Hej!
Sretni minići! Sa zakašnjenjem kikiju. I danas Josipu!
Sanjarka još malo i mi krećemo sa dvoznamenkastim minićima 😱
Mene danas malo iz firme zivkali hmm čudno mi.
Croatina wellcome! Baš ružno si prošla. No sad je iza tebe i uživajte u tom malom savršenom stvorenju.
Ilani?!
Lucy mislim da nije problem oko prezimena. Znam tipa koji je ime mijenjao. A trošak je svi dokumenti. Al nisu ga ništa gnjavili. Čak ni razlog
Evo sila sam za latop nakon nekih misec dana, jbt ne stignem.
Uglavnom, aspala godspodica tek sino oko 22 (ovaj sat je poremetija i ja ispaljujem jer nista ne stignem onda navecer), a ostavim si vrijeme za kupanje, druzenje s muzem i citam neke zakone (planiram se prijavit na natjecaj za drugi posao, olja placa i tako to), a ova moja zeza.
Maloprije je toliko cendrala, da sam morala maknit cili kauc dok sam pripremala rucak, da ona vidi mene u kuhinji. UFF
Nadam se da ce jos koji zub izac jer ja pucam po savovima sama s njom, a mm opet danas radi prekovremeno.
Svima sretni minici, pozdrav novoj forumasici na nasoj temi I Mahi i Ugolini koje nikako da dodu na Viber! :) :)
hvala vam svima na dobrodoslici :D
moram se pohvalit..maloprije malac je zaspao na krevetu nasem i ja sad zatvorim vrata i odem kuhat rucak..provirim za cca 20 min, on jos cori..reko super..necu previse ulazit da ga ne zbudim..kad uđem ja za nekih pol sata, a on kralj pol metra dalje, noge u zraku i ceri se od uha do uha ahahahaha..da bi glasa pustio frajer..i uzmem ga ja k sebi u kuhinju i tu carolija nestade ahaha
deeka ajme meni majko moja i leo zna imat takvih dana..kad place i ne zna kaj bi sa sobom..malo cica pa pusti pa gleda tv pa cica pa se ja izmaknem pa ko crvic se vrti i udri u plač..pa ga pustim 2min i onda normalno nastavi cicat..bas muhe ono..
ugolina sad si mi ubacila bubu u uho..asterix i obelix i 12 zadataka :D baš bi mogla to pogledat..
za babu hajoj..poznato mi je..svi bi ga nosali i na rukama ga imali i onda ja dođem doma kad ono raspašoj..dok se vratimo u normalu..uf..
ejic tocno znam o cem pricas..kad se zbudi u pol sedam pa do 12 ti se cini kao da je cijeli dan prosao ahahah
danas svi navalili na peglu :D još uvijek peglate bebicama sve? ja sam pocela polako izbacivati..jel to pametno? hm
Dakle, danasnji dan ide supeeeer..eh kad bi se tak nastavilo i dalje..znaci po starom satu budenje oko pol osam,osam,isla mi spavat oko 11 ujutro pa kojih sat i pol i onda opet spavsnje oko tri kojih sat,sat i pol i to je bilo super jer isla lijepo oko devet navecer spavat,ko bog..i onda dode ovaj usrani sat i sve se naravno pomaknulo da mi sad ide spavat navecer iza deset,cak do pol 11 razvuce a to mi je koooomaaaaa... E nes razbojnice... I danas se ranije probudila,kao nekad nesto prije osam i odma je po starom!! Nadam se da cemo u tom tonu nastavit...
Jooj deeka,fali mi viber al fkt ne stignem..
Cro, tvoja prica, jezila sam se dok sam ju citala 😥😥 hvala bogu sto se super zavrsilo i sto se malac te razdvojenosti ne sjeca
Jel to ima neko skriveno značenje? 😂😂😂
Ima haha, to znaci da sam se bas dobro po..druzila s muzem... 😂😂😂😂😂 to nsm je interna fora tu na temi
E da,kaj se tice djeteta kao vode dohrane 😂😂 ja nisam za to da se prerano provodi...inace ja fkt nisam panicar ali recimo kad sam znala vidjet u vrticu klinca starijeg od godinu dana kako se davi u komadicku rucka i kad moras provodit metode protiv gusenja,jebi ti to, zato ne uzimsm to olako i ono,joj kak je to super.. Ako se upustas u to,dobro prouci protokol..
Mislim da dijete nigdje nebude kasnilo u razvoju ako u pocetku bude jelo miksane kasice,a onda kad vidis da je dijete spremno,krenut s komadima..a to su razlike u svega nekoliko mjeseci..ili tjedana.. Moje misljenje
Sortiraj odgovore
Najstariji