Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    01. Svibanj 2017. 21:52

Nas dve spavamo skupa u jednoj sobi,a muz sam u nasoj bracnoj 😂 joj boze,da mi je netko reko da bu to tak rekla bi mu da je lud..a kaj ces... Glupo zvuci to da spavamo na podu,tj.na madracima,bas glupo, ali ja nakon ta dva mjeseca nespavanja,sada vrlo bezbrizno spavam i ono najvaznije-naspavam se..svaka je na svom madracu i ima mjesta,ne guramo se, ona zakmeci,samo izvadim cicu i priblizim joj se,kad zaspe,samo se okrenem na svoju stranu i bas nas briga..muzu je tak ok jer njemu je najvaznija ona,a druga stvar,ne zeli nju u nasem krevetu..nas krevet je samo za nas dvoje..kaze da mu je vazno da i dalje koristimo krevet za one druge vazne stvari,a sad ko di spava je manje vazno..

Lucy16
    01. Svibanj 2017. 22:39

Gitta, i moj je takav. Znala sam ga nekad stavit k nama pa sad mislim da se naucio. A citala sad da s 8 mj znaju imati regresiju spavanja kad stalno vise na sisi. I moj to radi. Trazi ju po noci i nekad sisa ko lud, nekad da ju samo osjeti. Spavanje u zadnje vrijeme 0 bodova.

TPol
    01. Svibanj 2017. 22:41

evo pozdrav svima htjela sam napisat prije post al nece s mobitela, opet zeza 
    Ugolina da sam blize dosla bi ja na te kolace heheh sama bi se pozvala.
    gitta mi smo spojili njen krevetic s nasim tako da mi je bas lako i ona ima svoj prostor i mi svoj , samo uskoro ce postat malen :D
    joj ena prava pozerica! 
    mi danas nismo nista radili osim kod svekica bili na rucku puhalo je jako pa nisam htjela da ju ispuse
    sanjarka jel mudrica spakovana?
    od sutra opet u nasoj rutini :D 

Abies
    02. Svibanj 2017. 06:39

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍯🎂
    Petru sretan (zadnji😱) minić!

Pijem kavu. Djeca spavaju! Haiku. 
    Bodići su veliki 86/92.
    Tpol neka malo odmora od kuhanja. 
    Mislim da se budi sin. Doručak... 
    Pozdrav!

Sunshine1
    02. Svibanj 2017. 06:48

Petre zadnji minic😱😱
    Pa Gigi dragi cestitke momcino velika🎉🍼💞🎂
    Budi dobar mami

url=https://lilypie.com]

mare1989
    02. Svibanj 2017. 07:29

Jutro
    Sretan minic ljepotanu Petru 😍😍

Abies
    02. Svibanj 2017. 07:40

Sretan minić i sirenici!!!!!! 

Sunshine1
    02. Svibanj 2017. 07:48

Joj i sireni nasoj najmladoj ljetnici sretan minic!
    Ja sam narucila album i radosnicu za nase kumce za babinje. Trebalo bi doc ovih dana. Bas me zabima jel divno kako pricaju jer mislim Teni kupit kad ovaj popunim.

url=https://lilypie.com]

Lucy16
    02. Svibanj 2017. 08:23

Sretni minici, Sirenica, Gigi i Paola!!!!!
    Sta moje dijete meni radi, to nije humano. Digla sam se nocas 10 puta. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 On u kindi svako malo zakmeci. Daj mu dudu, ruku, ljuljaj ga, cicu. Oko 4 sam ga stavila k nama i bio je miran, samo je 1 cicao. Sta mu je u kindi onda???
    Jutros u 7.40 on budan, vrti se kraj mene na krevetu dok nisam zaspala i on pao s kreveta. Isao je na ruke dolje pa nema hB posljedica. Uzas. Ne mogu tipkati od umora.

02. Svibanj 2017. 08:39

Dobro jutro mame!
    Sretni minici Petar,Ariela,Paola! Gigi zadnji minic
     Nama noc jako losa kao i nekoliko prethodnih,svakih sat vremena budenje.Od jutra deranje i zahtjevanje ne znam cega. Mislim da osim zuba imali smo i neki skok svoje vrste,u tri dana naucili smo govoriti maca,vau vau,bus,beba,brrm-brrm za auto,tako da smo sad na desetak rijeci vec,motorika-nista.Probali jagode i svjeze rajcice - bljak...cudno dijete. Jucer isla u setnju s kolicima sa sekama i kazu cure da je bila jako drustvena,cak se nije bunila kad ju jedna poznanica uzela,znaci samo sa mnom glumi divljakusu.Ne mogu vise pisati,dere se i zahtjeva nesto,idem probati otkriti sto...Puse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.