Ma lako za gigica, nek K. izađu cim prije da nema vise vrištanja nocu 😓😓😓😓
Ja cekam da se opustim oko tih padova stalno pazim i vrebam oko njega al ne mogu vječno tako. Ja sam jos dobra koliko se muz trese to je strašno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro
Petri i Josipi sretni minici 😍🎂🎂🎉🎊
Nama noc sa milion budenja,koliko se vrtila da je zavoj zgulila sa ruke. Jos joj je i baja bila u kreveticu neka sa milion nogu i bas je brza. Ne znam kako sam je vidila u mraku,oko 11h idemo opet na previjanje rukice.
Kasnije budem sve citala 😁 idem malo srediti po kuci
Evo i naseg paketica iz HM,stigao je.
Svi kupuju kratke rukave,a ja duge -nek se nade,kratke sam kupila prije dva mjeseca
Hello! kratki mah-mah od mene. Pisala post od jucer navecer, ocu poslati, baci me na 1.stranicu a post ne posalje 😭😭 Ne stignem sad jos jednom pisati. Moram iskoristiti njegovo spavanje za sredivanje vesa jer su mi sva vjesala puna, kos za peglanje je pun a i kosevi za prljavim vesom su puni 😣😣😣😣
Sretnih velikih 10 našim najnaprednijim curkama Petri i Josipi! 😘😘🎈🎈🎈💕💕💕
Kava u krevetu?!
Josipa, petra ti čestita mimić 10!!
Ilani moje laičko mišljenje jw da je s nikolinom sve ok. Lijena malo. Ne bi intelektualno bila tako jaka.
Puse 😘
Haha,i josipa petri takoder dvoznamenkasti minic 😘
Lucy kako ste? 🤗🤗🤗
Crazy bravo za postavljanje cetveronoske. Sad ce i Josip brzo propuzat 💪💪💪
Ugolina predivan ulov 😍😍😍 i za male novce..joj zlica 92 nosi 😂 ok dužina, al nije joj široko ?
Brojcana pa naravno da smo se zabrinule, mi ljetnice smo kao mala family 🤗🤗🤗 . Super za vožnju u kolicima ☺☺ i ostavi se tegljenja stvari na tavan ne treba ti to sad. Joj drugo tromjesečje 😍
Babycoming kazes s kauca sletio i ni trepnuo? Moj bi se rasplakao ko p. 🙈🙈🙈😂😂 hebeni zubi! 🔫 zub u stadiju vidi se bijela crta na izlazu ispod mesa, jos koji dan je pred nama. Cilu vjecnost izbijaju ove dvojke psmt
Ilani da vama nisu ipak donje dvojke kad i ona place nocu? Ili mozda kakvi strahovi? Ah, tko ce znat.
Tu smo kad god se trebas pozalit ili izrazit brigu oko motorike. Ja samo cekam da se ona ustane i krene hodat 😉
Ulov- sve ovs osim jedne majice c&a. Mickey i minnie su moja ljubav odavnoooo 😄😄. A i on voli crtic bas bas bas sav se raspameti.
Gdje je Kroatina nestala?
Ej,nije joj jako siroko,taman da se ne kelji po njoj,izgleda ko da ima tunikicu, ali kad sam isla usporedit ove neke 86 i 92, cak je ispalo da je 92 uzi model asahaha,a kik kaj ces..za peri deri i te pare ko bog!!!
Hello! kratki mah-mah od mene. Pisala post od jucer navecer, ocu poslati, baci me na 1.stranicu a post ne posalje 😭😭 Ne stignem sad jos jednom pisati. Moram iskoristiti njegovo spavanje za sredivanje vesa jer su mi sva vjesala puna, kos za peglanje je pun a i kosevi za prljavim vesom su puni 😣😣😣😣
Hahaha i ja danas samo perem i susim!!!!
Ejic, već sam se pitala gdje si 😘
Mare, baja,? 😨😨😨 jel sirenu još boli rukica? Kako se drži na previjanju? Mislim da bi moja Nikolina slom živaca dobila.
Dečki i Lea nam isprobavaju tvrdoću glava 😰😰😰 strah i mene toga uvijek, a mm gori sto puta, on da može svukud bi jastučiće rastavio da se slučajno ne udari. Eto s Nikolinom zasad nema te brige. Al bit će, sve je to dio odrastanja.
Počela mi se posjedati iz trbušnjaka 😲 uopće ne znam jel to u redu, danas ću pitati tetu vježbačicu. A fakat sam ubijena u pojam.
Sretnih velikih 10 našim najnaprednijim curkama Petri i Josipi! 😘😘🎈🎈🎈💕💕💕
Ima nesto u tom 7.6. 😂😂😂😂😂😂💪💪 hvala svima na cestitkama za minic 😘😘😘😘😘😘😘 vrijeme odeeee....
Ilani,robica 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji