Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    19. Kolovoz 2016. 13:33

Crazy ovo je super raspored...sta mislis kolko im treba da se prilagode?.mogla bi krenut sa tim od ponedjeljka :) samo mi se ne svidja ovo budenje u 23, meni je super njeno spavanje od 9-3-8.
    Sa tjednima se mijenja raspored?

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    19. Kolovoz 2016. 13:40

Sta smo rekli di ste narucile knjigu? 

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    19. Kolovoz 2016. 13:43

Sunshine ovisi i o bebi i o mami hehe. Al ako zapnes za ovo, moglo bi to brzo. Raspored se mijenja kako beba raste al nema drasticnih promjena nego se samo neka vremena produljuju a druga skracuju..

CrazyPuppet
    19. Kolovoz 2016. 13:44

Znanje d.o.o. webshop

CrazyPuppet
    19. Kolovoz 2016. 15:06

Buđenja se postupno ukidaju, a bitno je da ostane ono da ide spavat u 19 sati. U 22 sata probudis bebu da se dobro najede i da izdrzi dalje...

Malamimi
    19. Kolovoz 2016. 15:09

Moji su se brzo prilagodili na raspored cca 2 tjedna. A budila sam ih zbog male porodjajne tezine i to je jedini razlog, a i time sam dobila da me ne bude do 5. Probudim ih da ih presvucem i nahranim i onda mogu i ja mirno na spavanje. 
    Svako sebi prilagodjava raspored, bitno je dosta se igrati s njima izmedju spavanja. Moji zaspu za 5, maksimalno 10 minuta i ako se meskolje ili malo zaplacu, ne ulijecem u sobu te se brzo sami umiru. 
    Da nemam raspored...umrla bih s njih dvoje i koje sam srece, vjeeovatno bi stalno bili u raskoraku.

Tynchy
    19. Kolovoz 2016. 15:26

Pa hello cure! Kad Sanjarka otvori temu postovi se odmah u tisucama namnoze :) ..
    Upadam u klub beba na Ad, mi smo na Hipp 1 Bio Combiotik. 
    Po mojoj procjeni Karlo je vec nabubao 6kg, a prije dan-dva smo ga mjerili kucnim metrom i ispalo je 63cm 😳😳😳
    A prije samo 3 mjeseca je bio smotan u mom trbuhu :) ...

kleopatra1606
    19. Kolovoz 2016. 16:15

Sanjarka moj beban je poceo zezati s jelom zadnjih par dana jede svako malo po malo! Ali po noci pojede oko 80-100 ml u jednom hranjenju. A tvoj ljepotan?

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2016. 16:17

Ty!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤
    Boze sad kad sam vidila tvoje ime razveselila sam se ko dijete na Bozicno jutro 😂😂😂😂
    Pa kako ste? Di ste? Kud ste? Joj!
    Veliki decko! ❤

Malamimi svaka cast sta si uspila raspored uvest svima bi nam to bilo olaksanje a kamoli ne tebi 

Crazy proucit cu ja knjigu temeljito hehe pa cemo vidit 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.