Ispravak- u opcini gdje je bolnica i opcini gdje ste prijavljeni se beba moze prijaviti.

Ne mogu mu biogaiu davati prije podoja jer u zadnje vrijeme bljucka jako pa čak i povrati pa mi onda i to povrati, danas sam mu dala pola sata nakon podoja, malo mi je teško jer ga jos drži ono da bi jeo Non stop pa nemam lufta da mi uvalim biogaiu 😂 Zato valjda i povraća i bljucka posto se prezdere. Od danas cu ga svaki dan vagati pa da vidim to bljuckanje da li utječe na prirast 🤔
Ellie moguće da je kod tebe bio takav slučaj jer nisi iz ZG i bilo bi suludo da te tjeraju u ZG podići papire, znam da sam morala po mjestu bolnice prvu prijavu jer su papire fizički slali u općinu, znaci žena je uzela bunt papira i tražila naše 😂😂 a kompjuter im onda sluzi da upise to unutra nakon sto smo potpisali izjavu i od tada ja mogu u bilo kojem trenu u bilo kojoj općini vaditi papire. Kažem ako niste iz ZG moguće da vama drugačije ide

10-15 dana...nije strasno al i je ako se mucis. Muz mi rekao ako to ne mogu da cemo mu muckat. Samo da ga probava ne zeza pa da to ide donekle dobro. Mazem se purelanom i neke mama komprese.
Dala karlu caja od komoraca bez obzira sta kazu ne treba mu tekucina bome mu nece ni naskodit samo pomoc. A sta se tice kapi ja sam isto bila sestri rekla za biogaiu al mi u ljekarni rekle cure da je to za crijevnu floru a espumisan i sabsimplex pas za grceve i onda je sestri isto rekla pedijatrica da bolje sabsimplex il espumisan od biogaie .
Ragade su kraste jel? Imam ih na vrhu bradavica😣
Sunshine kad je moja sestra rodila ljudi su joj kupovali robu cak za godinu dvije starosti😞 ili pak kupi tipa 50 pa ti dodju kad beba ima 4 mj.
Ja cesto vidim po centrima mame sa jako jako malim bebama. I isto se cudim. Al ko zna mozda i ja odem😀 al za to prvo moram moc hodat😀😀😀
Sta se tice shoping centra a jbg ide s menom jer moram obavit sta moram a nema mi ga tko pricuvat.
No i ne mislim ga inače drzat pod staklenim zvonom.
A u setnji uz more smo 2 puta dnevno. Shoping centar mi nije šetnja ne volim ni ja to nahodavanje po tim ducanima al jbg
Marigmar biogaju samo pokusaj davat svaki dan u isto vrijeme okvirno 😊
Mi je ne pijemo vec cca mjesec dana. Dok smo je pili bilo je skroz ok a posli vise nije bilo potrebe.
Bellaru o daaaa sa svih strana curi uzas! Brzo ce to sve doc na svoje 😊
Ja bas govorim muzu jutros da se ne osjecam bas naj u zadnje vrijeme. Valjda buđenje nocu, jedem slabo i nikako, stalno vodim malog vani, a odmor slabo, kg padaju....bas sam totalno down fizicki morat cu se pobrinut malo za sebe. Jos mi i tlak neki poviseni pogotovo donji 😕
Abies hura za dobru noc! 😊
Nasa isto bila super 21-5-7 👌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar kazes mali na cici sat vremena. Jel tih sat vremena cica il mrljavi bezveze il ako maknes cicu place? Kad dodjim minuta mi traje ko 5 min. 20 min dojenja mi je vjecnost
Robice dobili hrpu 68,74. Ovim tempom to taman zima/proljece. Da mama nije nakupovala ko luda ljetne bio bi gol po gostima sta kaze Sunshine 😁.
Sad mu oblacim 62 iako mu je veliko samo da stigne iznosit ovo ljetno 🙈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka mozda ti treba jedno pol dana samo da imas za sebe. Il jedna vecer. Stavi si film, casa vina, cokolada i opusti se....
Sina puno došlo vidjet. Baš to sve dobio 86, nanje 74-80, i 56 (u svom 4mj)😮
Kasnije sam bila pametnija pa se oduševila poklonom pred gostom i fino s markicom pospremila. Za nečije babinje.
Kcer skoro nitko u babinje. Jesu al ni upola. Zapravo mi i to ok jer mi svi idu na živce. Igračkama mi sve zatrpano, a robe imam (sad ima i rozo i haljina). O neredu u kući neću. Baš sam sad popizditis na mm.
Trči on jutros u trgovinu (zg) po meso. Roštilj. Stiže onaj tvor od svekra. Naravno. Mala je predobro noćas sapavala (klasika jedno noćno dojenje), pa danju zeza. Zakunja ona ja juriš na peglu. Kmekme i mm: dolazi imam posla treba te. Svašta sam mu sasula jedino šteta što tvor nije bio u kući da čuje. (Stvarno smrdi svekar i još mi uleti u kuću u kombinezonu, da se vodi kako je vrijedan; a smrdi od rada, ne od lijenosti.... Katapult!😤)

Bellaru on kad je sat vremena na cici od toga jede možda pola sata a ovo ostalo onak cucla malo ali spava. S time da on jede od prvog dana tak da malo cucla pa stane pa mi je teško i reci koliko on zapravo jede 🤔 Meni ne smeta jer mu svi problemi nekak nestanu kada je na cici, ni trbuščić ga ne muci tada

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji