Hello zene 😘
Nije mi dan. Slabo je i sinoc spavao, danas je cijeli dan cendrav ajme. Sve mu smeta. Meso ispod dvojke jos nije popucalo tako se muke po zubu nastavljaju 😫😫.
On spava drugi spavanac. A ja stavila kuhat juhu za nas i njega i kravim se. Kupaona mi je uzas al ne mogu, jednostavno ne mogu. Jos i ova kisa vani 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mozak mi baj baj. Pročitam brzinski i nemam pojma tko što kaže.. nit ću zaostatke loviti. Ručak nemam cijeli. Još kelj ili sl mi fali. Dok sam krumpir gulila p je urlala. Dok ja meso urla. Onda ja više luda i sve u pm. Sad cica i kao spava, al čim cica van odmah kao riba zijeva.
Suđerica naručena. Nadam se da će ova bolje služiti.
Pusa svima
Ilani joj bas povuci potegni 😏 za pocetak bi vas mozda trebali poslat na vjezbe svaki tjedan. Vidi sta kaze teta vjezbalica. Ako se brineš mozda da odes na privatan pregled?
Lucy kod koga si to isla za zdjelicu?
Brojcana uh tu si. Bas si nas zabrinula. Cestitke na hodanju 😍😍😍🎉🎉🎉🎉 njene bebe 😂😂 jel mislila i na tm? Haha
Ellie kud će te? Sretan mini put ☺
Abies veselo kod tebe 😥😥😥
Eni sretan veliki zadnji minic 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Mozak mi baj baj. Pročitam brzinski i nemam pojma tko što kaže.. nit ću zaostatke loviti. Ručak nemam cijeli. Još kelj ili sl mi fali. Dok sam krumpir gulila p je urlala. Dok ja meso urla. Onda ja više luda i sve u pm. Sad cica i kao spava, al čim cica van odmah kao riba zijeva.
Suđerica naručena. Nadam se da će ova bolje služiti.
Pusa svima
Haha,kad izvadim cicu dok spava,a ona pocne zijevat,ja odma dudu uvalim
Daklem,zene moje, moja zlica se drzi za fotelju,ima svoja posla, ja ju zajebavam, pruzim ruke prema njoj i onako bezveze-aj dodi! A zlica .... 😲😲😲😲
Napravi TRI SAMOSTALNA KORAKA PREMA MENI!!!!! 😂😂😂😂😂😂💪💪💪💪💪💕💕💕💕💕💕💕🎉🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍😍👍😂😂😂😂😂😂😂
Cao cure. Pratim vas. Nekad se uspijem ulogirat nekad ne. Ugl, Fabi ok..cura isto..ja imam nes upalno na cici.. Nikak da prodje. Sinoc sam pocela s drugim Ab. Dojenje stalo od ponedjeljka zbog upale i ab. Sva sam jadna i depresivna.
Cestitke minici!
Gigi super robica!
Sirena isto sijedi!
Fabi ima dva zubica, a po ponasanju bih rekla da mu sad idu svi ostali. I umnjaci.
Nismo se jos cijepili, fakat kasnimo.
Zlica hoda!
Petra vjerovatno trci maraton.
Pusa svima cure, trudnima i ostalima 😉
Pozedrav Svima
Eko sretan 11 minic 😍😍😍😍 vrijeme ide
Ugolina Woow bravo Josipa 👍🏻👍🏻👍🏻
Sanjarka tako i meni posla ima ali mi se ne da i gotovo . Dal mudrica pravi nered ? Joj ako ova moja bude na mene ovo malo kvadrata će nam bit u kaosu hahha
Masha drži se kako je Fabi prihvatio AD?
Ja se jutros uputila do grada imaju 20posto po trgovinama pa reko Aj da i ja nesto kupim u C&A nisam ni htjela jer znam da navale jednostavno već od 9 . I Aj u jednom smjeru izdržala kolica kad Smo stigli oce se nosat ,vadi ergo pa za pola sata ogladnila pa je hrani i natrag . A krenule smo u pola 11 lijepo je jela i reko da me ne zafrkava . U kolica nije vise htjela i zaspala u ergu ,pokušava puzat i već je pala
Par puta i glavom o pod 😩😩😩
I da place opet po noći probudi se dva puta place smirim je pa onda tek jede hmm neznam dal ja spavam pa ju ne čujem prije nego počne plakat hmmm neznam
Ovde puse takav vjetar kao da će snijeg 🤔🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji