Dobra večer mame!
Jedva sam se prijavila. Zašto stalno odjavljuje? Možda i Brojčana ima problema s prijavom?
Mi obavili danas kontrolu neuropedijatra. Uzv nije radila. Kada sam rekla da nema još puzanja i dizanja na noge, htjela nas je poslati na neke opake pretrage u Klaicevu, spominjala i anesteziju. Nisam htjela ni pitati kakve su to pretrage da zahtijevaju anesteziju, rekla sam da zasada takvo nešto ne dolazi u obzir, da Nikolini treba više vremena i to je sve. Doktorica se složila pa predložila dnevnu bolnicu u koju bi dolazili tjedan - dva na vježbe, magnet i šta ja znam što još. Nisam baš bila ni za to, s obzirom da Nikolina urla na najobičnijem pregledu nemam pojma kako bi podnijela sve to. Na kraju se ispostavilo da u dnevnu bolnicu na takve terapije ne primaju djecu mlađu od 15mjeseci. Ajde, još bolje… Kontrola za dva mjeseca ali termina zasad nema. Sve je nešto povuci potegni…
O boze dragi kaj ga kompliciraju
Brojčana sretan minić hodalici!
Bravo!!
Ilani a drugo mišljenje. I baš kakve su to pretrage pod anestezijom😱
Oboje mi skacu po glavi .. ne znam više što sam htjela pisati.
vecer cure😚😚 tu sam 😃,procitala 34 str zaostatka😂😲(lektira)..od pon navecer planiram napisat nesto! dok ja nju uspavam oko 21 h,pa se ona pocme nakon 5-10 min budit pa dok je opet uspavam-uspavam i sebe usput..nakon one dvije dobre noci se sve vratilo na staro-zajebava jer joj se hoce,ocito! bilo mi je predobro vrijeme pa sam bila stalno vani s njom-doma kad bi dosle-spremanje,kuhanje,ciscenje i opet van,danas je puhalo dosta i ujutro kad sam sve sredila da cu se prijavit ovdje jer nisam imala u planu izlazit-zove frendica da je blizu da dal moze doc-i eto pol dana bila kod mene,poslje mm dosao s posla..kod nas novosti-prohodala je,i koristi tutu-sto mi isto dosta vremena uzima,i mozda nam izadju donje dvojke,isto se ponasa kao pred svaki zub pa sad cemo vidjet dal ce brzo izac il cemo se nacekat.
Bravo za veliku curu!!!
Vecer cure
Nelici sretan minic i cestitam na hodanju,bravo za tutu😊
Ilani sve ce Nikolinq svladati 😘 nek nisi dala na tu pretragu sa anestezijom,rade otici kod jos jednog dr da pogleda i da vidi da li ima potrebe za tu pretragu
Mi smo bili na previjanju jutros,neki su se baloncici opet napuhali ali ih je pustila i u petak opet na previjanje.Sirena je pocela da sjedi sama dugo 😍😍 i ovih dana lijepo jede,danas smo probali blitvu sa krumpirom i maslinovim uljem i sve je pojela.
Cure,pozdrav!Upadam sa ljetnica 2017 i nesto me zanima pa ako bi mi odgovorile bit cu zahvalna!Da li ste za njegu pupka koristile onaj Bivacin prasak ili Octenisept sprej?I da li se jos uvijek mora siroko povijat?Negdje kazu jedno,negdje drugo pa me zanima!Zadnji put sam rodila prije 5 godina ,a vi ipak prije par mjeseci 😁😁 Hvala vam
Tyrosur prasak i octenisept sprej. Nismo siroko povijali... Kad smo bili na prvom uzv kukova rekao nam stari čoko da treba povijat. Meni je to bas zastarjelo, jos zlostavljat dijete po onim vrucinama (osmi mjesec)... I sad je sve ok 😁 povijanje neki forsiraju svima, a neki jedino ako stvarno treba...
Isto kao i s vjezbama. Ili kad neki pedijatri ocekuju bebu od 8 mj da sjedne, puzi, ustane na noge a evo moj ne radi nista od toga, samo se gura u rikverc i u krug...tek se poceo kotrljat i sve odlicno, nikakve vjezbe mu nisu rekli...
Ugolina neznam, neki kazu postepeno? Jel dnevno/nocno/oba?
Ugolina, ja svoje nisam odvikavanja, jednostavno su sami prestali tražit. Jedino s Injom ispalo tako da sam završila u bolnici na 10 dana pa nije imala više ciku. Muž je rekao da nije bilo nikakvih problema s time, dijete je sve razumjelo. Al dobro, tada je već imala 2 godine i 4mjeseca 😁
Mare, pusa za mali prstiće. Bravo za sjedenje i papanje. Eto i sirenica je već velika 😊
Abies, drži se sa svoja dva hiperaktivca 😍😍 Za pretragu si sad razmišljam možda je mislila na magnetsku rezonancu? Spominjala je i zračenje. Anestezija bi onda bila potrebna da dijete miruje.Ne treba nam to...
Ilani joj bas bez veze za vas današnji pregled ali ti imaš sigurno dobar instinkt i vidiš kako se razvija Nikolina , ona će sve to stići 👍🏻 A te njihove pretrage 🙄🙄🙄
Brojčana pa mi smo se već dobro zabrinuli 😁 Al jos tebe veselo
Mare super za sirenu moja se jos ljulja i nije sjela moja mama stalno ispituje kako jos ne sjedi hahha reko ostavi dijete na miru 😁
Ugolina da sama skliznula valjda s mene u svoj krevetić a u slučaju da bi na pod stavila sam neke popolone da se ne razbije
Sto se tiče pupka ja nisam nista nego su oni u bolnici čistili ta tri dana i rekli mi da držim samo suho i zavrnem pelene da nisu na pupku . Otpao 7 dan. Povijala nisam isto . Kukovi su u redu
A kolica da svi imamo pravo na tu prostoriju pa nemogu nista oni bi mogli bit malo vise fer al sta da radim , kad idem na kraće relacije i idem s ergom jer mi se neda zafrkavat s kolicima . Ilani stavim ergo obavezno u torbu nije velik i za svaki slučaj . A u hodniku ne smijemo jer navodno ako bi bilo sta požar ili tako onda bi smetalo .
Moja opet jedva zaspala u 23 vratila se u ritam hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji