ugolina, lijepa robica. žao mi šta nemam curicu da ju mogu lijepo oblačiti. jel imamo istu posteljinu iz yska??
sanjarka, bili kod dr., crp blago pivišen, nos curi, dobili antb. bio dobar ovih dana, a danas popodne od spavanja ljut na sebe i sve oko sebe. pišem jednom rukom, njega držim. samo da se javim. i muž tek danas dobio antb., a i mene grlo grebe, nos curi.... bolovat ćemo u čoporu.
Jel imamo u grupi neku mamu koja jako voli peglanje? Neka skokne do mene, imam i novu tefalovu parnu peglu i posebnu sobu za ves i peglanje, ma dobije sve uvjete 😀
Meni stvarno nista nije problem ali neeeeee volim peglanje nikako, bljak, bljak
Ili mi dajte savjet kako se natjerate na peglanje, kod mene masina non stop radi i sad samo gledam kako da ta hrpa neopeglanog vesa ispari negdje 😂😂😂
Evo me!! Ali mi treba muzika!!! I netko da cuva beb!!! I parna postaja 😍 da ju bar imam di drzat haha
Ejic jooooj pa nemoj se sad slomit pred svadbu 😑😑😑
Ugolina jesam ja smirena al neznam kako da to opišem u sebi ja mrmljam i prigovaram i nabrajam a pravim se da nije nista 🤔 Tako da sw zato ne smatram smirenom 😬
Curica 🍷🍷🍷🍷 hvala 👌🏻👌🏻
Ko ja kad sam na poslu aaahahaha
ugolina, lijepa robica. žao mi šta nemam curicu da ju mogu lijepo oblačiti. jel imamo istu posteljinu iz yska??
sanjarka, bili kod dr., crp blago pivišen, nos curi, dobili antb. bio dobar ovih dana, a danas popodne od spavanja ljut na sebe i sve oko sebe. pišem jednom rukom, njega držim. samo da se javim. i muž tek danas dobio antb., a i mene grlo grebe, nos curi…. bolovat ćemo u čoporu.
Joj koma,tak smo i mi bolovali svi troje prije mjesec i pol...samo mi imali svi bronhitis 😲 😘 svima
Jel imamo u grupi neku mamu koja jako voli peglanje? Neka skokne do mene, imam i novu tefalovu parnu peglu i posebnu sobu za ves i peglanje, ma dobije sve uvjete 😀
Meni stvarno nista nije problem ali neeeeee volim peglanje nikako, bljak, bljak
Ili mi dajte savjet kako se natjerate na peglanje, kod mene masina non stop radi i sad samo gledam kako da ta hrpa neopeglanog vesa ispari negdje 😂😂😂
Ja volim peglati. Al mrzim suđe...i kuhanje... Jesi za?!
Luc tako sam si i ja htjela curu. Sad sam sretna. Mogu uzivati u sarenoj robici :)
Brzo ozdravite!
Ejic marcel nabavio nitro od petre?! Neka
Ps petra rucala. Bas me razveselila
Ugolina imam i laptop i zvucnike, cuvat cu ti ja dijete, nema problema, uostalom neka se igra s mojom nikom
Abies sude mi nije problem, kuhati obozavam 👍👍
Ma zene moje sve moze, samo da ne moram peglati 😂😂😂😂😂😂
Problem je sto pustim da mi se nagomila jer mi se ne da peglati svaki dan i onda...(nadam se da mi svekrva ne cita klokanicu 😂) a sto se tice parne postaje, to je najbolja stvar koju sam ikad kupila, nisam ni mislila da nesto moze toliko olaksati posao, iako vam ona nije isplativa ako peglate pomalo jer se dugo zagrijava, ali ako imate hrpu svaki put onda je zakon, samo sto mi ni to nije dovoljna motivacija 😕
Zaspao sa 38.6. Dala mu ćepić u 18.30 i sad je rano za drugi već? Pričekat ću još sat pa mu dati. Noćas je spavao s nama i svaki sat tražio cicu. Bolje da cica zbog dehidracije, ali ja se nisam ništa naspavala. Bojim se da mu temp ne naraste jako velika, a da ne skužim to?? Kažu ovo nije puno, ali blizu je tu 40.
Kupili aspirator koji ide na usisavač. Mislila sam da će to nešto bolje izvući, ali stalno mu još ostane poslije čišćenja i za čas je nos opet pun. Jadan, imat će traume od zvuka usisavača.
Peglanje jos moze proci, to odradim i po 5h u komadu ako treba. Ali pranje prozora 😨😨😨😨 Ima dobrovoljaca? 😛
Djete zaspalo pa da sad napisem zaostatke 😊
Abies, ocito je Petra odala Marcelu gdje je ona nabavila nitro pa i on nabavio 😥 Ono najgore, kad lezi i uzmem ga za ruke da ga posjednem, on ispruzi noge i nema sanse da sjedne, odma ustane 😥 Najrade je uz naslon stolice ili kauca i onda pleze guzicom 😁😁😍😍
Ugolina, cestitam na Josipinom zubicu i na samostalnim koracima 😍😍😍😍😍 Petra polako svima odaje od kud joj nitro 😁😁
Lucy, ma i deckice se moze lijepo obuci 😉 I ja sam si zeljela curicu da joj oblacim haljinice i sl, sad sam sretna sto mi djecji ormar nije pun roze robe 😉 I bas sam se ufurala u oblacenje deckica 😊
Sanjarka, super robica 😍😍😍 Mickey, i mi imamo par stvarcica ali ne sve 😉
TPol, bravo za cupavicu i njezino puzanje 😍😍😍
Brojcana, i Neli je pocela hodati, bravooo!!!! 😍😍😍😍
Ilani, i Nikolina ce uskoro na sve 4, a mozda te i iznenadi pa ce onda na 2 juriti 😉😘
Sve bebe se pomaknule 😍😍😍
Ostatak zaboravila sta ste pisale. Pisem kasnije ako se jos cega sjetim 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji