet bez anatomskog uloska i da imaju savitljivi potplat..pediped su bile idealne al jbga nema ih..inace imaju u deichmannu superfit i elefanten cipelice, cine se ok a i vidila sam po fb grupama da su ih spominjali kao dobre..brines se za mudricu a cura uziva ko velika 😄
Ellie drago nam je da vam se svida poklon 😍 od srca je i bome sam dok sam birala zazelila jednu malu curicu od sve one slatkoce 😁
Tpol bravo za cupavicu i posjedanje, a sto se tice kupanja izdrzite jos malo do mora a onda ce cura skuzit da je to super i uzivat u vodi 😄
Sandrich moze Lovre i bez cipela u setnju 😁 poznato mi to nesto, pola jutra se spremam i onda na pola puta shvatim da sam nesto zaboravila
Ilani super vam je dorucak 😀😀
idem dalje dok mogu 😘😘
Sunshine kuhani proso pomijesam s vocem, ili ga skuham u kompotu od voca..on to pojede s gustom a meni slicbo kao zobena kasa s vocem..
Sanjarka hoce piljevine, tek smo mi poceli s tim 😂 al jede samo keksolino i onu hippovu vocnu..a griz mu nikad ne radim na samoj vodi nego ili na kompotu ili juhi ako je za rucak
Ajmo mog mozga,pojma nemam kaj sam sad procitala... Baby poslala predivan predivan poklon eni...
Zobene jecmene nemam pojma ni kaj to je..moja to ne jede 😲 sve mi to isto... Moja voli griz na vodi u kojoj se kuhala jabuka pa izmiksan s doticnom jabukom i to bas bas voli.. I mlijecni namaz ali odksko ju zubi bole onda kombiniram s jogurtom da bude mekse i ti voli.. Nekada jabuka i banana s grisom, nekad kombiniram s keksima i tako,ode jutro..
Bili u vrticu predali papire,obavile i razgovor s pedagogom, proslo super i tako.. Svi zivi ju nosali,jedni drugima pokazivali,bas to nju briga, ide svima.. Samo pred kraj vec nervozna bila,zadrzali smo se skoro do podne,a ona je obicno u 11 vec gotova..i tako..
Brojcana ma sirovo😂😂😂 ko bilderi. I iscijedim sirovi zutanjak i to popije nataste😂😂😂
Kaj ja jedina jos uvijek samo izletim iz kuce?🤔 nakon obroka naravno. Obucem tenisice,njoj cipele i jaknicu. Vodu i bjez
url=https://lilypie.com]
Dobar dan cure
Mili slatkici sretan minic 🎀😍😘
Miss i Paoli sretan minic
Tpol bravo za posjedanje 👏a misica se boji vode. Vjerujes da je Leo imao faze od rodenja malo voli pa malo ne voli,sad smo dosli da opet vristi kad se mora kupati.
Abies e stvarno ta neka zamjena ni zasta,ja nikad necu zaboraviti kad je bilo ono sireni jadna sve zivo probala i na kraju pedica dala kremu i u roku 2 dana proslo. Sad cim vidim da ide crvenilo samo joj mrvicu namazem.
Ellie poklon predivan,haljinica prava proljetna😍
Idemo dalje sa pisanjem 😁
Sunshine ja izadem ko klosar kad idemo vani samo reknem oblacite se i van 😁😁
Noc nam je kao i po obicaju dobra 😝😝 al zato je jutros 1,5h vristala i plakala i kad je dosao mm na marendu smirila se. Tjesim se da su jebeni vraziji zubi😠 sad je zaspala al vidjet cemo do kad. Mm sam rekla o rucku ne razmisljam imam pitu zaledenu pa ako nis ne stignem nju cu ispeci. Nije se puno bunio 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji