Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Kolovoz 2016. 07:56

Sta se razmazenosti tice kazu da se tako male bebe ne mogu razmazit pa ajmo im vjerovat na rijec 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    21. Kolovoz 2016. 08:31

Ellie odlican poklon za nju al jos bolji za tebe😍😍 cure su ti odlicne👍

Moja beba voli spavat na desnom boku.

Mi smo poceli imat probleme ocito probavne. Nece ni cicat.potegnendva puta pa cendra pa trazi cicu pa opet cendra i tako me cice bole. Tako da sam jucer pocela davat sab simplex 10 kapi pa cu vidjet oce bit sta bolje. Mislim si i meni je moj sine tako kad moram kakat😩

Cure kad prestanju bradavice bolit kod dojenja?

A ovo da se moze kod sebe u opcini bas cu nazvat ja svoju opcinu tu sutra pa pitat. A marigmar koliko bolnicama treba da posalju to sta salju? Jer ako bolnica salje onda oni to salju ocito u opcinu gdje spada bolnica . Onda ne mozes u svojoj opcini🤔🤔🤔
    15 dana😩 onda najbolje nazvat opcinu prije pa pitat jesu dosli papiri. 

Spavacica mi natopljena mlijekom. Moram ispod sebe imat podmetac za sve sta curi iz mene😩

Abies
    21. Kolovoz 2016. 08:48

Bellaru kroz 10-15 dana dojiš bezbolno. I uživaš kad ti posisa a cice mekane.
    Za dolje može pomoć ispiranje u hrastovoj kori.
    Ja sam na črnomerec išla. Poslije mm u smb sredio ostalo. Mislim da je rok bolnici 15 dana za slane. 30 za mup hzzo. Nemam volje kopat papire  
    Sa sinom sam spavala u grudnjaku barem pola godine zbog mlijeka
    Moram pohvalit noć. U noći papali i do 7 bez stenjanja.

Marigmar
    21. Kolovoz 2016. 09:35

Bellaru mi došli za tjedan dana i jos nisu papiri bili tamo, pa za par dana jesu vjerojatno zbog GO malo sporije je to sve išlo kod mene, za 10 dana su sigurno tamo a i to kaj veliš nazoveš ranije da se ne voziš 100km bez veze 😜
    Mi noćas malo bolje nego prijašnjih noću bar ga nisam nosila ali nije bas spavao puno, nešto je nemiran u snu, polusnu ili kaj vec, stalno cendra i ljuti se nešto pretpostavljam zbog trbuščića danas je treći dan da dajem biogaia pa ćemo vidjeti kroz koji dan da li bude bolje

Ugolina
    21. Kolovoz 2016. 09:48

Zanima me zasto idete s tak malim bebicama u soping centre? Mislim,to su ipak mjesta s hordama ljudi,sumnjam u te ventilacije,a klime rasturaju.. Nikog ne osudujem niti vam serem da me krivo ne shvatite,samo me zanima.. Ja osobno nema sanse da bi sa svojom tak otisla osim ako nije stvarno nes bitno i hitno, radije u parkic s puno hlada..

Ugolina
    21. Kolovoz 2016. 09:50

Kad se ide dijete prijavljivat samo prvi put se ide tamo gdje spada bolnica,a kasnije mos papire vadit di hoces..tak je u zg

Sunshine1
    21. Kolovoz 2016. 10:03

Sanjarka uh uh gadno sa tom mengom...

Ellie super za tvoj poklon...ja nisam nis dobila...samo Tena.
     Mi opet dobili robice 74 i 80. Opskrbljeni smo za cijelo proljece a svi pricali nemoj kupivat robice dobit ces!!! Po mojim silnim gostima bi cura bila gola prva dva mjeseca,srecom se sunshine raspistoljila u trudnoci. 

Marigmar super za barem nesto prospavane noci. Moguce da ga muci trbuscic. Tena je znala i kada zaspi pila sata stenjat,migoljit se i cvilit dok ne taspi cvrsto...sada to jenjava pomalo. Biogaju cu potrosit do kraja a kapi cu jos mjesec dana koristit pa cu vidit jel treba jos.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    21. Kolovoz 2016. 10:05

Ja sam rodila u Petrovoj i bebu sam prijavila u Gorici. Moze se sigurno tako jer je danas hvala Bogu sve umrezeno i cim bolnica posalje papire vidljivi su svima. Prije se nije moglo sad se sigurno moze
    Provjerite s svojom opcinom prije.

Ugolina mi isle u shopping centar kad sam joj morala kupiti par stvari a mm radio doslovo cijele dane i vikende i bio na putu. Shopping centar mi nije odabir za setnju ni nikad nece ali osim mm nemam tu nikog da ju pricuva pa ide sa mnom.
    Odemo u Supernovu da ne moramo ulazit u Shopping centar. 
    Svatko ima svoje misljenje i ja sam govorila da necu s njom ali nekad te zivot natjera na drugo

Littleladybug
    21. Kolovoz 2016. 10:09

jutro zenee..
    Abies bravo za noc 👏
    Bellaru naviknit ces se s vremenom na mlijeko, kod mene jos uvijek ima dana kad setam po kuci s dvije ogromne fleke na majici..a i lohije ce ti uskoro slinit bezveze, ni tamo ni vamo..za desetak dana ce ti se bradavice vec naviknit na sisanje,samo pazi da ti bude dobar hvat pa ce te manje bolit a i nece ti stvorit ragade..
    Marigamar nama je biogaia isto olaksala stvar al tek nakon sigurno 7-10dana..tako da izdrzite jos malo..ja sam je davala ujutro na prazan zelucic prije podoja i nastojala sam svaki dan da mu otprilike u isto vrijeme dam..jel to ima kakve veze neznam al eto cisto moje iskustvo..dajem mu je jos uvijek..od sab simplexa mi je prduckao a od biogaie kakio 😀
    Ugolina idemo mi i u parkice, dvaput dnevno smo u setnji pa eto cisto nekad za promjenit sredinu a i da mama stagod obavi s obzirom da mi ga nema ko cuvat..biram dane i sate kad znam da nece bit guzve, obucem mu rukav vise, pokrijem tankim prekrivacem ako je bas hladno od klime i on se ne zali..spava ko top

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.