Jutro mame!
Sretan minic svima koji danas slave 🎉🎈🎊 Nama je sutra nas veliki 3.minic 😁😁
Noci su nam ok, , cak i preko dana nesto odspava. Ohrabrila sam se sjest na kavu i moram ju pohvaliti da je bila dobra 😃
Trenutno smo u fazi guranja cijele sake u usta, slina na sve strane, a njoj osmijeh na licu. Prvo sam joj izvlacila stalno ruke, al nek ih lize kad ju veseli. Nadam se samo da nije vec zubic 🤔
Nisam popamtila bas puno stvari osim da Brojcana ide cistiti.. ja nikako naci vremena za to 😏
Jutrooo 😗
Opet sivilo vani 😬
Ode mudrica na put, velika cura moja! Sve se suzdrzavam da je već gnjavim porukama 🤣
Noc opet neka nemirna 😬 u 6 sam se digla da mudrici spremim sendviče, jucer smo sve ostalo spakirali valjda nismo sta bitno zaboravili 🤔
Hvala svima na cestitkama, zadnji daaa 😯 pa kud prije? 😓
Ovaj tjedan imam u planu otic do firme dogovorit se kad se vraćam...uh
Koja nam je Ena coolerica 😎😍
Sunshine cestitke na 7. zubicu 🎈
Gitta i moj tak zakrmi cim ga krenem spuštat u nas krevet, prasac!
Sandrich nemas vrimena za viber?
Brojcana se sulja nocu muzu 🤣🤣🤣
Lucy i Ilani suosjecam zbog losih noci 😓😓
Mateo sletio s kreveta 😓 Nikolina ima 10 riječi vec 🤤😍 jel se i dalje posjeda iz trbusnjaka?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sirena sretan veliki 8. 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Sto nije Paoli sutra ili sam ja nesto pomjesala? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Vam drage tete ljetnice,sirena salje puse 😘😘
Sanjarka nek mudrica sretno stig e na odrediste. Valjda ce vam se noci popraviti.
Abies bodici su bas lijepi 😍
Brojcana bravo za dobru noc,a teslu u kaznu i nek bude dobar 😁
Lucy ako mognes kad on bude spavao i ti odspavaj,hb nek se nije udario prilikom pada.
Ilani bravo za Nikolinu i govor,doci ce i motorika na red. To ona medu ljude bude dobra,pa kad se ti zalis da ispadne da muljas😁😁
Miss sad pocinju ih svrbiti desni i onda joj je najlakse saku gurat u usta i zuljat,vidjet ces kako ce biti crvena od silnog zuljanja,samo pazi da joj bodi bude suh,jer zna biti mokar od silnih slina.Sutra Vam 3mj ajme kad se sjetim kad je bila tako msla 😍😍
Mare, koliko je puta vec padao, hB nikad mu nista nije bilo. Samo jednom imao malo plavo na glavici. Preziv je. Njega ne mozes drzati u krilu ili na rukama, vrti se na zraku i okrece kako on hoce. Odspavat cu s njim. Nema sanse da ovako funkcioniram danas.
Sanjarka, pusti mudricu da uziva. Sta ces kad se uda??
Miss da mi je sad vrijeme kad je imao 3 mjeseca. Uzivaj.
jutro..opet sam u zaostatku 😑 jucer cijeli dan vani, mm radio a ja i mama u prirodu i na rucak..K spavao cijeli dan samo sat vremena i na kraju se tek u 9ipo navecer onesvjestio..nisam spremna ni psihicki ni fizicki za jedan dnevni spavanac tako da se toplo nadam da je samo faza..sinoc opet dubokoumni razgovori s mm,umara me i on..sve moras objasnit i nacrtat 😥 a onda cu ga najesen opet preodgajat kad se vrati doma, iscrpljujuce 😣
Sanjarka gigiju sretan veliki mini 😱prebrzo mi proletilooo 😐 a mudrici da sretno stigne na odrediste 😘sta je opet noc teska? da nije on uranio s onim zubicima sta si rekla da vam ne trebaju prije ljeta 😊
Ilani mislim da ovdje svi podivaljaju kad su s mamama, to su pametne glavice..i mi papali jagode domace i nisu ga odusevile, al pomijesane s bananom desert za 10,oblizao zdjelicu..i hB nikakve reakcije 👍
Ugolina slasticarka, bravo i za mamu,kolaci odlicno izgledaju 😉 volim.te vocne kad dode toplije vrijeme, budu bas osvjezavajuci
Brojcana Neli kamikaza ko i K, on je nekidan sletio an glavu jer se preracunao, tezina ga povukla..i bome ima dobar pecat na glavi 😥 😘😘da usnica brzo prode
Gitta oni se jako brzo usuljaju i naviknu na veliki krevet,ja ga ubacim jer mi se neda dizat 701 put pa onda kukam..pa ga opet izbacim u kindic do iduceg puta 😄
Mare sretno sirenici nasoj maloj 😍
eto ne znam dalje, ovi vec rusi po kuci..
