Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    20. Kolovoz 2016. 22:18

Sanjarka bili u malla, tamo mi je najdraze jer imaju kutak za dojenje pa pristekam sisu u miru kad ogladni..jedina mu mana sto nema par ducana i dm il muller..on ti je meni odlican u setnji,evo danas u centru odspavao 4h bez greske..ma samo da nije doma dobar je..kampirat cu isprid zgrade 😂😂😂
    Bellaru znam kako ti je, meni se inficiralo pa je trajalo puno duze..mislila sam da cu zavrsit na psihijatriji..uskoro ces bit ko nova, proc ce i to a onda idu novi izazovi 😊
    ejic mislim da su jos premali da bi ih razmazili, samo neka spava na rukama..
    Deeka s pupkon nemozes puno falit, bitno je samo da je suho da sto prije otpadne i zaraste..za prijavu je otp.isto kao i kod marigmar, prvo maticni,oba roditelja s osobnom,60kn taksenih i nesto sitno gotovine,kopiraj bebin rodni, domovnicu i izvod iz matice rodenih par puta jer ce ti trebat kopije, pa policija za prebivaliste, pa hzzo za zdravstveno i naknadu i grad ili kotar za jednokratnu pomoc..trebat ce ti jos kopije vasih osobnih, kopija tekuceg rn za uplatu i mozda kopija potvrda o prebivalistu

Littleladybug
    20. Kolovoz 2016. 22:20

ee da sluzbeni rok je po novom kao 15 dana al ja sam isla 29ti dan i nije bilo problema

deeka
    20. Kolovoz 2016. 23:50

Evo sluzbeno je ova stipaljka ispala. Kako sad triba izgledat taj pupak?

deeka
    20. Kolovoz 2016. 23:51

Otic cemo mi to u pon ili uto obavit. Sve moze u jedan dan?

Ellie00
    21. Kolovoz 2016. 00:23

Evo otisli frendovi. Bilo super i nema sudja.😊 bilo samo nesto besteka ostalo sve donjeli plastiku/ papir. Ena ih je najprije dobra 4 sata ignorirala i spavala u sobi a kad se probudila sve ih izsarmirala 😊 nas smjesko mali. Dobili robice (naravno broj 74 i vise), jos jedan paket Mustela paketa (jeej) tetre sarene, puzzle za pod.. i najvaznije 😊- poklon bon za mene -sauna, manikura,pedikura,masaza i frizura 😊. Znaju cure (to zene skupa platile) sto mi treba. 

Mm spava s bebom na kaucu, nemam srca ih budit

Ps.  sto se tice prijave mi prijavili 3 tj nakon rodjenja i nitko nista nije rekao i ne mora se vise ici u opcinu u koju spada rodiliste moze se i u svoju u kvartu

TPol
    21. Kolovoz 2016. 00:39

Pozdrav cure evo i mene k vama ! Trenutno smo u bolnici i nema spavanja , jer ako bi i zaspala druga beba plaće . 
    Pri porodu sam pukla al nisu mi htjeli rec koliko , mogu sjest al šetanje teško . Moja Lea nije neka spavalica oce samo na ciku i plaće Haha .... I neće na leđima da spava , vaši ?

Ellie00
    21. Kolovoz 2016. 00:47

Tpol cestitke na bebi i dobrodosla 😘
    O spavanju i prvim danima prepustam rijec drugima ja sam njene prve dane preskocila 😞

Marigmar
    21. Kolovoz 2016. 04:34

Ellie ne znam bas za općinu to kaj kažeš jer meni su u bolnici rekli da moram na Črnomerec jer ce tamo papire poslati i frendici isti, ona Sv.duh ja Vinogradska. Uglavnom taj prvi dio šta moramo potpisati izjavu o dodjeli imena muž i ja to smo morali u Črnomerec a podići rodni list i domovnicu to nam je rekla da možemo bilo gdje, mi to nismo mogli isto dan obaviti jer smo pre brzo došli bolnica nije jos papire poslala.
    Mi budni, pojeo je i sad se frče sirocek tak ga muči ta probava stalno 😔

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2016. 07:52

Jutrooo! 😊

Tpol dobro nam dosla i ovdje ❤

Meni toliko opet ova menga obilna da sam jucer cijeni dan presvlacila hlace 😬

Deeka pupak sad tretirat s cim vec ti je rekla patronozna i sterilnom gazom prekrit. Kad bude skroz suh gotovo je. 
    Mi u nos spricamo fiziolosku , nemam aspirator za sad nije ni trebao nosic malo ocistim stapicima za usi. 

Ellie super poklone je dobila cura 😊

Babycoming wow! Pa ti onda ima da samo hodas po shoping centrima 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.