Hello tete
Slabo sam sta zapamtila
Ilani ne znam od kud prije komarci,mozda sto je suma odma uz kucu
Ja jucer i danas ni 1m ne mogu od sirene odma slusam mama mama,mm je uzme ona opet place mama. Ne znam sta se desava sa njom,neka faza mozda ili sta vec. Nek prode sto prije,od zubi ni z.
Ellie ja očito nisam u toku. mogu li znati di se pakiraš? idete na godišnji ili? očito sam propustila kad si pisala :)
Abies i ja bih na tvom mjestu do susjede na kavu, to uvijek opusti ;)
Sanjarka znači počeo je petrić pokazivati zub kad mu nije po volji? joj, tako i moj, samo što moj čupa sve oko sebe, ne znam kako su mi naočale još uvijek žive :D
Sunshine jesi napipala smrada? :D jel zubić ipak ili vjetar?
Mare tako je naš mališa svih dva tjedna što smo bili na godišnjem bio cmizdrav, čim ga ja uzmem sve super, a od zuba ni z, čim smo se vratili kući izbila dva :O
Kod nas šugavo vrijeme, kiša, mm radi. ja cijeli dan pospremala sobu koju ne koristimo, tu nam gosti prespavaju i onako sve što mi treba a u biti ne treba tu trpam, pošto ćem ubrzo imati goste sve sam ispremetala i počistila, bilo je stvari za baciti ajmeee..jesam ja jedina koja skuplja sve i neda ništa baciti? tipa, kartonska kutija, ostavim ja nju za svaki slučaj ne bi li nam možda zatrebala, joooj,, mm me uvijek galami :D
Noć super, od 8 do 8, ja se probudila prije njega :O ja ne znam zašto, ali desi nam se često da Josip kmeči u sred noći i ustanem sto put da ga utješim i dosadi mi više ustajanje, stavim ga s nama u krevet, i čim dotakne krevet, on doslovno zahrče i ne budi se..jel se to i vama dešava? inače nije naviknut s nama spavati, pa da pomislim da je naviko, skoro od rođenja spava u svom kinderbetu...
puse svima, nadam se da uživate na ovaj dan nerada!! :D :D
Pozdrav!!
Koja frajerica Ena!!
Kako Neli?
Ugolina nisam kimentirala kolace aaaa pa to je ludilo. Kako samo izgledaju,vjerujem da su jos boljeg okusa. Imas pravo,slasricarke se mogu sakrit. Znaci meni i zmajicu treba za 30 osoba. Datum znas😂😂😂😂
Mudrica curica mila😘😘😘😥
Mi stigle upravo. Prebacila je iz as na krevet da odmori malo. Kako je rekla Ug smradovi?😂😂😂
Ipak je izasao dolje desno drugi smrad. Vidim puknuto meso,cak mislim da vidim zub,al ne pipam. I neda mi zavirit. Danas poslije rucka bile vani…i ona cvili i cvili,pa se igraj pa daj vode pa nosi pa sta je! Veli susjeda lagano puse,mozda to ne voli. Mi u kucu i stvarno ona odmah bolje. Tko ce ih skuzit.
Aaajahagagagahaha....
Da,da,jedan sretan dan,meni i muzu ce bit 4. godisnjica braka 😲
Zatisje 😁
Nama danas svekar rostiljao, super nam doslo. Lovre naucio oponasati neke stvari, svaki dan kuzi sve vise, bas se uozbiljio 😁
E da, viberuse radim pauzu
Ellie ja očito nisam u toku. mogu li znati di se pakiraš? idete na godišnji ili? očito sam propustila kad si pisala :)
Abies i ja bih na tvom mjestu do susjede na kavu, to uvijek opusti ;)
Sanjarka znači počeo je petrić pokazivati zub kad mu nije po volji? joj, tako i moj, samo što moj čupa sve oko sebe, ne znam kako su mi naočale još uvijek žive :D
Sunshine jesi napipala smrada? :D jel zubić ipak ili vjetar?
