Ispravak- u opcini gdje je bolnica i opcini gdje ste prijavljeni se beba moze prijaviti.
Ne mogu mu biogaiu davati prije podoja jer u zadnje vrijeme bljucka jako pa čak i povrati pa mi onda i to povrati, danas sam mu dala pola sata nakon podoja, malo mi je teško jer ga jos drži ono da bi jeo Non stop pa nemam lufta da mi uvalim biogaiu 😂 Zato valjda i povraća i bljucka posto se prezdere. Od danas cu ga svaki dan vagati pa da vidim to bljuckanje da li utječe na prirast 🤔
Ellie moguće da je kod tebe bio takav slučaj jer nisi iz ZG i bilo bi suludo da te tjeraju u ZG podići papire, znam da sam morala po mjestu bolnice prvu prijavu jer su papire fizički slali u općinu, znaci žena je uzela bunt papira i tražila naše 😂😂 a kompjuter im onda sluzi da upise to unutra nakon sto smo potpisali izjavu i od tada ja mogu u bilo kojem trenu u bilo kojoj općini vaditi papire. Kažem ako niste iz ZG moguće da vama drugačije ide
10-15 dana...nije strasno al i je ako se mucis. Muz mi rekao ako to ne mogu da cemo mu muckat. Samo da ga probava ne zeza pa da to ide donekle dobro. Mazem se purelanom i neke mama komprese.
Dala karlu caja od komoraca bez obzira sta kazu ne treba mu tekucina bome mu nece ni naskodit samo pomoc. A sta se tice kapi ja sam isto bila sestri rekla za biogaiu al mi u ljekarni rekle cure da je to za crijevnu floru a espumisan i sabsimplex pas za grceve i onda je sestri isto rekla pedijatrica da bolje sabsimplex il espumisan od biogaie .
Ragade su kraste jel? Imam ih na vrhu bradavica😣
Sunshine kad je moja sestra rodila ljudi su joj kupovali robu cak za godinu dvije starosti😞 ili pak kupi tipa 50 pa ti dodju kad beba ima 4 mj.
Ja cesto vidim po centrima mame sa jako jako malim bebama. I isto se cudim. Al ko zna mozda i ja odem😀 al za to prvo moram moc hodat😀😀😀
Sta se tice shoping centra a jbg ide s menom jer moram obavit sta moram a nema mi ga tko pricuvat.
No i ne mislim ga inače drzat pod staklenim zvonom.
A u setnji uz more smo 2 puta dnevno. Shoping centar mi nije šetnja ne volim ni ja to nahodavanje po tim ducanima al jbg
Marigmar biogaju samo pokusaj davat svaki dan u isto vrijeme okvirno 😊
Mi je ne pijemo vec cca mjesec dana. Dok smo je pili bilo je skroz ok a posli vise nije bilo potrebe.
Bellaru o daaaa sa svih strana curi uzas! Brzo ce to sve doc na svoje 😊
Ja bas govorim muzu jutros da se ne osjecam bas naj u zadnje vrijeme. Valjda buđenje nocu, jedem slabo i nikako, stalno vodim malog vani, a odmor slabo, kg padaju....bas sam totalno down fizicki morat cu se pobrinut malo za sebe. Jos mi i tlak neki poviseni pogotovo donji 😕
Abies hura za dobru noc! 😊
Nasa isto bila super 21-5-7 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar kazes mali na cici sat vremena. Jel tih sat vremena cica il mrljavi bezveze il ako maknes cicu place? Kad dodjim minuta mi traje ko 5 min. 20 min dojenja mi je vjecnost
Robice dobili hrpu 68,74. Ovim tempom to taman zima/proljece. Da mama nije nakupovala ko luda ljetne bio bi gol po gostima sta kaze Sunshine 😁.
Sad mu oblacim 62 iako mu je veliko samo da stigne iznosit ovo ljetno 🙈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka mozda ti treba jedno pol dana samo da imas za sebe. Il jedna vecer. Stavi si film, casa vina, cokolada i opusti se....
Sina puno došlo vidjet. Baš to sve dobio 86, nanje 74-80, i 56 (u svom 4mj)😮
Kasnije sam bila pametnija pa se oduševila poklonom pred gostom i fino s markicom pospremila. Za nečije babinje.
Kcer skoro nitko u babinje. Jesu al ni upola. Zapravo mi i to ok jer mi svi idu na živce. Igračkama mi sve zatrpano, a robe imam (sad ima i rozo i haljina). O neredu u kući neću. Baš sam sad popizditis na mm.
Trči on jutros u trgovinu (zg) po meso. Roštilj. Stiže onaj tvor od svekra. Naravno. Mala je predobro noćas sapavala (klasika jedno noćno dojenje), pa danju zeza. Zakunja ona ja juriš na peglu. Kmekme i mm: dolazi imam posla treba te. Svašta sam mu sasula jedino šteta što tvor nije bio u kući da čuje. (Stvarno smrdi svekar i još mi uleti u kuću u kombinezonu, da se vodi kako je vrijedan; a smrdi od rada, ne od lijenosti.... Katapult!😤)
Bellaru on kad je sat vremena na cici od toga jede možda pola sata a ovo ostalo onak cucla malo ali spava. S time da on jede od prvog dana tak da malo cucla pa stane pa mi je teško i reci koliko on zapravo jede 🤔 Meni ne smeta jer mu svi problemi nekak nestanu kada je na cici, ni trbuščić ga ne muci tada
Sortiraj odgovore
Najstariji