Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    02. Svibanj 2017. 18:05

babycoming

Gitta zelim ti sto skorije ispunjenje sna..samo si nemoj radit preveliki presing, opusti se i uzivaj..ako se uhvati super, ako ne iduci mjesec ce 😊

Tako i pokušavam, sutra idem u shoping, to uvijek opusti da sve zaboraviš 😂😂 samo je najgore ovo iščekivanje do (ne)očekivane M! 😉😊😊😊

deeka
    02. Svibanj 2017. 18:24

20 strana zaostatka, preskocila!
    Da vas pozdravim! Mi jucer u setnju i vani na rucak, danas isto u setnju. Sad smo kuci, cekamo tatu da dode s posla da veceramo. 
    Noci uzas, jedino ne vriati kad spava sa mnom. Izasla 2 zuba ova zadnja dva dana. Jos 2 I valjda smo mirni neko vrime. Sve u znaku broja 2! 

Sunshine1
    02. Svibanj 2017. 18:35

Ugolina ovulira cijeli mjesec😂😂😂😂
    Ja to isto nis ne kuzim . Ko i ti,samo po napaljenosti. Nisam HB to morala pratit i ucit.
    Sanjarka naravno da nece kasice kad je veliki😊💪🙌
    Kod nas dorucak: naribam jabuku bananu,zobrne,malo cimeta, ili kruh i abc,ili griz,keksolino..ili jogurt sa vocem, ili one zitarice iz DM-a. Ne mogu se sad vuse sjetit🤔

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    02. Svibanj 2017. 18:39

Zobena kasa: 3,4 zlice zobenih stavim kuhat u vodi,samo da pokrije. Dodam mlijeko,cimet,voce...

Sad sam isla prelistat blokic sa njenim receptima oa bi mogla i pastetu joj napravit kad budem imala mesa. Pise piletina/riba,zutanjak,malo maslaca,persina,malo luka. I samo zblendat

Gitta
    02. Svibanj 2017. 18:52

Sunshine lajkam recept za paštetu 😉😉

mare1989
    02. Svibanj 2017. 21:43

Vecer curke
    Ja nisam nikada pratila to ovuliranje jer stvarno cim bi u meni obavio posao desila bi se beba.Tako sam mm rekal ma ne pise u kalendaru da je ovulacija slobodno u meni i klinac evo sirena😂😂 zato sad vise ne vjeruje mi.
    Ugolina se tjera uvijek 😂😁 umirem od smijeha
    Ja islansam mojim curkama do grada,trazils sebi trenerku na kraju sam dosla doma sa pelenama i hranom za sirenu a meni banane ko majmunu😂😂

Littleladybug
    02. Svibanj 2017. 22:10

Sanjarka kod nas dorucak zobene s vocem i svjezim sirom, avokado s nekom vockom, ona hippova vocna piljevina, griz/proso s vocem, jogurt sa zitaricama, abc namaz s kruhom ili na zlicu 😂 nama je suzen izbor jer gospon nece jede komadice bas..inace bi ja radila i peciva i kruscice i keksice.😩

Sunshine1
    02. Svibanj 2017. 22:16

babycoming

Sanjarka kod nas dorucak zobene s vocem i svjezim sirom, avokado s nekom vockom, ona hippova vocna piljevina, griz/proso s vocem, jogurt sa zitaricama, abc namaz s kruhom ili na zlicu 😂 nama je suzen izbor jer gospon nece jede komadice bas..inace bi ja radila i peciva i kruscice i keksice.😩

Proso skuhs i samo ubacis voce? E vidis mogla bi jok keksice kakve. Al dan prije. Meni ujutro napeto prije dorucka😅🤗

TPol
    02. Svibanj 2017. 22:29

Pozdrav svima nisam uspjela
    Nikako do mobitela danas . Jedva pojela Haha eto tako da Miss uživaj dok je tako mirna napravi sve sto si planirala i mislila Haha...
    Sretan minic Gigiju, sireni i miss ( jesam propustila kako se zove bebica ? ) 
    Gitta ja nisam nikad znala kad je O zato sam kupila te trakice a i kad me probada ja to ono sve zanemarujem dok nije alarmantno Haha ...
    Sanjarka a u ja bi bome slala svako malo poruke 😬😬😬
    Sunshine ti si kupila već od mademossielw ? Ja sam uzela album za slike prekrasno je mada nije sad preveliko . Zamišljala sam joj stavit sve slike od 1godine u nutra ili do škole ? (Nema tolko mjesta nego sad po mjesecima sta sam slikala pa onda cu svaki godinu )

Joj mi juce išli nju kupat pa čim je vidla vodi počela vristat i uhvatila se za mene ko mali majmunčić a već je gola bila pa sta cemo kako cemo ja ju držala tako na sebi a mm tuširao 🙄 Mi cijele ketefeke imamo s tim njenim kupanjem . A bas sam se ponadala da se popravila jer je zadnja dva puta lupala po vodi rukicama . 
    I da posjela se i to mi je sad tolko slatko kako Puza pa si sjedne pa nesto gleda bas eto do sad mi je to bas najzanimljivije Haha ....

Ilani wow super ti je propricala 👍🏻

Ellie00
    02. Svibanj 2017. 22:34

Vecer, 
    ne znam kako al ja niiiista ne stignem vise. Imala danas hrpu stvari za obavit i samo taj jedan izlazak iz kuce priprema traje i traje. Eh gdje su vremena kad sam s kljucevima i novcanikom izletila iz kuce. eh
    Danas nas pocela pakirat i nist nisam napravila jer Ena sve vadi van kako ja stavim u kofer  ili vadi van iz ladica svih po sobi pa imam sat vremena posla poslije slazuci sve to. 
    Sutra ujutro jos moram po nove gume i odvest auto vulkanizeru, kupit neke poklone za gore i onda se nekako spakirat. 
    Netko pitao gdje idemo- idemo 10 dana Njemacka i Svicarska. 
    I da... Ena ovako javno na forumu zahvaljuje Kikiju i mami na predivnom poklonu za rodjendan. Hvalaaaaa 

Nist nisam zapamtila sto ste pisale.. Spavati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.