Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    06. Travanj 2017. 07:21

Dobro jutro
    🍵☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵
    🍪🍪🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍌🍎🍏🍑🍓
    Posluzite se slobodno😊
    Moja se mala probudila u 6h,pjevala je,grebala po kreveticu i vristala

Ellie00
    06. Travanj 2017. 08:38

Jutro zene.
    Mi odspavali do 8.u 5 se probudila I sjedila I pjevala u kinderbetu pa ju uzela k nama.
    Kisa danas pa nikakva setnja (zasad)
    Illani bas sam mislila na tebe. A pregled- dobro da si odbila. Vjerojatno je mislila na MR jer je I nama bila spomemnula da sad vise ne mogu radit UZV pa ak ce trebat ista da sad CT ili MR. Vi I dalje vjezbajte I sigurna sam da ce za 2 mj imat  Nikolina sto pokazat.😘😘😘
    Brojcana a evo te. Super da je sve ipak ok, zabrinula si nas.
    Ja nas idem pakirat. Sutra na mini put.

06. Travanj 2017. 08:54

Dobro jutro mame! Mare nudi svega 😁 ja ću kavu i kocku čokolade 😀. 
    Sretan minic ljepotici Eni! 🎈🎈🎈😘 Evo i vas na korak do rođendana 😊  Ellie, sretno na putu! 
    Mi ćemo vježbati. Sutra ćemo pitati tetu Nedu da nam ipak pokuša naći termina za svaki tjedan. 

Littleladybug
    06. Travanj 2017. 09:27

jutroo..mi budni, mama popila kavu, sin napravio vec stetu u dnevnom 😂
    Ilani joj grozno za te pretrage, sta je stvarno to potrebno?? i ja dijelim.misljenje da Nikoloni treba jos malo vremena i da bude to ok
    Brojcana  tu si, mi se svi zabrinuli 😁 znaci sve po starom osim sto je Neli jos aktivnija..cestitke maloj hodalici 👏👏 
    Ellie sretan put a maloj nasmijanoj sefici sretan veeeeliki minic 😍

Ellie00
    06. Travanj 2017. 10:02

Jaooo pa mi imamo zadnji minic..nemajka zaboravila.
    Uf.nesto me stislo sad. Velika moja cura

mare1989
    06. Travanj 2017. 10:33

Eni sretan veliki minic 😍🎂🎂🎆

Ugolina
    06. Travanj 2017. 10:40

Ellie00

Jaooo pa mi imamo zadnji minic..nemajka zaboravila.
    Uf.nesto me stislo sad. Velika moja cura

Hahaha,sretan zadnji minic 😍😍😍😘😘😘😘💕💕💕💕🎉🎉🎉🎉 kud prije

uykmyjh
    06. Travanj 2017. 12:53

Oooh vec! Sretan zadnji minic!!! 🎆🍾

summerbaby
    06. Travanj 2017. 12:54

ilani

Dobra večer mame!
    Jedva sam se prijavila. Zašto stalno odjavljuje? Možda i Brojčana ima problema s prijavom?
    Mi obavili danas kontrolu neuropedijatra. Uzv nije radila. Kada sam rekla da nema još puzanja i dizanja na noge, htjela nas je poslati na neke opake pretrage u Klaicevu, spominjala i anesteziju. Nisam htjela ni pitati kakve su to pretrage da zahtijevaju anesteziju, rekla sam da zasada takvo nešto ne dolazi u obzir, da Nikolini treba više vremena i to je sve. Doktorica se složila pa predložila dnevnu bolnicu u koju bi dolazili tjedan - dva na vježbe, magnet i šta ja znam što još. Nisam baš bila ni za to, s obzirom da Nikolina urla na najobičnijem pregledu nemam pojma kako bi podnijela sve to. Na kraju se ispostavilo da u dnevnu bolnicu na takve terapije ne primaju djecu mlađu od 15mjeseci. Ajde, još bolje… Kontrola za dva mjeseca ali termina zasad nema. Sve je nešto povuci potegni…

Joooj ilani, ne znam sta da kazem, vjerujem da ti je tesko, ali brate mili i ti doktori pretjeruju, toliko su to napuhali da mislim da ti svaki put kad pogledas Nikolinu samo razmisljas o tome zasto ne puze. Najbolje da nam bebaci uce kvantnu fiziku cim ugledaju svijetlost, opusti se i uzivaj sa bebom, ostalo ce doci kad bude vrijeme za to, pusa podrske 😘

summerbaby
    06. Travanj 2017. 13:06

Neli i Eni sretni minici 🌸🌸🌸🌸🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.