Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    19. Kolovoz 2016. 22:21

I mi bas razgovarali neki dan o jaslicama.. Ja imam pravo biti 13 mj doma (do termina) pa cu koristit GO i ako ce trebat uzet neplaceno do rujna. Ena ce fad vec imati 14 mjeseci i nadam se da ce biti ok.. 
    Rekli su nam da imamo mozda i pravo na produljenje porodiljnog zbog Goljaka al o tome cemo razmisljat slj god.
    Btw.ima jos koje nedonosce ili je Ena jedina uranila?

Sunshine1
    19. Kolovoz 2016. 22:28

Ugolina ma skuzila sam. Morat cu dobro onda isplanirat ljeto...bas grozno!!

Sanjarka hahahha odu pare za sekundu,dok stisnes gumb potvrdi narudzbu  btw kupila pufies. Dva kapeta 3 za 134 kn.

Ellie super gosti,mm uvijek radi neke party/rostilje pogotovo na noru i kuli i pripremi pa na kraju svi dodu kad je gotovo i odu...a ja pospremaj!!! Iako uvela sam tu malo reda...

Ejic nebi smjela ljuto,kiselo,stvari koje napuhuju niti alergene (jagode,orahe...),moju dosta toga smeta. Ne jedem niti jednu vrstu salate....a tako volim paradajz,zelenu salatu...niti luk ne jedem jer kao mijenja okus mlijeka,a bas sam se znala lijepo usmrdit kad nigdje ne idem

Marigmar drzim fige za dobru noc kao i svima!! Mi nemamo problema za nocno spavanje,ali sad vec nakon dva tjedna ludovanja po danu sam krepana...nis ne stignem. Srecom mi baka od mm dosla s mora pa sam joj prebacila kuhanje a kad zaspi u 9 malo pocistit i sl. U ponedjeljak krecem sa ovim rasporedom iako cu prilagodit sebi. Nadam se da cu uspijet i da mi nece more posmerit sve...

Moja curka danas bas nesto njonjava i premirna. Spavala je do 4,i bas je topla skroz...mjerila joj popodne opet temp iako su me spotali na fejsu  ne kuzim kolko topla ce bit kad bude imala temp ako je sada ovakva!!!
    Nije bas niti jela kako se spada kroz dan,ali je zadovoljna. Ja si uspjela nesto napravit,proc u kozmo iskoristit popust i popit nes u miru jer je opet oko 5 zaspala do 7!! Proucila slike sa krstenja u detalje i izabrala za razvijanje....i sad popila pola dcl vina i u krpe.

Laka vam noc!!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2016. 23:33

Vecer majke! 😘

Daklem moj sin prespavao dan skoro od ovog cijepiva. Naravno veceras malo vruca glavica ja izmjerila (propisno se usput i pokenjao 😂😂😂) i u guzi 37.7 nije strasno al mene sad strah zaspat 😕 bemti sve... 

Ja napokon isplanirala kako do iphona i isla po njega i sipak nemaju ga...kvragu! 😬

Bili u crkvu i restoran dogovorit sve za krstenje 👍

Ty uzivajte na moru ☀ sto malac se okupao onako bas? 😁
    O kakvim dozerima to pricate? Dajte neki link, sliku bilo sta....

Ellie koji kolac je ovaj put na meniu? 😉

Abies jbt vis stvarno i mene zanima kako stanu 3 as u auto 😁

Marigmar fige za dobru noc 😉

Sunshine jel imala temp to popodne kad si mjerila? 
    Javi dojmove za pufies 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    20. Kolovoz 2016. 00:20

Sanjarka ja imam ovaj dozator iz dm-a (20 kn)https://www.google.hr/search?q=dozatori+ad+babylove&client=ms-android-huawei&prmd=imsvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjw8MqywM7OAhUBmRQKHducDzEQ_AUIBygB&biw=360&bih=524&dpr=3#imgrc=k4gbcjMD7PRWDM%3A
    Ima 3 odvojene posude u koje stavis ad koliko treba za obrok i kroz ovo na vrhu (ne znam kako da nazovem) uspis u flasicu. Jaaaako prakticna stvar kad si vani a i doma pogotovo noci. To i termosica moji prijatelji 😊

Radit cu tiramisu ali s malinama

Marigmar
    20. Kolovoz 2016. 03:40

Ništa od toga, budni od pola 1 i od tada vec treći puta na cici 😱 Spavali on 3h ja 1.5h, katastrofa Ovo je treća noć ista stvar ako je to skok koliko to traje, jer ne znam kako izdržati sa dnevno sat i pol spavanja 😔

Tynchy
    20. Kolovoz 2016. 09:23

Sanjarka, mi imamo ovaj dozator 
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=HR&slg=HR&ctn=SCF135/06

Dodala bih na popis opreme koja nam je prijatelj i cetku za pranje bocica! Bila sam zaboravila svoju i shvatila koliko je to korisna stvar :)

Littleladybug
    20. Kolovoz 2016. 11:26

hello mamasitas? kako smo?
    Sanjarka jel sad sve spremno za krstenje? 
    Ellie mmm tiramisu,obozavam..jos te vocne varijante mmm 🙊
    Marigmar uff teski dani su vas zaredali, proci ce..samo puno strpljenja..saljem hug podrske 😘
    kod nas noc prosla ok,budenje otp svaka 4h za papati..nije mi jasno kako nocu uspije napravit pauzu od 4h izmedu cicanja a preko dana jedva 2ipo h..no nesmin se bunit previse 😅 idemo svrljati po shopping centru..mozda se mama pocasti suncanim naocalama dok su na popustu..a i juniora cemo sigurno opremit s necim kako to vec biva
    saljem puseee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.