Hvala cure na odgovorima! 😘 Ja sam mislila da i dalje mogu jesti sve kao i u trudnoci ali cu od sad ipak malo paziti sta jadem 😉
Marigmar, slicna situacija kod nas nocas 😩 Zaspao tek oko 2 (oko 10 sam ga pocela spremati spavati, dam sisu, zaspi na meni, spustim ga u krevetic, za 3min vec je kme-kme i tako do 2h... 😩). Sljedece budenje bilo vec oko 3, opet 1h na sisi, pa ga stavim u krevetic i spava cak do pol 6! Nakon tog hranjenja od 1h spavao do 9. Dakle ja ove noci opet spavala neka 4h 😩 Ali sreca da je mm doma pa cu sad malo prileci da malo nadoknadim koji sat a on ce ostalo obavit sto treba 😉
Jel moze biti da mi je djete vec sad razmazeno? Jer mislim da je kod nas jos rano za skok u razvoju 😕 Ili mi se to sad samo odbija u glavu sto sam ga nekidan tako lijepo pohvalila da smo imali samo 2 budenja jedne noci 😁
I ja imam aventov dozator. Kupila ga davno u pola cijene.
Poharali svi u kozmo! Našla libero pelene 😀 police prazne. Tko bi rekao da ima toliko beba u jaski.
Ellie, Malamimi je rodila u 36tj i Zumbul i MalaKoza su uranile (ako su se tu javile).
Samo ti vježbaj s Enom. Puno znači.
Ja imala plan u zg. Možda ulovim popodne vremena. Bar sam pelene poharala
Danas smo bili u setnji od pol devet do 10:20.. To se nije dogodilo u povijesti nasih setnji jer moje dijete mrzi i prezire kolica i setnje i izlazak i to je za poludit..izdrzi 20 min max i pred kraj moram bit negdje u blizini zgrade da mogu brzo doma jer ona tolko urla da pol grada ju cuje..i onda ju moram nosit i gurat kolica,a teeeskaaa je brate mili...a ne mozes ju nikako zabaviri,niti pjevanjem niti dudom niti cajem niti igrackicama noti zveckanjem kljucevima..ona se pokusava dignut i otic iz kolica..dize onak glavu i noge i pokusava se odgurnut laktovima..to je ziva uvreda strpat ju u kolica..a danas se ovo dogodilo jer je zaspala cim smo van izasle i spavala je pola sata..
Uzivancija..jer danas je jutro u zagrebu u to vrijeme bilo i vise nego savrseno za setnju..mrvicu hladnjikavo,al taman onak..
Ne znam kaj cu s njom..trudim se svaki dan izac i za koju minutu produzit boravak vani iz dana u dan,ali njoj se to jednostavno ne dopada..
Curke..ne citam vas koliko sam sva nikakva. Evo dosla da vam se pozalim. Toliko se nisam naplakala u cijeloj trudnoci ko ova dva dana. Place beba, placem ja, vidi nas muz pa place i on. Ja jedva odstojim jedno presvlacenje pelene. Jucer skoro nista nisam jela pa me muz tjera jest. Moram na wc osjecam pritisak al strah me uopce tiskat. Situacija medju nogamajedan dio dana ok drugi dio dana ne mogu nista nego plakat. Najgore mi je sta ne mogu uzivat u bebi kako bi trebala sad dok je jos mali. Ja samo lezim muz ga.doda da.jede i ja dalje ne mogu nista. A kao sta citam neke zene znaju i dva mj se oporavljat a ja eto tek 3 dan i dodje mi da se bacim kroz prozor
Bellaru,ja sam isto prve dane proplakala,osjecala se ko da ne znam sta radim,hormoni te peru.. Ili te boli pa si zbog tog u kurcu?
Uglina ma i hormoni sigurno al ta nemoc i bol me ubijaju da ne mogu ustat iz kreveta, okrenut se u krevetu, da mi je zlo kad moram na wc.da jedem stojecki ili lezecki, ne znam kako da si vise olaksam. Idem po tus svako malo se prat pa mi je nekad lakse. I kljukam se ketonalima
Bella odi u prizemlje skakat kroz prozor. S kata ćeš se još polomit😀
To ti je normalno da si izvan sebe. Neka muž dodaje bebu. Nova situacija je za tebe, bebaca i muža.
Šavovi, moji su na trbuhu. Svaki dan je bolje stanje. Jedi više kašasto da je lakše na wc.
Izdoji bocu ili ad, nek muž nahrani. Ti odspavaj tad. Sad ti puno treba sna.
Moj je jedno jutro uzeo malu u tim prvim danima, napravio joj šućmuć ja se probudila u 9. Ko nova sam bila.
Uhvatit ćeš ritam. Ili naviknut se na iscrpljenost (ko magarac na batine).
Nas troje ti šaljemo puse
Sortiraj odgovore
Najstariji