Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    07. Travanj 2017. 14:43

Sanjarka88

Ilani zasto si ubijena u pojam? Ne pitaj nista nego se veseli
    Bravooo Nikolina. Samo da znas P se prije cca 3tj poceo posjedat iz trbusnjaka..kako je Sunshine rekla to nije krivi način to je tezi nacin 💪💪💪💪
    Nisam ga sprijecavla. Nakon 2tj se postavio cetveronoske i odma i posjeo tako ce i ona. Nema pripreme, ljuljanja i sl nego odma znaju 💪
    Od mog lijencine dobila sam u roku keks dijete koje me jutros docekalo na nogama u kreveticu kad sam se probudila, hoda uz pridrzavanje i sl…
    Go Nikolina go 💪💪💪

Wooow,bravo petar!!!

Ugolina
    07. Travanj 2017. 14:45

1700 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈 a opet smo lajave haha

Sanjarko,bome si ga opremila za ljeto 😍

TPol
    07. Travanj 2017. 15:07

Pozdrav svima nisam stigla na jutarnju kavu jer se gospođica probudila u 7 a zaspala je sinoć u pola 12 i to odma se cendrava probudila onda znam sta me čeka ! Ali propuzala je napokon skužila da
    Mora ruke pomaknut hehe ... slatka je jer to onako polako pomiče 
    Ilani pa super sta se posjela sad kad
    Sve to krene brzo će i ona 👍🏻👍🏻👍🏻
    Babycoming joj bas vas Kiki zafrkava Aj moja nije plakala noćas 
    Sanjarka ja ne volim
    Mickya neznam zašto nisam nikad ni gledala al bas mi je super kad je neko malo opsjednut nekim likom ili nekim stvarčicama ja na primjer mogla bi kupit sebi 100onih bajker jakni a za nju su mi poderane jeans pre pre fora
    Sretni minici Josipi i Petri
    Crazy a bas fora da me zamišljate kao smirenu osobi zapravo ja tako i djelujem al
    Nisam takva hahaha 
    Pada kiša ružno je užas a ja luda išla vam sva sam se smočila a Lea uživa u ergu 🙄🙄

Ugolina
    07. Travanj 2017. 15:10

TPol

Pozdrav svima nisam stigla na jutarnju kavu jer se gospođica probudila u 7 a zaspala je sinoć u pola 12 i to odma se cendrava probudila onda znam sta me čeka ! Ali propuzala je napokon skužila da
    Mora ruke pomaknut hehe … slatka je jer to onako polako pomiče
    Ilani pa super sta se posjela sad kad
    Sve to krene brzo će i ona 👍🏻👍🏻👍🏻
    Babycoming joj bas vas Kiki zafrkava Aj moja nije plakala noćas
    Sanjarka ja ne volim
    Mickya neznam zašto nisam nikad ni gledala al bas mi je super kad je neko malo opsjednut nekim likom ili nekim stvarčicama ja na primjer mogla bi kupit sebi 100onih bajker jakni a za nju su mi poderane jeans pre pre fora
    Sretni minici Josipi i Petri
    Crazy a bas fora da me zamišljate kao smirenu osobi zapravo ja tako i djelujem al
    Nisam takva hahaha
    Pada kiša ružno je užas a ja luda išla vam sva sam se smočila a Lea uživa u ergu 🙄🙄

Bravo lea!!!! I da, djelujes jako smireno i ko da sve sa smjeskom odradujes..kazes,nije tako??

summerbaby
    07. Travanj 2017. 16:42

Jel imamo u grupi neku mamu koja jako voli peglanje? Neka skokne do mene, imam i novu tefalovu parnu peglu i posebnu sobu za ves i peglanje, ma dobije sve uvjete 😀
    Meni stvarno nista nije problem ali neeeeee volim peglanje nikako, bljak, bljak
    Ili mi dajte savjet kako se natjerate na peglanje, kod mene masina non stop radi i sad samo gledam kako da ta hrpa neopeglanog vesa ispari negdje 😂😂😂

