Nikolina se počel posjedati 😍
Sad će to biti kod nje bombastičan napredak u motorici. Prepala se doktora😀
Hvala mame. Još tako malo porodiljnog 😭😭😭😭😭
Ejic, već sam se pitala gdje si 😘
Mare, baja,? 😨😨😨 jel sirenu još boli rukica? Kako se drži na previjanju? Mislim da bi moja Nikolina slom živaca dobila.
Dečki i Lea nam isprobavaju tvrdoću glava 😰😰😰 strah i mene toga uvijek, a mm gori sto puta, on da može svukud bi jastučiće rastavio da se slučajno ne udari. Eto s Nikolinom zasad nema te brige. Al bit će, sve je to dio odrastanja.
Počela mi se posjedati iz trbušnjaka 😲 uopće ne znam jel to u redu, danas ću pitati tetu vježbačicu. A fakat sam ubijena u pojam.
Ajme,bome su te satrali s tim kao krivim pokretima i dosla si do tog da kad vidis napredak,ne veselis se nego se pitas jel to ok... A ju cu rec-bravo nikolinice!!! Ona si je nasla nacin!!!
Nikolina se počel posjedati 😍
Sad će to biti kod nje bombastičan napredak u motorici. Prepala se doktora😀
Hvala mame. Još tako malo porodiljnog 😭😭😭😭😭
Preemalooo 😲😲😲😲😲
Jopica spava ko mala navijena vurica tocno od pol 11 i tako svaki dan ujutro 😂😂 mogla bi do 12 i onda iduci navijeni spavanac u pol 4.. Bas lijepo kad imaju raspored lijepi...zene drage,kad citam koliko vi zbog zubica kuburirate nocu i danju,moja je bas super!!!! To kaj povremeno bude malo cendrava i to je to..e da,i nece jesti!!! Ali i to jelo!!!! Prasica zlica!!!! Evo recimo primjer danas ujutro dorucka!!! Nije htjela mlijecni namaz i ok,napravim joj malo kasnije jabuke i griz, ispalo mi oko 400 ml kad sam zmiksala.. I na tv oddbods i dam joj jesti,i jede bez tegoba,zijeva dok god traju odd..i zavrse oni,a ona nece,odpuza dalje i zatvori usta i nema sanse,a vidim da bi jela.. Uzmem mob,youtube,oddbods, gleda i jede i jede i jede..pa picka ti materina mala!! Idem izmjerit na kraju koliko je pojela- oko 300 ml!!!!!!!!! Eto!!! Bas zajebava!!! I kaj ces sad..pretvoris se zbog situacije u ono kaj nisi htio,da dijete izmislja kerefeke za jelo..u ovoj situaciji naravno da cu joj uvijek upalit na tih pet minuta dok pojede,jer mi je vazno da jede..🔫🔫🔫zlica prasica
Jutros osusila ono od sinoc sto se nije prek noci,oprana tura bijelog,sad se pere tura crnog, ja bi trebala peglat da dio tog maknem iz dnevne.. I jos me ceka tura muzevih vesti i jakni kaj si je kupil jucer u kiku da ima za na breg..
Bile vani 45 minuta..moram ju pohvalit da sve bolje podnosi kolica,cak sat vremena izdrzi..ali iskreno i pase mi..radije izadem sada kad je lijepo i po tri puta s njom na krace,neg da izadem jednom pa hodam satima jer mi se iskreno neda,a niti njoj..ovako izmedu spavanja,izademo ujutro, pa oko jedan,dva,ali naravno da prek ljeta kad bude vruce nebumo isli tad.. I idemo nakon sedam navecer pa do skoro osam i ta setnja mi najbolje odgovara,iskreno, proluftat mozak prije spavanja..
Danas na rucak kod svekrica
Ilani zasto si ubijena u pojam? Ne pitaj nista nego se veseli
Bravooo Nikolina. Samo da znas P se prije cca 3tj poceo posjedat iz trbusnjaka..kako je Sunshine rekla to nije krivi način to je tezi nacin 💪💪💪💪
Nisam ga sprijecavla. Nakon 2tj se postavio cetveronoske i odma i posjeo tako ce i ona. Nema pripreme, ljuljanja i sl nego odma znaju 💪
Od mog lijencine dobila sam u roku keks dijete koje me jutros docekalo na nogama u kreveticu kad sam se probudila, hoda uz pridrzavanje i sl...
Go Nikolina go 💪💪💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E , gigi jos jedino ne puze pravilno nego vojnicki. Hoce nece...ni prvi ni zadnji
Ostalo sve radi sto i drugi njegove dobi
1700 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ilani rukica super,plikovi su popucali tako vise nije strasno.Na previjanju lijepo sjedi i gleda,danas je cak sama saku otvorila.
Super ulov iz hm-a
Sanjarka i tvoj ulov je odlican.Kako glava?
Baby glava u K. je sigurno toliko ocvrsnula da vise ne reagira na udarce
Ugolina zlica prasica.Sretno kod svekrica danas.
Brojcana kako se osjecas?
Sortiraj odgovore
Najstariji