A da moguce da jede malo, na mamu😂😂😂😂😂😂😂 aa nisu mi rekli da ima zuticu pa valjda nema. Ma glavno da ne place, znaci da je sit.
Ja kuzim hoces djecu odvest u crkvu ali ako dijete slusa ili spava a ne da igrate lovice po crkvi i vriskate a svi drugi gledaju.
A za centre...ko voli nek izvoli. Ja nebi jedino po zimi sa malom bebom kad pocnju viroze, gripe, itd..
Sanjjarka a nesto ne stima kad jesi😞 il slabo jedes😀
Kako znas da nije mlijeko?
Ellie kupila danas u dm- a onaj dozator vec vidim da ce mi bit ful koristan, tnx na infu 👍👍👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru kad nema zuticu onda nema frke da ga budis nek spava ocito je sit 👌
A da je mlijeko valjda bi otislo 😁
Abies al nije po jeziku nego bas usna. Moguc soor na usni?
I da izbjegavat centre u vrijeme gripe definitivno
Citam i nikako polovit, mi opet imali goste za vikend, moja bliza femili, sve si mislim kao nisu oni neki gosti na kraju sam umorna kao da sam trcala maraton.
Vidim pisalo se o robici, ona je dobila robe i robe i to vecinu za godinu dana. Sad za zimu nemam bas puno toga jer sam isto isla s tim da ce mi valjda nosit takve brojeve kad ono sipak. Mislim super je i to za godinu dana samo brate mili sad mi treba jedna velika ladica za skladistit nesto sto ce nosit nagodine 😒 onda se svi cude kako je mala a na slici izgleda veliko, pa ok ali bas za godinu dana i ne izgleda!!! 😂😂😂
Ja sam uvijek komentirala da mi je katastrofa vidjet male bebice po centrima, e onda sam i ja ostala sama pa sam dijete od 10 dana vukla u ducan po kruh (dobro nije to bas neki centar, ali taj interspar mi je najblizi) al jbg bolje to nego da sam je pustila doma, jos sam i ja jedva hodala pa mi je bilo lakse uz kolica, tako da sam se sama sebi 💩u usta! I tako ce biti i dalje jer mi je najblizi baka-teta-sestricna-ili bilo koji drugi servis na 200 km pa nemam neke opcije ako mislim obavit nesto! Tako da nikad ne reci nikad!
Cure molim vas pomoc. Mali mi otkinuo komadic bradavice na vrhu i sad to visi , strah me potrgat do kraja a jos me vise strah da on to cica. Ne znam sta da radim. Muz mi kaze da prestanem dojit. Tako sam u banani sad
Bellaru ajme 😱 Kaj je najbolje vec mi je netko rekao da mu se to dogodilo samo tada sam bila u nekim drugim filmovima pa nisam obraćala pozornost a vidiš trebala sam, znam samo da nije prestala dojiti a sad kaj ne napravila sa tim komadićem ne znam. Inače jesi kupila kakvu kremu za bradavice?
Sortiraj odgovore
Najstariji