Gitta svekar je super al svekrva je o kojoj treba pisat knjigu 😂
Ma nije mi dopozdia viber nego sam ja znatizeljna kokos pa moram sve zaostatke citat. Pa me glava pocne bolit. Pa sam tvrdoglava i moram zavrsit i komentirat i onda eksplodiram jer lovre pocne pizdit u pozadini vratit cu se kad odmorim, ako me primite nazad 😁
vecer cure!!spavanje,mir,tisina bas dobro,jos da se ovi susjedi malo stisaju..
abieslijepo si kupila😍!!
ellieena je preslatka!!torta divna!!
curicekatji bilo zanimljivo pa je bila dobra!
ilanirazvaljena joj je,ne boli je,ne buni se pa ajde-jos mi po noci odpuzala s kreveta na pod,cula sam meskoljenje al prekasno.nisam je stigla ulovit-ajde sreca pa se nije opet razvalila po glavi.
sanjarka😂😂😂gigi ko neli-popizdi i ona kad joj nije po volji il nesmije nesto.uzme neku svoju igracku dodje kod tesle i onda mu lupa po kavezu-a on je sav u kurcu,isprepadan pa grize i jos ga vise to njeno lupanje uznemiri i ja joj kazem ne i moram ponovit 100 puta-gleda me u oci i nastavlja lupat i onda kad ja puknem i maknem je od njega onda plac i vriskanje.
slusat ce me i gotovo-previse sam joj toga dopustila i ona to debelo pocela iskorostavat-e pa nemoze to tako-bit ce sa zubicima da je zagrizla ima iznutra ranicu i izvana i na bradi kockicu i par crtica od tepisona..a bas steta za mudricu,pogotovo jer eto nema cesto priliku tako ic nekud..
sunshinenije se opametila od jucerasnjeg pada eto je cijeli dan divlja i opet hoce s kauca kod tesle se spustit da se opet razbije.svugdje se spusta onako u rikverc jedino kad hoce kod njega ide na glavu dolje
cestitke na zubicu!!🎉🎉
maremozda faza
gittati si ko mm-ja mu stalno serem da je ko krtica 😂sa tim skupljanjem..ja sve bacam!!!odlicna noc!!
sandrich lovre raste😍😍,kako su neodoljivi kad tako pocmu svasta nesto
ugolina jel mislis zlicu maknut u njen krevet,sobu -ono da bude solo?ja spavam s n,tj skupa smo u bracnom(ja i mm imamo njegov krevet za te druge stvari,pa se po noci suljam do njega😂😂😂).nisam pametna sto napravit kad rodim-da nas tri/ troje budemo skupa u sobi,beba place n se probudi🔫.
Hehe,ona i spava u svojoj sobi,ja sam uljez tamo 😂 a vidjet cu kako cemo to,zasad jos spavam tamo s njom i to bu ocito do daljnjeg...zajebavamo se da bum s njom do skole.. A valjda bu na kraju i tak 😂 al stvarno se time ne zamaram... Mozda kad pocne cijelu noc skroz prespavat,mozda se vratim muzu u sobu... Al super mi ovo spavanje na madracima,bez ikakvog straha ju mogu tamo ostavit,nema kud past,a s madraca zna sic,sto kazes u rikverc ide
Baby, jel to i vama minic???? Nek je sretan!!!!
Zaspao. Odoh i ja malo ako cu moci zaspati.
Sortiraj odgovore
Najstariji