Izbjeglice😂😂😂😂😂dobrodosla!
Ugolina vrijedna!
Sretni minici svima.
Sanjarka isto stalno negdje u pokretu!
Ja sam uzela njegovo prezime. Njemu to puno znaci,staromodan je. A meni ne😂😂😂🤗 ja samo Sunshine (ime a ne nick) a prezime ako ga veseli nek mu bude. Par slova na papiru me ne mijenja.
Kaj nije rok za promjenu najbitbitnijih dokumenata ono nesto 3,4 mj?🤔 a ja isla u banku i veli mi zenska da ne trebam mijenjat😀😀😀👍tako da jos imam sa djevojackim
url=https://lilypie.com]
Evo i mene jutro 🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻
Mi nemirnu noc vrti se pa počne plakat pa valjda zubići iako se nista me vidi 🤔
Ugolina uzivajte na godišnjem iako se vidi da te nema ovde hehe
Lucy mislim da bi ti to čak extra naplatili ,ja sam mislila zadržat moje ali to bi bas bilo kobasica a reko Aj svejedno
Evo za druge i ☕️☕️☕️
I jedna slikica kako se budi moja cupavica
Sunshine ja bi isto radije uzela samo njegovo, uopce mi to nije bitno. No radi mudrice sam ostavila i svoje da bi na kraju pokrenuli postupak posvajanja i sad i ona ima oba 😂😂😂 bas razmišljamo unaprijed... jos mi ona govori neki dan di ce ona s 3 prezimena kad se uda, ja joj objašnjavam da nemora ostavit djevojačko, kaze ona da zna da ne mora al da hoce 😂 nadam se da ce se predomislit do tad haha
Tpol ma tesko je te zube skuzit. Gornje nekako, donje nisam kuzila nikako 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mudrica 😂😂 kaj da ande decka isto sa dva prezimena?😂😂😂😂 as ti gospe
url=https://lilypie.com]
jutro cure
sirena se budila par puta i u 7.30 konacno budenje😊
Sad uzivam piti kavu i meditiram a ona se valja po podu a veliki nesto prave
Sanjarka bravo za mudricu kako ona lijepo zabavlja svog brata.
Tpol mozda ce cupavici uskoro zubici
ugolina tm gad koji se hoce zaljubljivate 😁😁😁 sram ga bilo
jutroo..glava rastura, migrena na pomolu..mm digao zivce sinoc..znaci mali u snu place a on stoji pored krevetica i gleda u njega, valjda ga je mislio telepatijom umirit..i famozno pitanje oces mu dat jest iako je mali jeo niti dva sata prije toga.. kad sam mu prigovorila on digao nos 😂😂
Lucy ja sam isto zelila ostavit svoje prezime al onda bi mi trebala osobna a4 formata a i prezimena nikako ne idu jedno s drugim😂 koliko god sam se puta napatila slovkajuci djevojacko prezime tesko mi ga bilo promijenit..savjetovala bi ti da ostavis tako kako je i samo u bitnim situacijama koristis oba prezimena, olaksaj si koliko mozes..ee i da skuzila sam te na fb u jednoj grupi 😉😉
Sanjarka mudrica je bas mudrica, a sta ako nade muza s dva prezimena 😂😂 meni prija ima dva imena i s deckom je koji ima dva prezimena..zivo me zanima kako ce joj dokumenti izgledat ako se uda za njega 😂😂
za banku je i meni teta promijenila podatke ali nije trazila nove kartice nego ce mi jednostavno kad isteknu stare nove doc na novo prezime 😁 samo je malo problem ako negdi traze i karticu i osobnu sto su dva razlicita prezimena al dobro..nek se snalaze 😅
Tpol muz ti je najjaci, mozda je ocekivao da se vratis jer cupavica place 😂😂
Ugolina gad jos na go 😂😂😂 nadam se da zlicu zubici nece puno mucit
sretan minic velikom decku Josipu 😆😆
eee da trebao bi mi neki provjereno dobar recept za kolac/tortu nesto takvo..ja jednostavno nemam ideja vise a kad guglam tek se onda izgubim jer mi je sve mmmm 😂
Hello! Uspjela vas sad procitati. Uz hiperaktivno djete su i 3 stranice puno za citati 😀😀
Noc na jucer nam bila komaaa. Neznam jel on ista spavao od ponoci do pol 5 ujutro. Ja sam spavala na rate po 15-20min prije nego bi me opet probudio. Jucer bili u shopingu pa se jos i tamo umorila i navecer bila toliko umorna da sam jedva oci drzala otvorenima 😥 Al ok, on je zaspao vec u 19:30, do 22h je u par navrata cendrao, ali se onda smirio i spavao do 1, dala vode i spavao do pol 3. Nije htio odma ad pa opet popio vode ali se zato vec u 3 ponovo budio, onda popio ad i spavao do 7 (bar sam ja njega u 7 cula, on je ocito bio vec neko vrijeme budan). Ustali, sredili se, on papao voce, mama doruckovala, psica izvela i cekala da se umori. Kako prijepodne moze biti duuuugo kad se djete tako rano probudi i tako mu dugo treba da se umori... 😥
Kikiju sretan minic s malim zakasnjenjem!! 💙💙🎉🎊
Josipe, sretan ti minic!! 💙💙🎉🎊
Ugolina, gad te sputava da ne mozes biti vise na forumu 😂😂😂 A o zaljubljivanju, bas ti vjerujem koliko ti to smeta 😂😂😂😂
Sanjarka, mudrica-dobrica pomaze oko brace 😍😍
Sto se tice prezimena, mislim da je u hrv ograniceno da se nemoze imati vise od 2 prezimena 😉 Ja sam uzela od mm jer mi moje bilo predugacko i jos da njegovo stavim uz to pa ovdje ne znaju to napisati i mogu 10 min slovkati prezime 😁😁
Lucy, koliko sam upucena u promjene prezimena, moze se naknadno ali treba imati dobar razlog za to. Utipkaj u google pa provjeri koji razlozi se prihvacaju za naknadnu promjenu prezimena. Ali ja ti to nebi preporucila jer moras opet sve dokumente mjenjati. Moje misljenje, u rodnom listu djeteta ti onda pise tvoje novo prezime i pod djevojacko normalno tvoje djevojacko prezime. Ne mogu oni upisati u rodni list sva prezimena koja su se tokom zivota majke/oca promjenila jer bi onda kod nekih pisala i 2-3 prezimena ako su se recimo 2x rastavljali i zene uzimale druga prezimena.
Cestitam svima na zubicima!! Kod nas jos uvijek nista. Bijeli se na donjim desnima i vide se bijele crtice ali tko zna koliko ce jos trajati da izadu.
Danasnji plan, peglati i sloziti ves koji se osusio, staviti novi na pranje, na tehnicki sa oba auta, kupiti cipfle za vjemcanje koje sam jucer nasla a nisam odmah kupila jer sam kasnije isla u jos jednu trgovinu da vidim ima li tamo jos nesto interesantno, ali nije bilo niceg. Smijete pogadati gdje sam nasla cipele 😆😆
Toliko od mene, odoh peglati dok jos spava.
Hahaha,krivo ste shvatile, protiv zaljubljivanja nemam nista 😂😂😂😂
I tako,nitko nije gledao asterix i obelix i 12 zadataka 😂 joj joj..
Danas konacno pocistila stol u boravku koji se pretvorio u odlagaliste otpada covjece..sve me sram same sebe koji uzas..po usisala prasinu i obrisala podove..mislila oprat jos kupaonu al to otpada jer muz kampira u zahodu 😈 a kad se mala probudi idemo do svekrica na rucak..joj boze,sto mi se to neda 🔫🔫🔫 prezivjet cu..imamo novu foru koja mi se svida,dodemo doma prije njenog drugog spavanca,daklem dva h smo tamo 💪💪💪😂😂😂😂😂😂 bas sam kuja...😈😈😈 hihihi... Da ne krivo ne shvatite, baba ju zeli samo nosat a ne moze dugo,jelte zlica ima 10 i pol kg,nesto manje, a niti se zeli nositi jer zeli bit na podu,puzit i hodat a to tamo jednostavno nema gdje!! Bas jucer pricala s muzem o tome da bi joj napravili i tamo neki prostor,al nemas gdje..a ovako ju pustiti na tu prljavocu,a jok! I doma mi je u svom ogranicenom prostoru..
Btw,sad vidim da imam vesa za speglat 🔫🔫 pa mogla sam bar to dok ovaj vec tam sere, umjesto se kravit 🐮
Dajte mi samo malo vremena da vas pohvatam
Tpol Da blw zahtjeva sjedenje..ali ni Leo se nije posjeo još pa ću vidjet kak će to funkcionirati..mislim da nema potrebe forisat hranjenje u krilu i blw prije nego se posjednu sami..
ugolina https://klokanica.24sata.hr/roditelji/kolumne-roditelja/devet-dugih-dana-u-bolnici-bez-moje-bebe-7541 evo kolumna, tu sam sve napisala hahah..da..malac je bio doma s mojom mamom i muzem koji je radio na pol radnog vremena..mozete si zamislit..dojeno dijete na bocici, ne zna vuc niti jest nagutao se zraka i onda grcevi..po cijele noci je znao setat s njim jadan..jedva je dobio 3 tjedna GO kojeg je cuvao za malca kad se rodi i onda prvi dan dode radit a ja u bolnicu ahah..
sanjarka da..izdajala sam se..svaka dva sata neumorno...danju, nocu..toliko sam htjela nastavit dojit da sam se jednom u 2 ujutro probudila s izdajalicom prikopcanom na sisu, ja sjedim na rubu kreveta ono..kaj hahah..onda pogledam koliko je sati..skuzim jos nije vrijeme za izdajanje...koliko mi se to u podsvjest utkalo, cudo jedno..
2410 hvala :D fakat je dobrica i fakat puno znaci kad spava cijelu noc u komadu :D
svim kikicima zelim sretne mjesecnice :P
ne znam tko je pitao malac se zove Leo
idem ga sad okupat jer je to borba na zivot i smrt ako ga kupamo navecer...bude toliko vriske, onda ne moze ni zaspat kak se uzruja, a ujutro se smije..tak da sam odustala od vecernjeg kupanja..
i idem stavit kuhati gulaš za mm jer on se ne moze najest karfiol juhe :onajstoprevrceocima: xD
Sortiraj odgovore
Najstariji