Mare tako je naš mališa svih dva tjedna što smo bili na godišnjem bio cmizdrav, čim ga ja uzmem sve super, a od zuba ni z, čim smo se vratili kući izbila dva :O
Kod nas šugavo vrijeme, kiša, mm radi. ja cijeli dan pospremala sobu koju ne koristimo, tu nam gosti prespavaju i onako sve što mi treba a u biti ne treba tu trpam, pošto ćem ubrzo imati goste sve sam ispremetala i počistila, bilo je stvari za baciti ajmeee..jesam ja jedina koja skuplja sve i neda ništa baciti? tipa, kartonska kutija, ostavim ja nju za svaki slučaj ne bi li nam možda zatrebala, joooj,, mm me uvijek galami :D
Noć super, od 8 do 8, ja se probudila prije njega :O ja ne znam zašto, ali desi nam se često da Josip kmeči u sred noći i ustanem sto put da ga utješim i dosadi mi više ustajanje, stavim ga s nama u krevet, i čim dotakne krevet, on doslovno zahrče i ne budi se..jel se to i vama dešava? inače nije naviknut s nama spavati, pa da pomislim da je naviko, skoro od rođenja spava u svom kinderbetu…
puse svima, nadam se da uživate na ovaj dan nerada!! :D :D
Da te utjesim,mojoj je bilo dovoljno da dva dana samnom spava,rezultiralo je time da sam dva mjeseca tako ko ti,zaspe,vratim u kind,place,kod mene,zaspe i tako u neeeedoooogleeeeed...
I onda je moj muz puko, reko je da ne zna dal si ujutro gleda zenu ili zoru zivih mrtvaca..otiso,kupio jos jedan madrac 😂😂 rastavio krevet i kinderbet,stavio dva madraca na pod i od tog dana mi spavamo tak na podu na madracima koji su od zida do zida 😲😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zatisje 😁
Nama danas svekar rostiljao, super nam doslo. Lovre naucio oponasati neke stvari, svaki dan kuzi sve vise, bas se uozbiljio 😁
E da, viberuse radim pauzu
Kaj ti dopizdio viber
sandrich bravo za svekra!" vidiš kako je dobar :D
ugolina, ma nemam pojma, nadam se da noćas neće tako jer ako bude radije ću sjesti i uspavati ga pa kad učvrsti gaopet vratiti u kindać, evo žrtvujem se nespavanjem samo da se ne navikne na naš krevet, zbog toga jer me leđa od poroda užasno bole, pa kad je on s nama ja se skupim na jednom kraju, probudim se ukočena i najčešće otkrivena grrrr...
Sandra nike ti ni loša... Malo pauze. Al brzo se aktiviraj. Ovo preludo fejs viber... Tu najmirnije i najpreglednije.
Bila na kavi. Baš paše. Susjeda vodila petru po svom dvorištu. I zapravo sam ju danas prvi put vidjela kako goda, juri... Čudo malo.
Ellie super za e upis.
Gitta uh i ja skuplham al ne svojom voljom. Kupim igračke, kinder jaja i sl. Pa dam koje au mi bezvezbe zuvarici. Al moja mama... Uvali mi nož za ananas jer je to super, a ja ananas kupim jednom u 2 godine. Sad mi neki mini ribež. Pa mi nanjela metli, krpa, tepiha, stolnjaka (koji nisu ni blizu dimenzija)... Ja imam kuću i mjesta, al ne kuži da nemam zgradu. A s vemena na vrijeme pita za to nešto.. a uvrede da ne spominjem.
Dok je mm iz obitelji u kojoj slika na zidu je bezvezarija 😱😬 pa spoj punice i zeta je pakleni.
Ne čitam ponovo. Ne znam više tko što piše...
Gita cviljenje u cendranje zbog zuba je bilo prije nekih tjedan dana. Dva dana je noooon stop plakala
I tri noci cvilila. Al danas jz je bas puhanje smetalo. Skupljacica ha? Ja sam to nekad bila. Sad bi sve bacala🤗😂😂🙆 za kindic ti nemam pojma. Al misim da se jako brzo oni naviknu. Ako se ne naspavas nemoj ga ucit da spava sa vama. Ustraj,zato ja nedam u krevet. Nitko osim nje onda ne spava,a trebaju im kroz dan naspavane mame. E da,i kod nas tako. Ustane,plac,k nama legne i onesvijesti se u san😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji