Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Kolovoz 2016. 16:19

E i Ty koristimo isto ad 😉

Kleopatra moj vec duuuugo na 100-120ml a davno smo trebali prec na vecu dozu al nece. Meni bitno da napreduje iako bljucka ko lud

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    19. Kolovoz 2016. 17:06

Sanjarka 😘😘😘
    Ma dobro smo mi, evo smo na moru! I prvi kupanac bacili :)
    Apropo zalezavanja glave, nama su genijalni oni valjci, fiksiraju ga u polozaj u kojem treba biti a on se fino nalakti na jedan valjak i spava :)

Sto se tice AD-a, na 135ml smo (120vode)

Ellie00
    19. Kolovoz 2016. 17:33

Sanjarka i mi smo vec dugo na 120, ne trazi vise,papa svaka 4h, a kad spava i veci je razmak.
    Btw mame s ad-om jeste otkrile one dozatore iz dm-a? Super su pogotovo kad se ide negdje.
    Pitam jer jucer jedna mama na Goljaku se mucila s kutijom cijelom pa s onim zlicicama.. ne volim pametovat al pokazala sam joj te dozatore i skoro se rasplalala od srece i rekla da ide odmah kupit 😊

Mi danas dobre volje,vjezbali i igrali se. Tata dosao ranijr,taman nakon sto je jela pa ju je uzeo i spavaju skupa pa se ja mogu bacit na kolac,dolaze nam frendovi na rostilj sutra- kombinacija babibja i mm rodjendana. Zene obecale da ce svaka donijeti mesa i salate tako da na meni samo kolac 😊. Lajkam 
    Tynchi uzivajte u moru

Tynchy
    19. Kolovoz 2016. 19:34

Hvala Ellie... :) 
    Ma aventov dozator je genijalan! Termosica (jedva smo nasli jednu koja drzi bar 10h) i dozator je obvezna oprema :)

Abies
    19. Kolovoz 2016. 19:39

Malamimi baš sam se sjetila da sam te zezala da baciš fotku s 3autosjedalice. Kak to sve stane?😲😏

Ellie super gosti! Nek još i suđe operu 😀

Tynchi heeeej! Sad u nadoknadu pisanja tu na bebama ☺

Tynchy
    19. Kolovoz 2016. 19:46

Ufff, hocu li stici sve nadoknadit dok sam na moru? :)

ejic
    19. Kolovoz 2016. 21:15

Sanjarka, Ellie hvala na savjetima za setnju. Vidjet cemo kakvo ce vrijeme biti za vikend pa mozda i odemo u neku kratku setnjicu 😉

Jel mozda koja zna dal smijem jesti ljuto posto dojim? Jucer i prekjucer sam jela i te dvije noci su nam bile katastrofalne, samo nikako zaspati. Nije plako ali sam tocno primjetila da se muci i ispusta zvukove a kad ispusti plin ili se pokaki onda se smiri, a i guza mu je dosta crvena postala i ima par pristica od kojih je jedan jucer malo krvario. Jel moze biti da je to zbog ljute hrane ili?

Marigmar
    19. Kolovoz 2016. 21:26

Ja mislim da bilo šta začinjeno jače njima smeta, i ljuto i slano i kiselo, e sad naravno svi smo različiti ali takav savjet sam ja dobila da nije potrebno izbjegavati nikakvu hranu osim jako začinjenog

Marigmar
    19. Kolovoz 2016. 21:29

Evo došla je treća noć držite mi fige da odspavamo, danas smo dva puta isli u šetnju da spava preko dana da ne bude izmoren, istina nije dugo trajao taj san i bio je isprekidan ali bar nešto. Sad je pojeo okupala ga prije, pljunuo je ciku i lezi zalijepljen za mene, ja se ne pomičem jos neko vrijeme dok nisam ziher da spava 😁 A onda cu jos pričekati neko vrijeme da ga prebacim u kinderbet naravno to si sve želim i mantram da tako bude 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.