Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    30. Ožujak 2017. 13:30

Hej! 
    Sretni minići! Sa zakašnjenjem kikiju. I danas Josipu!
    Sanjarka još malo i mi krećemo sa dvoznamenkastim minićima 😱
    Mene danas malo iz firme zivkali hmm čudno mi.
    Croatina wellcome! Baš ružno si prošla. No sad je iza tebe i uživajte u tom malom savršenom stvorenju.
    Ilani?!
    Lucy mislim da nije problem oko prezimena. Znam tipa koji je ime mijenjao. A trošak je svi dokumenti. Al nisu ga ništa gnjavili. Čak ni razlog

Abies
    30. Ožujak 2017. 13:31

Croatina kad je maleni rođen? 6.10?

deeka
    30. Ožujak 2017. 14:32

Evo sila sam za latop nakon nekih misec dana, jbt ne stignem.
    Uglavnom, aspala godspodica tek sino oko 22 (ovaj sat je poremetija i ja ispaljujem jer nista ne stignem onda navecer), a ostavim si vrijeme za kupanje, druzenje s muzem i citam neke zakone (planiram se prijavit na natjecaj za drugi posao, olja placa i tako to), a ova moja zeza. 
    Maloprije je toliko cendrala, da sam morala maknit cili kauc dok sam pripremala rucak, da ona vidi mene u kuhinji. UFF
    Nadam se da ce jos koji zub izac jer ja pucam po savovima sama s njom, a mm opet danas radi prekovremeno. 

Svima sretni minici, pozdrav novoj forumasici na nasoj temi I Mahi i Ugolini koje nikako da dodu na Viber! :) :) 

croatina
    30. Ožujak 2017. 14:37

Abies da, 6.10 je rođen :D

croatina
    30. Ožujak 2017. 15:54

hvala vam svima na dobrodoslici :D
    moram se pohvalit..maloprije malac je zaspao na krevetu nasem i ja sad zatvorim vrata i odem kuhat rucak..provirim za cca 20 min, on jos cori..reko super..necu previse ulazit da ga ne zbudim..kad uđem ja za nekih pol sata, a on kralj pol metra dalje, noge u zraku i ceri se od uha do uha ahahahaha..da bi glasa pustio frajer..i uzmem ga ja k sebi u kuhinju i tu carolija nestade ahaha

deeka ajme meni majko moja i leo zna imat takvih dana..kad place i ne zna kaj bi sa sobom..malo cica pa pusti pa gleda tv pa cica pa se ja izmaknem pa ko crvic se vrti i udri u plač..pa ga pustim 2min i onda normalno nastavi cicat..bas muhe ono..

ugolina sad si mi ubacila bubu u uho..asterix i obelix i 12 zadataka :D baš bi mogla to pogledat..
    za babu hajoj..poznato mi je..svi bi ga nosali i na rukama ga imali i onda ja dođem doma kad ono raspašoj..dok se vratimo u normalu..uf..
    ejic tocno znam o cem pricas..kad se zbudi u pol sedam pa do 12 ti se cini kao da je cijeli dan prosao ahahah

danas svi navalili na peglu :D još uvijek peglate bebicama sve? ja sam pocela polako izbacivati..jel to pametno? hm

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 16:23

Ja sam zaljubljena 😍😍😍

croatina
    30. Ožujak 2017. 16:27

Jel to ima neko skriveno značenje? 😂😂😂

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 16:28

Dakle, danasnji dan ide supeeeer..eh kad bi se tak nastavilo i dalje..znaci po starom satu budenje oko pol osam,osam,isla mi spavat oko 11 ujutro pa kojih sat i pol i onda opet spavsnje oko tri kojih sat,sat i pol i to je bilo super jer isla lijepo oko devet navecer spavat,ko bog..i onda dode ovaj usrani sat i sve se naravno pomaknulo da mi sad ide spavat navecer iza deset,cak do pol 11 razvuce a to mi je koooomaaaaa... E nes razbojnice... I danas se ranije probudila,kao nekad nesto prije osam i odma je po starom!! Nadam se da cemo u tom tonu nastavit...

Jooj deeka,fali mi viber al fkt ne stignem..

Cro, tvoja prica, jezila sam se dok sam ju citala 😥😥 hvala bogu sto se super zavrsilo i sto se malac te razdvojenosti ne sjeca

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 16:29

croatina

Jel to ima neko skriveno značenje? 😂😂😂

Ima haha, to znaci da sam se bas dobro po..druzila s muzem... 😂😂😂😂😂 to nsm je interna fora tu na temi

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 16:34

E da,kaj se tice djeteta kao vode dohrane 😂😂 ja nisam za to da se prerano provodi...inace ja fkt nisam panicar ali recimo kad sam znala vidjet u vrticu klinca starijeg od godinu dana kako se davi u komadicku rucka i kad moras provodit metode protiv gusenja,jebi ti to, zato ne uzimsm to olako i ono,joj kak je to super.. Ako se upustas u to,dobro prouci protokol..
    Mislim da dijete nigdje nebude kasnilo u razvoju ako u pocetku bude jelo miksane kasice,a onda kad vidis da je dijete spremno,krenut s komadima..a to su razlike u svega nekoliko mjeseci..ili tjedana.. Moje misljenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.