Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    03. Svibanj 2017. 11:23

Tpol bravo za posjedanje 👍😍 moj to jos nista ne razumi. Cupavica bas napredna
    Ellie bas ja jutros razmisljam gdje su oni dani kad bi samo kljuceve, mob i 20kn u dzep stavila i vec bi bila vani... Spremali se za setnju pola jutra i na kraju se vracala po njegove cipele... izasli vani-naoblacilo se 

Abies
    03. Svibanj 2017. 11:23

Hej! 
    Sretni minići curicama!
    Ja od zamjene pedijatrice. Hb pa nisam kod nje. Petra ima nekih 5 dana pelenski osip. I mažem pazim mazim... Ne prolazi. Guza (tj oko spolovila) ko orangutan. Otprilike kao dlan veličine. I išla da mi možda prepiše kakvu kremu. Ova me oprala ko idiota. Sudokrem joj nije neka krema, beloderm nikako na to. Samo fiziološka. I može bepanten. I nek pratim 5 dana. Nit je pitala koliko dana. Samo me napala. Uz, to je od proljeva. Velim nije imala. Imala je mekšu stolicu 1,5 dan i to je to. Ma bljak bljak. 

Nikolina će dobiti poklon dm! 
    Ilani tako mi sin, pokazivao da zna nešto i mj muk. I nikako ga navesti. I svaki put kad je bio sam i nije shvatio da ga gledam. 
    Brojčana javi jel ima pošte? Krenulo je na put. 
    Ellie dobila poklon!
    Sanjarka ja isključim podatkovnu vezu i nema slova e
    Lucy ne grizi se. Sigurno je i tm dok si doma bio na kavi u kafiću i potrošio koliko i cipele vrijede (osim ako nisu geox i sl 😀). Zaslužiš malo luksuza i veselja.
    Deeke samo 20str zaostatka 😀 ja proletim i zaboravim. 

Ellie00
    03. Svibanj 2017. 12:04

Evo slikice , jucer pisala s moba
    Jos jednom hvala 😘😘😘💝💝💝🤗🤗🤗

Littleladybug
    03. Svibanj 2017. 12:13

Dan zene, malac spava ja oprala kosu i pobrisala prasinu, sad se kravim i cekam rucak da se skuha..kasnije u citija na zutu srijedu, jucer bas pitala tetu u dmu..na one bonove iz knjizice s popustima danas jos dodatnih 15% ako kupis iznad 200kn..idemo se opremiti potrepstinama a i mama ide u neke babinje pa da iskoristimo popuste 
    noc tako tako, bilo je boljih i gorih..zadnja 3-4 dana produzi spavanac do 8 i to mi je super jer se ja dignem prije i popijem kavu u miru 👍
    Sanjarka mislim da cu i ja poslusat i kupit te malko vise, bar za ove prve dok prohodava..samo cu uzet bez anatomskog uloska i da imaju savitljivi potplat..pediped su bile idealne al jbga nema ih..inace imaju u deichmannu superfit i elefanten cipelice, cine se ok a i vidila sam po fb grupama da su ih spominjali kao dobre..brines se za mudricu a cura uziva ko velika 😄
    Ellie drago nam je da vam se svida poklon 😍 od srca je i bome sam dok sam birala zazelila jednu malu curicu od sve one slatkoce 😁
    Tpol bravo za cupavicu i posjedanje, a sto se tice kupanja izdrzite jos malo do mora a onda ce cura skuzit da je to super i uzivat u vodi 😄
    Sandrich moze Lovre i bez cipela u setnju 😁 poznato mi to nesto, pola jutra se spremam i onda na pola puta shvatim da sam nesto zaboravila
    Ilani super vam je dorucak 😀😀 
    idem dalje dok mogu 😘😘

Littleladybug
    03. Svibanj 2017. 12:14

e da sretni minici curama 😍😍

Littleladybug
    03. Svibanj 2017. 12:17

Sunshine kuhani proso pomijesam s vocem, ili ga skuham u kompotu od voca..on to pojede s gustom a meni slicbo kao zobena kasa s vocem..
    Sanjarka hoce piljevine, tek smo mi poceli s tim 😂 al jede samo keksolino i onu hippovu vocnu..a griz mu nikad ne radim na samoj vodi nego ili na kompotu ili juhi ako je za rucak

Ugolina
    03. Svibanj 2017. 12:31

Ajmo mog mozga,pojma nemam kaj sam sad procitala... Baby poslala predivan predivan poklon eni...
    Zobene jecmene nemam pojma ni kaj to je..moja to ne jede 😲 sve mi to isto... Moja voli griz na vodi u kojoj se kuhala jabuka pa izmiksan s doticnom jabukom i to bas bas voli.. I mlijecni namaz ali odksko ju zubi bole onda kombiniram s jogurtom da bude mekse i ti voli.. Nekada jabuka i banana s grisom, nekad kombiniram s keksima i tako,ode jutro..
    Bili u vrticu predali papire,obavile i razgovor s pedagogom, proslo super i tako.. Svi zivi ju nosali,jedni drugima pokazivali,bas to nju briga, ide svima.. Samo pred kraj vec nervozna bila,zadrzali smo se skoro do podne,a ona je obicno u 11 vec gotova..i tako..

Sunshine1
    03. Svibanj 2017. 12:35

Brojcana ma sirovo😂😂😂 ko bilderi. I iscijedim sirovi zutanjak i to popije nataste😂😂😂
    Kaj ja jedina jos uvijek samo izletim iz kuce?🤔 nakon obroka naravno. Obucem tenisice,njoj cipele i jaknicu. Vodu i bjez

url=https://lilypie.com]

mare1989
    03. Svibanj 2017. 12:41

Dobar dan cure
    Mili slatkici sretan minic 🎀😍😘
    Miss i Paoli sretan minic
    Tpol bravo za posjedanje 👏a misica se boji vode. Vjerujes da je Leo imao faze od rodenja malo voli pa malo ne voli,sad smo dosli da opet vristi kad se mora kupati.
    Abies e stvarno ta neka zamjena ni zasta,ja nikad necu zaboraviti kad je bilo ono sireni jadna sve zivo probala i na kraju pedica dala kremu i u roku 2 dana proslo. Sad cim vidim da ide crvenilo samo joj mrvicu namazem.
    Ellie poklon predivan,haljinica prava proljetna😍

mare1989
    03. Svibanj 2017. 12:45

Idemo dalje sa pisanjem 😁

Sunshine ja izadem ko klosar kad idemo vani samo reknem oblacite se i van 😁😁
    Noc nam je kao i po obicaju dobra 😝😝 al zato je jutros 1,5h vristala i plakala i kad je dosao mm na marendu smirila se. Tjesim se da su jebeni vraziji zubi😠 sad je zaspala al vidjet cemo do kad. Mm sam rekla o rucku ne razmisljam imam pitu zaledenu pa ako nis ne stignem nju cu ispeci. Nije se puno bunio 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.