E i Ty koristimo isto ad 😉
Kleopatra moj vec duuuugo na 100-120ml a davno smo trebali prec na vecu dozu al nece. Meni bitno da napreduje iako bljucka ko lud
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka 😘😘😘
Ma dobro smo mi, evo smo na moru! I prvi kupanac bacili :)
Apropo zalezavanja glave, nama su genijalni oni valjci, fiksiraju ga u polozaj u kojem treba biti a on se fino nalakti na jedan valjak i spava :)
Sto se tice AD-a, na 135ml smo (120vode)
Sanjarka i mi smo vec dugo na 120, ne trazi vise,papa svaka 4h, a kad spava i veci je razmak.
Btw mame s ad-om jeste otkrile one dozatore iz dm-a? Super su pogotovo kad se ide negdje.
Pitam jer jucer jedna mama na Goljaku se mucila s kutijom cijelom pa s onim zlicicama.. ne volim pametovat al pokazala sam joj te dozatore i skoro se rasplalala od srece i rekla da ide odmah kupit 😊
Mi danas dobre volje,vjezbali i igrali se. Tata dosao ranijr,taman nakon sto je jela pa ju je uzeo i spavaju skupa pa se ja mogu bacit na kolac,dolaze nam frendovi na rostilj sutra- kombinacija babibja i mm rodjendana. Zene obecale da ce svaka donijeti mesa i salate tako da na meni samo kolac 😊. Lajkam
Tynchi uzivajte u moru
Hvala Ellie... :)
Ma aventov dozator je genijalan! Termosica (jedva smo nasli jednu koja drzi bar 10h) i dozator je obvezna oprema :)
Malamimi baš sam se sjetila da sam te zezala da baciš fotku s 3autosjedalice. Kak to sve stane?😲😏
Ellie super gosti! Nek još i suđe operu 😀
Tynchi heeeej! Sad u nadoknadu pisanja tu na bebama ☺
Sanjarka, Ellie hvala na savjetima za setnju. Vidjet cemo kakvo ce vrijeme biti za vikend pa mozda i odemo u neku kratku setnjicu 😉
Jel mozda koja zna dal smijem jesti ljuto posto dojim? Jucer i prekjucer sam jela i te dvije noci su nam bile katastrofalne, samo nikako zaspati. Nije plako ali sam tocno primjetila da se muci i ispusta zvukove a kad ispusti plin ili se pokaki onda se smiri, a i guza mu je dosta crvena postala i ima par pristica od kojih je jedan jucer malo krvario. Jel moze biti da je to zbog ljute hrane ili?
Ja mislim da bilo šta začinjeno jače njima smeta, i ljuto i slano i kiselo, e sad naravno svi smo različiti ali takav savjet sam ja dobila da nije potrebno izbjegavati nikakvu hranu osim jako začinjenog
Evo došla je treća noć držite mi fige da odspavamo, danas smo dva puta isli u šetnju da spava preko dana da ne bude izmoren, istina nije dugo trajao taj san i bio je isprekidan ali bar nešto. Sad je pojeo okupala ga prije, pljunuo je ciku i lezi zalijepljen za mene, ja se ne pomičem jos neko vrijeme dok nisam ziher da spava 😁 A onda cu jos pričekati neko vrijeme da ga prebacim u kinderbet naravno to si sve želim i mantram da tako bude 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji