Crazy ovo je super raspored...sta mislis kolko im treba da se prilagode?.mogla bi krenut sa tim od ponedjeljka :) samo mi se ne svidja ovo budenje u 23, meni je super njeno spavanje od 9-3-8.
Sa tjednima se mijenja raspored?
url=https://lilypie.com]
Sunshine ovisi i o bebi i o mami hehe. Al ako zapnes za ovo, moglo bi to brzo. Raspored se mijenja kako beba raste al nema drasticnih promjena nego se samo neka vremena produljuju a druga skracuju..
Buđenja se postupno ukidaju, a bitno je da ostane ono da ide spavat u 19 sati. U 22 sata probudis bebu da se dobro najede i da izdrzi dalje...
Moji su se brzo prilagodili na raspored cca 2 tjedna. A budila sam ih zbog male porodjajne tezine i to je jedini razlog, a i time sam dobila da me ne bude do 5. Probudim ih da ih presvucem i nahranim i onda mogu i ja mirno na spavanje.
Svako sebi prilagodjava raspored, bitno je dosta se igrati s njima izmedju spavanja. Moji zaspu za 5, maksimalno 10 minuta i ako se meskolje ili malo zaplacu, ne ulijecem u sobu te se brzo sami umiru.
Da nemam raspored...umrla bih s njih dvoje i koje sam srece, vjeeovatno bi stalno bili u raskoraku.
Pa hello cure! Kad Sanjarka otvori temu postovi se odmah u tisucama namnoze :) ..
Upadam u klub beba na Ad, mi smo na Hipp 1 Bio Combiotik.
Po mojoj procjeni Karlo je vec nabubao 6kg, a prije dan-dva smo ga mjerili kucnim metrom i ispalo je 63cm 😳😳😳
A prije samo 3 mjeseca je bio smotan u mom trbuhu :) ...
Sanjarka moj beban je poceo zezati s jelom zadnjih par dana jede svako malo po malo! Ali po noci pojede oko 80-100 ml u jednom hranjenju. A tvoj ljepotan?
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ty!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤
Boze sad kad sam vidila tvoje ime razveselila sam se ko dijete na Bozicno jutro 😂😂😂😂
Pa kako ste? Di ste? Kud ste? Joj!
Veliki decko! ❤
Malamimi svaka cast sta si uspila raspored uvest svima bi nam to bilo olaksanje a kamoli ne tebi
Crazy proucit cu ja knjigu temeljito hehe pa cemo vidit 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji