Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    28. Ožujak 2017. 16:55

Mi drugi spavanac,sude od rucka..sve po kuhinji. Nek ceka,ja se kravim. Bile vani u setnji,lijepo je suncano.
    Njoj dala pola zutanjka....pozdrav

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    28. Ožujak 2017. 20:46

Vecer.
    Bas sam strgana. Mi danas cijeli dan na putu (u Vz bile) i sad je po doma radila reda pa sam sad bombu pospremala.
    Inace smo danas jaaaako dobri bili. Spavala i tamo i nazad, ostavila ju kod ujne kratko i dobro je sve proslo.
    Idem vas citat 

curicax3
    28. Ožujak 2017. 21:06

Pozdrav ekipa!
    Nama izbio drugi zubic😄napokon nakon dva mj.od prvog!I odmah odspavali do 5 u komadu!ja se u pola 5 probudila naspavana u soku😂
    Nadam se da ce joj to prec u naviku!
    Inace bili smo danas kod ortopeda na Salati po drugo misljenje za prstic!Doktor mi se svidio puno vise nego onaj u Klaicevoj!Kaze isto sto i onaj da je ta camptodactilia.Ugl.sad ne treba dirat,jer oni tako mali jos nemaju tu kosti,nego hrskavicu.Pratit cemo i kad malo poraste stavljat neku udlagicu.Kaze da se u vecini slucajeva kako raste rukica to samo ispravi i bude jedva primjetno.
    Brojcana,kod tebe uvijek veselo😂tocno si zamisljam tu scenu

uykmyjh
    28. Ožujak 2017. 21:15

Samo da javim da nam ide prvi zubic 😁😁😁  stalno zeli meni i sisat tako da se samo mazimo i grintamo 

Masha
    28. Ožujak 2017. 22:02

Gospon Fabi se, sa svoja dva izrasla zubica, zahvaljuje ;) selidba gotova, raspakiravanje u tijeku/ umorni svi ..pusa svima ..

curicax3
    28. Ožujak 2017. 22:47

Masho,presladak ti Fabi😍cestitke na minicu i na stanu😘sretno s raspakiravanjem

Abies
    28. Ožujak 2017. 23:48

Fabi 😍

Mi bili kod dr. 9900/74/45.8
    Se ju gleda sluša a ona u stotinci u bijeg i na trbuh. Prokomentirao (opet) da je motorički napredna. 
    Oko ima suženi suzni kanal. Pa to od rođenja slinavi. Sad je faza jakog sekreta. Pa nestane 10-15dana pa opet sekret....
    Danas čak pojela carsko plus piletina 

CrazyPuppet
    29. Ožujak 2017. 07:31

Jutro tete ☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍷(za TPol😂)
    S malim zakašnjenjem preslatkom Fabijanu sretan minić 💙💚💙💚💙💚💙
    Masha super da ste preselili!
    Jučer vas nisam mogla popratiti, cijeli dan smo zujili po laboratorijima, našetali nas pošteno. Puno stepenica pa sam malog imala u nosiljci, a starijem obećala brda i doline ako bude dobar i hodao s mamom. Ugl, sinoć nisam mogla zaspat kako me sve bolilo u kostima.
    Još uvijek vučemo te prehlade, sve se nadam nekom fajruntu pa nikako. Bude valjda. Danas vježbe...
    Čestitam zubatoj ekipi 😁
    Ejić brzo ozdravi, super za madrac. Izgleda mu tvrđe više paše. 
    Sanjarka jesi uspjela na kraj s neredom? Na tom polju osjećam se ko Sizif 😒 al ajd, nije prestrašno 😂 tebi bar Mudrica može malo uskočit. 
    Brojčana tebi bome nije dosadno, stalno neke anegdote 😂😂😂  drži se 😘
    Idem pit kavu, aj bok 😘😘😘

Littleladybug
    29. Ožujak 2017. 08:12

jutrooo..
    Crazy nadam se da ce skoro kraj s tim prehladama, bronhitisima i sta ja znam cim vise..ii jel Jakov bio dobar? 😁
    Masho Fabi ti je predivan 😍 vjerujem da ste umorni od selidbe, al sad kad se smjestite to je to, dalje cete samo uzivat u svom stancicu 😀
    Curica cestitke tvinsicu na zubicu, napokon 😂 nama je razlika bila 2mj izmedu gornjih i donjih 😂 mozda je zato cura napokon odlucila spavat 😁 dobre vijesti za taj prstic, bit ce to sve ok  😘
    Sandrich cestitke na zubicu, vidit ces sad veselja kad te gricne 😂
    Abies cura prava manekenka, a kako i nebi bila kad juri sto na sat 😁 sta kaze dr dokad bi oko moglo tako slinavit?
    Sanjarka ima li traga zubicu? jesi uspila raskrcit nered? mene je sram nekad na sta mi kuca slici i molim Boga da taj tren nitko ne dode u goste 😂
    kod nas noc relativno ok, tata je dezurao sinoc da mama moze odmorit..dva puta sam se dizala dat mu papat i to je super😁 mma je izmrcvario sa stotinu i jednim cendranjem kroz san 😅danas ce kukat da se nije naspavao, vec vidim 😂

Sanjarka88
    29. Ožujak 2017. 10:38

Dobro jutro mame! ☕😘
    Sin upravo zaspao prvi spavanac 👍 nadam se da ce bar 40min nesto mi skraćuje u zadnje vrijeme ovaj jutarnji spavanac al zadnja 2-3 dana ovaj popodnevni spava po 2-2ipo sata kad bi bar to tako ostalo. 
    Jucer je necaku bio rockas pa smo se malo druzili navecer.Sogi napravila odličan kuglof sočniji nisam jela, ako koga zanima recept stavim.
    P je ok. Nece da bude sam al aj to sam navikla da je već kod svakog zuba tako. Sline i dalje ima al nista strasno. U guzici kao da mu je torpedo. Naucio je silazit s kauca pa sad stalno ide na noge na pod, postavio se par puta cetveronoske iako nece da bude u tom polozaju odma se spusta na trbuh , a jucer se i posjeo bez greske iz tog polozaja kao da to oduvijek radi. Ugl nema mira sekunde i ja  si uopce ne zelim zamisljat sta ce bit kad prohoda bas je pun enerije. 
    Jucer smo malo planirali njegov rockas. Imat cemo dvodnevnu proslavu, na dan rockasa vecera za bake  i djede , ujca, striku, tetu. A onda u subotu ostala ekipa. 
    S hranom i dalje izvodi uopce mi se vise ne kuka na tu temu dosadna sam i sama sebi 🔫
    Idem napravit vjezbe za dupe dok slava, pa vas citam 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.