Jedino ima jedan glupi mama efekt. Čim se odmakneš od bebe, nedostaje ti
Ma spavam. Muz me tjera i spavat i jest i sve. Nisam umorna. Jadna sam sama sebi i nemocna. Ne mogu vise lezat.
Hvala curke...idem sad.odspavat.jos malo
Ejic ma nisu oni tak rano razmaženi nego nemaju jos ritam i prilagođavaju se na novu okolinu, tak da nema pravila jednu noć ce odspavati sa budenjima za hranjenje, jednu ćeš ga ti buditi kak sam ja svog jer je spavao 5h 😱 I onda ti se dogode ovakve tri kao moje zadnje di spavaš max sat i pol jer on spava na cici 😁 S vremenom ćemo im ritam složiti pa bude lakše (tjesim se 😂)
Ugolina kažeš napokon šetnja 👍🏻ti imaš problem šta mala neće u kolica a ja imam problem šta mali očito vise neće spavati doma dok u šetnji spava super, i kaj sad je bolje, s obzirom da u šetnji ja ne mogu spavati 😊 I isto me frka ak odem u šetnju i on krene dramiti kak njega u ruke i kolica jos al sva sreća spava uvijek u šetnji. A ja, Ja Izgledam ko zombi, oci me peku, glava boli jedva dočekala subotu sad ce dragi da ga čuva pa cu ja odspavati sat vremena ( ne mogu duže jer je na cici svakih sat vremena)
Bellaru znam kak ti je, ja sam jela stojeći nekih 2 tjedna skoro, užas, a najgore mi bilo to kaj ga moram nunati jer place a ja ne mogu stajati i ruke mi otpadaju, evo sad nakon 3 tjedna normalno sjedim tu i tamo pecnu šavovi mm pogledao jutros veli da dobro izgleda i da su konci vec popadali 👌🏻 znaci strpi se, plaći koliko te volja biti ce ti lakše, ja sam malo plakala pa zato sad nadoknađujem u plačem svaki noć 😁 Tak da bolje ti to riješi sad na početku, šaljem ti big hug
Bellaru, nemoj od sebe sad puno ocekivat, ipak je porod šok za organizam, treba vremena. Super da ti muž pomaže i brine da jedeš i spavaš... sve će doć na svoje samo polako. Ja sam i cmizdrila i bila ful živčana...
Ugolina, probaj s klokanicom ili maramom... nek ti netko posudi, pa je s tim nosaš u šetnju. Lakse je nego na rukama.
Ubacujem mm opet u notorni klub... non stop negdje zuji a ja sama doma s klincima... stariji bolestan i kašlje, a mali se ne skida s cice. A mm dođe kući i legne spavat - jer on je nanaspavan!!!
Hello zenice 😘
Evo mi se izlezavamo po krevetu, on bi trebao uskoro zaspat 😊
Budila sam se dosta nocas i pipala ga bio je lagano cilu noć vruc no nisam ga budila. Jutros sve ok 😊
Bio je kod bake na cuvanju a ja i mm nesto obavljali.
Ty i Ellie hvala na linkovima 😊. Ty koliko si ti svog platila?
Ellie tiramisu s malinama? Zvuci zanimljivo 😊
Sunshine nadam se da te frendica nece puno upilat 😂 ako i bude dobit ces kolac jbg 😂. Kako je Tena danas?
Marigmar uh gadne noci kod vas . izdoji se pa da možeš odspavat duze 😉
Ugolina vidis da napredujete sa šetnjom jos malo pa ce to prolazit bez frke 😎
Babycoming koji centar ste vas dvoje opustosili? Bude ti dobar tako dok hodas po ducanima?
Ja trebam jos sebe obuc za krstenje a to ce bit najgore i najteze 🙈
Ejic nema ti tu jos pravila imat ce te dobrih i losih noci. Sve je to jos bez ritma i reda. Mislim da trebaju bar negdje mjesec ipo-dva uhvatit da dobra noc postane pravilo 😊
Bellaru placi ako ti se place. Proc ce i to. Boli jako epizotomija i zaista je nemoguce zivit normalno uz takvu ranu. Ne mora znacit da ces se oporavljat 2mj nemoj odmah crno. Ja sam vec nakon 7 dana bila puuuno bolje i dalo se nekako....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy bas je faca! Jel bar poslom zauzet ili gusta u svojim hobijima?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure ;)
Crazy kako si rekla da se zove ta knjiga i di se moze narucit?
Moja cura spava trenutno na tati. Malo smo se suncali zbog zutice tako da nam prode skroz.
Sljedeci tjedan vec moramo na konzrolu pedijatra.
Recitr mi kako cistit nos bebi od 9 dana? Kupila sam neke ampule fizioloske otopine? Sta jos triba? Nek mi neko objasni postupak :)
Kad ce ovaj pupak vise otpast? Samo mi strahove zadaje :(
Sanjarka, ma ostaje malo duze na poslu, pa onda ide i subotu odradit iako ne mora, pa kava s ovim, pa sastanak, pa piće s onim, pa odspavat pa malo košarka... non stop neš... a da ne spominjem da nije uzeo ni onih 3 dana GO na koje ima pravo kad dobije bebu...
Deeka Sretna beba od Gine Ford, ja uzela u webshopu Znanje.
Fizioloska - najbolje uzet bocu od po litre, u gumeni poklopac zabodes iglu i špricom izvlačiš i štrcneš bebi u nos. Onda nakon 10ak min aspiratorom izvučeš van
Sanjarka, mjesec i pol do dva?? 😨😨😣😣😩 Ja sam nekako ocekivala da ce u 2 tjedna pronaci svoj ritam i pustiti mamu i tatu da spavaju 😣😣
A jel to ok kad on spava na rukama? Nebi ga htjela razmaziti pa da ga onda do 2 god starosti moram nosati da bi ga uspavala 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji