Eni kasnim malo sa cčestitkom na zadnjem miniću!
Još malo i josipa i petra svoje si čestitati.
A josipi čestitke na prvim koracima!!!!
Masho 😘 nek ovaj atb pomogne već jučer.
Brojčana ma da takav osjećaj opere da je gotova idila s jednim djetetom i da si sva njezina. Al još je veća radost kad se skupa maze tvoje bebe. Pričaj i s mužem, mora se aktivirati. Bit će i trenutaka da ćeš jedva čekati da beba zaspe da se možeš igrati s neli.
Što sam već rekla jednoj mami, a iz iskustva moje prijateljice, razmisli o kupnji kišobran kolica za blizance.
Ugolina i Sanjarka super ulovi robe!
Ln!😘
Dobro jutro mame!
Evo za svaku ponešto i za ne više tako male bebe ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍧🍧🍧🍦🍦🍦🍎🍎🍌🍌🍏🍏🍇🍇🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍒🍒🍒🍼🍼🍼🍼🍼
jutroo..
Ilani pripremila svega, mmm mirisu mi ove jagode 😁 al prije svega KAVA..jako potrebna..dosadila sam vise sebi s kukanjem 😂 noc nam se opet vratila na vristaonu, dobro je..proci ce kad izadu zubi 😁
Ugolina super ulov u kika, za muskice nije nesto izbor 😏
Brojcana samo se ti posveti Neli 😀 i bravo za muza da se aktivirao al nek ne ostane na tome,moze on to i bolje 👍
Sanjarka kakva je bila noc? ima li pomaka sa zubicem?
Masho ne stresiraj se, rijesi upalu i idemo dalje..nista mu apsolutno nece falit na ad-u 😉
Tpol udarit ce glavom jos sto puta; s vremenon ce prestat i reagirat na to..doc ce im ko dobar dan..moj se jucer s kauca otkotrljao na pod, digao se i nastavio puzat..nista ga to nije pokolebalo
idem obavit wc i dorucak dok Pocoyo traje, toliko imam mira
Nama je noć bila svakakva. Od pola jedan do pola dva sam je držala na rukama, kad god bi spustila u krevetić, plakala je toliko žalosno da ti srce pukne. U pola dva je napokon zaspala i počastila me spavanjem do pola šest! Za nas je to wow i jeej! Od pola šest do sedam se roštiljala po našem krevetu i nije bila niti za zaspat niti za ustati se pa oko sedam je ipak opet zaspala no tada se ja ustajem da budim seku u školu. Sve u svemu ja se osjećam naspavano 👍
Cure drage, hvala svima za podršku i ohrabrenje 😘😘😘 vjerujem da će biti sve ok. Neću uopće sumnjati sve do 26.5 kada bi tek trebao biti rođendan. Dotad će se već valjda nešto pokrenuti 😀
Sanjarka, super stvarčice! Gdje si kupovala? Otkad toliko voliš mikija? 😁 Nadam se da će danas vama biti bolji dan.
Ugolina i ti si obavila super shopping, baš je slatka robica! Čestitke za prve korake 🎉🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍
Sad šaljem da ne nestane
Kava u krevetu?!
Josipa, petra ti čestita mimić 10!!
Ilani moje laičko mišljenje jw da je s nikolinom sve ok. Lijena malo. Ne bi intelektualno bila tako jaka.
Puse 😘
Jutro! ☕☕☕☕☕ noc aj moze proc. U 23.30h je vec dosao meni al sam ga nakon boce u 2 vratila u kreveticu pa je bio mir do jutra.
Opet sumorno vani. Kad ce sunce? Glava me bolucka 🔫
On taman pojeo, pa se izlezava na meni , nece dugo. On ce totalno bit aktivno dijete, mene sve strah kad malo naraste tko ce ga pratit.
Sta se kuha danas? Ja cu rizot od liganja, njemu blitvu i zumanjak. Samo ne znam dal da opet stavim 1/4 s obzirom na sracku 😂 zadnji put ili da pokusam s pola? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mozak mi baj baj. Pročitam brzinski i nemam pojma tko što kaže.. nit ću zaostatke loviti. Ručak nemam cijeli. Još kelj ili sl mi fali. Dok sam krumpir gulila p je urlala. Dok ja meso urla. Onda ja više luda i sve u pm. Sad cica i kao spava, al čim cica van odmah kao riba zijeva.
Suđerica naručena. Nadam se da će ova bolje služiti.
Pusa svima
Haha,kad izvadim cicu dok spava,a ona pocne zijevat,ja odma dudu uvalim
Duda ne pali to fuj jako fuj…oči se otvore noge aktiviraju
Aaaaahahaga
Lucy kako ste? 🤗🤗🤗
Crazy bravo za postavljanje cetveronoske. Sad ce i Josip brzo propuzat 💪💪💪
Ugolina predivan ulov 😍😍😍 i za male novce..joj zlica 92 nosi 😂 ok dužina, al nije joj široko ?
Brojcana pa naravno da smo se zabrinule, mi ljetnice smo kao mala family 🤗🤗🤗 . Super za vožnju u kolicima ☺☺ i ostavi se tegljenja stvari na tavan ne treba ti to sad. Joj drugo tromjesečje 😍
Babycoming kazes s kauca sletio i ni trepnuo? Moj bi se rasplakao ko p. 🙈🙈🙈😂😂 hebeni zubi! 🔫 zub u stadiju vidi se bijela crta na izlazu ispod mesa, jos koji dan je pred nama. Cilu vjecnost izbijaju ove dvojke psmt
Ilani da vama nisu ipak donje dvojke kad i ona place nocu? Ili mozda kakvi strahovi? Ah, tko ce znat.
Tu smo kad god se trebas pozalit ili izrazit brigu oko motorike. Ja samo cekam da se ona ustane i krene hodat 😉
Ulov- sve ovs osim jedne majice c&a. Mickey i minnie su moja ljubav odavnoooo 😄😄. A i on voli crtic bas bas bas sav se raspameti.
Gdje je Kroatina nestala?
Petra i Josipa sretan vam veliki 10.! 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Sanjarka toliko puta se vec izubijao da sad place kad se bas bas zvekne a ovdje mu je valjda bilo meko jer su puzzle..probat cu slikat njegovo celo, puno malih modrica😂 valjda mu je glava najveca pa s njom obicno zvekne .e i da jucer sam mu vidila modricu na bedru, ko zna odakle..
ajde zubici brzo van da nam Gigi bude opet dobar 😁
velikim curama sretni veliki minici 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji