Peglanje jos moze proci, to odradim i po 5h u komadu ako treba. Ali pranje prozora 😨😨😨😨 Ima dobrovoljaca? 😛
Djete zaspalo pa da sad napisem zaostatke 😊
Abies, ocito je Petra odala Marcelu gdje je ona nabavila nitro pa i on nabavio 😥 Ono najgore, kad lezi i uzmem ga za ruke da ga posjednem, on ispruzi noge i nema sanse da sjedne, odma ustane 😥 Najrade je uz naslon stolice ili kauca i onda pleze guzicom 😁😁😍😍
Ugolina, cestitam na Josipinom zubicu i na samostalnim koracima 😍😍😍😍😍 Petra polako svima odaje od kud joj nitro 😁😁
Lucy, ma i deckice se moze lijepo obuci 😉 I ja sam si zeljela curicu da joj oblacim haljinice i sl, sad sam sretna sto mi djecji ormar nije pun roze robe 😉 I bas sam se ufurala u oblacenje deckica 😊
Sanjarka, super robica 😍😍😍 Mickey, i mi imamo par stvarcica ali ne sve 😉
TPol, bravo za cupavicu i njezino puzanje 😍😍😍
Brojcana, i Neli je pocela hodati, bravooo!!!! 😍😍😍😍
Ilani, i Nikolina ce uskoro na sve 4, a mozda te i iznenadi pa ce onda na 2 juriti 😉😘
Sve bebe se pomaknule 😍😍😍
Ostatak zaboravila sta ste pisale. Pisem kasnije ako se jos cega sjetim 😊
5 h peglanja u komadu, zvuci kao mucenje 😖
S prozorima nemam problema, iako imam dosta staklene povrsine, tako da sam i za ovu zamjenu, sve samo ne pegla
Zaspao sa 38.6. Dala mu ćepić u 18.30 i sad je rano za drugi već? Pričekat ću još sat pa mu dati. Noćas je spavao s nama i svaki sat tražio cicu. Bolje da cica zbog dehidracije, ali ja se nisam ništa naspavala. Bojim se da mu temp ne naraste jako velika, a da ne skužim to?? Kažu ovo nije puno, ali blizu je tu 40.
Kupili aspirator koji ide na usisavač. Mislila sam da će to nešto bolje izvući, ali stalno mu još ostane poslije čišćenja i za čas je nos opet pun. Jadan, imat će traume od zvuka usisavača.
A zamisli kako mu se brzo nagomila jos smrklji,kako bi mu bilo da mu ne izvlacis s tim..moja kad bila bolesna isto nisam ju stigla usisavat.. Al moras da mu se ne spusti na bronhije
Obavijest za sanjarku!!! U kauflandu imas bodije kratkih rukava na mickeya i carapice!!! Danas kupila necaku,on obozava gledam mickey club 😂 dva bodija su ti 50 kn,a carape,dvoje ili troje 20
Summerbaby, s peglanjem sam gotova za tih 5 sati, kad ja krenem svoje prozore detaljno prati treba mi 3 dana po 8-10h posla 😥😥 Sva sreca sto ih jos nisam oprala. Ovaj tjedan kod nas bilo nevrijeme i ulazna vrata su mi do polovice visine bile blatnjava iako su 1,5m natkrivena. Danas sam ih prala jer nisam to mogla gledati 😣 Da su mi sad prozori opet tako prljavi nakon sto sam ih tjedan dana svaki dan prala, mislim da bi mi trebalo nesto zs smirenje 😁😁😁
I zaboravila prije napisati, hvala svima na komplimfntima za cipele!! 😘😘 Ilani, da one cvijetne su jako udobne i ne znam hocu li izdrzati cijelo ljeto da ih ne obujem kojiput prije 😁😁😁
Odoh sad spavati. Laku noc!
Dobro jutro mame!
Danas častim! 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍡🍡🍡🍡🍡🍡 Na ovaj dan prošle godine u pola pet ujutro pukao mi je vodenjak! Ajme kad se sjetim samo! Muž mi je bio na terenu, ruke mi se tresli dok sam zvala hitnu i bacala u kofer stvari, bila sam potpuna nespremna. Bio isto ovako lijep dan kao i danas.
Bili jučer na vježbama, za peti mjesec dobili termine za svaki tjedan, dotad idemo još samo jednom. Nikolina valjda u toj svojoj nervozi koja ju drži zadnjih par dana toliko vrištala i tresla se da smo jučer odustali od vježbanja i samo popričali, ona iz mog krila smijala se teti i pričala s njom. Prasica! Pohvaljeni smo za posjedanje 😀
Jutro
Ilani dobro si i uspjela hitnu nazvati i sve spakovati.
Nije Nikolini dan bio za vjezbanje,bravo za posjedanje.
Ja sam se jutros probudila u lokvi,stigla vjestica koja je kasnila dva dana. Stomak me boli za poluditi,valjda cu preziviti danasnji dan sa njih troje. Sirena je dobro spavala i rukica je super,zgulila je zavoj i nek ostane bez njega,tako je i pedica rekla ako joj padne da pustim je bez
Sanjarka, vi ste za ljeto spremni! Super stvari, bit će Petar prezgodan! Bravo za njega, kako se on pokrenuo! Veliki dečko! 😍
I Lea propuzala, bravo malena!
Ejic, čestitam i vama na puzanju, posjedanju. Marcel to sve školski radi! 👍Jao za pad 😨 Nadam se da će brzo proći bol! Samo nemoj sad ići prati svoje prozore! Zamišljam da tvoja kuća sva od prozora napravljena kad pričaš koliko ih ima. Lijepo je ali bome treba to održavati. 😮
Mare, nadam se da te neće puno boljeti danas. Odmaraj ako možeš.
Jutro svima 🤗🤗🤗🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻☕️
Ilani ja bas mislim da bi moja cupavica bila ko tvoja Nikolina nebi se s njom moglo vježbat kad se hoće ,marigmar sto je sada na faceu kaže isto njen mali vrišti nemoze se vježbat 😑
Mare Uh drži se 😘
Ejic da bome prozori peglanje sve me to čeka al nemam tolko ko ti 😀
Ovde je oblačno al idemo u šetnju u troje
Dobro jutro! Noc, iznenadio me! Zaspao u 20h, prvo budenje u 21 za ostatak boce, drugo budenje oko 23-dala malo vode, trece budenje oko 2h-pojeo ad i potegao do pol 8 🤗🤗 Moze tako i nastaviti 😉 Mislim da je za dosadasnja budenja bio krivi zubic. Cini mi se da je sad i meso napuklo ali se zubic jos skriva unutar mesa.
E, da me nije kasalj i nos cijelu noc mucio mislim da bi bila naspavana 1x u ovih 8mj, tako sad opet nista 😣😣
Ilani, imam 18 velikih prozora + ulazna vrata i kad ih perem to nije samo staklo i vidljivi dio vec to cijeli profil mora biti cisti. S jednim prozorom se igram u prosjeku oko 2h 🙈🙈
Uhhhhh, jos si ti sve to super odradila kad ti je puknuo vodenjak... Ja mislim da bi se sva uspanicila 😥
Mare, meni jucer dosla vjestica i isto danas ujutro bila u lokvi 😣 Nadam se da ce djecica imati razumjevanja za mamu i biti dobri 😘
TPol, uzivajte u setnji! Kod nas trenutno nema oblaka na nebu 😊😊
Uzivajte u ovom lijepom vremenu! 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji