Pozdrav ekipa!
Mi bili na cijepljenju i mjerenju. 9700/72/45.
Ejić, i moj ima madrac s dvije strane, mislim da sam mu isto sada stavila mekšu, nisam uopće razmišljala da mu okrenem. Ali on spava ok, jedino se budi po 2-3 puta za jelo. Ne znam sad je li baš gladan jer ne cica dugo ili šta? Po danu spava duže ako sam ja kraj njega pa kad se probudi i vidi me nastavi dalje, ako me nema razbudi se.
Jučer u t centru klasika- nisu oni odgovorni, oni ne mogu sami dati zamjenu uređaja, ..... bla bla bla. Žali se ja udruzi za zaštitu potrošača ili ajde na sud??!!! Budu zvali servis, pokušali nešto riješiti...... A 8.4. mi istječe garancija, sad kad budu zavlačili do tada i onda rekli nismo dužni popraviti.
Pozz, evo i nas malo ☺
Od zubica jos ni "z"
Trebali smo ici na cijepljenje ali nam curi nosic pa cemo sacekati jos par dana
Brojcana, kad stignem tu i tamo da vas krenem citati nekako uvijek naletim na tvoje komentare, evo da znas da nije samo tvoja cura aktivna u tolikoj mjeri 😄 tocno znam kako ti je, pogotovo ovo sa setnjom, tako i ja krenem s kolicima ali za svaki slucaj ponesem i Ergo, a na kraju Niku nosim u ruci i guram kolica, a Ergo bude u onom pretincu dolje 😂 uzas
Sanjarka, i mi smo razmisljali slaviti rockas posebno sa starijima pa onda s prijateljima koji imaju klince ali onda opet razmisljam hoce li nam biti previse dva dana za redom festa i svo to pripremanje pa raspremanje 😕
Booook mame 😁
Me primate k sebi? Ja sam bila u jesenicama 2016. ali su se preselile na fb, a forum je ipak forum pa eto :D ja bi tipkala s vama 😁
Malac ima 6 mjeseci za tjedan dana 😁😁
Hello
Baby momku slatkom sretan minic 😍
Masha cestitam na useljenju i Fabi je pravi ljepotan😘
ja sam danas napokon bolje,leda popustaju. Bila sam kod doktorice nista sve ok po njoj ali cu ici slikati kad budem imala vremena ,bila sam sa sirenom malo u gradu a mm je sa velikima isao u voznju bicikla. Iskoristili smo lijep dan . Danas sam samo lezala a mm je pomogao oko djece i rucka. Nije radio samo otisao po neki materijal
Helou :D iz karlovca sam..zbog srca sam išla na carski..ma takvu operaciju bi potpisala svaki dan..stvarno sam prezadovoljna..treći dan sam hodala kao da ništa nije bilo..spinalna anestezija..ma ludnica..ali ja sam imala grčeve kroz cijelu trudnoću, hodala sam na hitnu i nikad niš..kao trudna si..i pobacivali se sa mnom..pisala sam i kolumnu o tome na klokanici tu :)
Uglavnom 3 tjedna iza poroda sam završila u bolnici sve skupa 2 i pol tjedna..operirala žuč i sad sam ko zmaj :D uživam u majčinstvu, dojenju :D na koje sam jako ponosna jer nakon operacije i sveg stresa i odvojenosti od bebe sam uspjela zadržati mlijeko :)
Imam nježne 22 godine :)
croatina svaka cast da si to sve izdrzala. Uzivaj sa svojim ljepotanom,bravo da si uspijela izdrzati da ne izgubis mlijeko.
Kako spava malemi po noci? Jeste li krenuli sa dohranom?
Malac spava cijelu noć..otpočetka je tako i stvarno imamo sreće..užasno je vesele naravi..ma baš sam ponosna na svog djecacica..
Nismo krenuli još s dohranom..idući tjedan planiram..
Puno s čitala i o baby led weaning pa mislimo probat s tim..a kako će ic, vidjet ćemo..Jel netko od cura prakticira to?
Sortiraj odgovore
Najstariji