ejic
    07. Travanj 2017. 16:55

Evo, ukrala malo vremena za sebe 😊 Djete spava 2.spavanac vec sat i pol pa mi se sad ne isplati ici peglati jer bi za pola sata mogao biti budan 😋
    Malo o nama posljednjih dana. Marcel imao u petak cijeli dan temp, svakih 5h cepic, a jucer i vidjela zasto, donja desna jedinica samo sto nije probila 😊 Kasnije vise nije bilo temp, ali je cijelo vrijeme kasljucao. Nocu na ut je onda dosta jako kasljao, ujutro mu poceo i nosic curiti pa smo odmah isli dr. Sreca pa je samo prehlada, dobili kapljice za nos i sirup protiv kaslja. Sve to je dovelo do toga da nije vise htio jesti kasice (cak ni omiljene) pa je bio samo na mlijeku. Kako se to brzo promjeni, prosli tj kukala kako nece ad po danu, a ovaj tj nije htio kasice pa bio samo na ad 😄😄 Danas je tek pojeo uobicajenu polovicu vocne kasice ujutro i polovicu povrtne u podne. Popio prije 1.spavanca 150ml ad, sad cekam da se probudi pa ce opet ad. Uglavnom, kasalj vise nije tako jaki, nosic jos curi ali ce i to uskoro proci. Eto, sad njemu krenulo na bolje pa opet mene uhvatilo. Danas poceo curiti nos i u grlu ko da imam knedlu... 😕 Ok, sreca pa ne boli grlo pa se da izdrzati.
    U pon smo dobili neku garnituru za terasu, stavila Marcela spavati 1.spavanac kad smo to slagali, probudio se, nije mi se dalo obuvati papuce da idem po njega pa isla samo u carapama, kod silazenja po stepenicama mi se poskliznulo i pala... 😣😣😣 Sreca njemu nije bilo nista, drzala ga cvrsto u rukama i nisam imala ni najmanju potrebu reflekso se uhvatiti za rukohvat. Zato imam sad lijepu modricu na dupetu a boli i kost nesto ispod trtice... Dosad tu bol u kosti nisam osjecala ali danas u podne bila vani s psicem i Marcelom, vozi se postar po cesti i psic bio sav lud. Zatrcao se prema cesti i iscupao iz zemlje spiralu na koju je vezani kad smo vani. Ja krenula trcati za njim da mi ne pobjegne kod susjeda, nakon toga vise nisam mogla sjesti ni normalno ustati koliko me ta kost boli... Mislim da sam to ili natukla ili je ta kost napukla... 😥
    Jucer bili u hrv ali nisam isla jos jednom isprobati vjencanice jer kad sam zvala za termin mi rekli da su im na putu jos neke u tom stilu kakvu bi ja htjela pa odlucila da cu ici nakon Uskrsa. Onda imamo u planu ici na par dana u hrv da rijesimo jos i druge stvari oko vjencanja pa se nadam da ce do onda doci i vjencanice i da cu se konacno odluciti 😀😀
    Evo, proslo pola sata odkad sam pocela pisati post i djete se probudilo (dobro sto nisam pocela peglati 😁😁).

curicax3
    07. Travanj 2017. 17:04

Sretni minici ljepoticama😘😘🍼🍼🎂🎂🍸🍸

curicax3
    07. Travanj 2017. 17:05

Ovo zadnje za mame.i Tpol😂

TPol
    07. Travanj 2017. 17:10

Ejic jooooj pa nemoj se sad slomit pred svadbu 😑😑😑
    Ugolina jesam ja smirena al neznam kako da to opišem u sebi ja mrmljam i prigovaram i nabrajam a pravim se da nije nista 🤔 Tako da sw zato ne smatram smirenom 😬
    Curica 🍷🍷🍷🍷 hvala 👌🏻👌🏻

ejic
    07. Travanj 2017. 17:39

TPol, ma stignem se ja jos i sastaviti do 9.mj ako se sad slomim 😁😁😉
    Zaboravih se prije pohvaliti da mi je djete pocelo puzati. Skuzio je kojim redosljedom stavljati ruke i noge ali je jos nesiguran pa on sve to jaaako oprezno i polako 😉, sve cesce se postavi u stav vrtnog patuljka iz stava na sve 4, a iz sjedeceg se postavi na koljena kad se ima gdje primiti. Doduse uz malu maminu pomoc ali za par dana mu vise nece trebati pomoc 😉 Ocekujem da za Uskrs jurimo za njim po kuci 😥
    Kasnije komentiram vase postove sto sam zapamtila od onih 30 i nesto procitanih stranica u posljenja 3 dana 😉
    Sad cu samo zazeljeti sretne, majsretnije dvoznamenkaste minice Josipi i Petri, sa zakasnjenjem zadnji Enin minic i sa jos vecim zakasnjenjem minice Neli, Mili, Petru i najljepsoj snahi Arieli 💙💚❤💜💛🎉🎊🎉🎊🎀🎁
    Nadam se da nisam nikoga izostavila, ako jesam oprostite!!! Cestitamo svima vase minice!!! 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.