Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Lipanj 2016. 14:47

Dunya ne znam sto fantazira no isprepadala me! Zgoljavo izgleda i stvarno nema oni baby napuhani trbuscic no nije ga ni mudrica imala tako da to valjda tako ide kod moje dice 😕 nadam se.....

U vec mjesec dana! Stvarno vrijeme brzo prolazi ❤ nama sutra 3 tjedna 😊

Sretno na oba pregleda! Cekamo izvjestaje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    22. Lipanj 2016. 17:40

Pozdrav curke, 

evo mi se vratili s rucka. Super bilo, malo se prisjetili vjencanja.. Ena spavala skroz, tek kad smo doma isli je pocela gundjat, malo  je papala i onda mir do doma.
     Mi cemo u petak imati vec 7 tjedana 
    Oducili smo da cemo ici na vjencanje u Erdut. Ici ce moja sestra s nama isto tako da ona moze biti s njom (jedna prednost sto voli i AD). Ici cemo u petak vec, spavat u njihovom stanu u OS i onda u sub s njima u Erdut. Smjestaj tamo ce nam biti minutu od satora. Kupili smo joj i haljinu. Naravno da joj je velika ali nema manje . Radi se o mom najboljem frendu i frendici i bilo bi mi jako zao da neidemo. Mislim da ce biti ok

Abies
    22. Lipanj 2016. 19:41

Bravo Ellie. Obavezno dojmove sa svadbe s Enom.
    Bez straha oko puta, uzivat cete!

Sunshine1
    23. Lipanj 2016. 09:03

Cure kaj vi mislite o ovim cajevima za dojilje? Malo mi to smijesno zvuci. Ja pijem puno vode i frendice su mi rekle da su tak i one i da su imale puno mlijeka. Jer moj zdero pocela trazit i desert na drugoj kad se napapa. Tak da bi htjela probat ako djeluje...

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    23. Lipanj 2016. 09:40

Jutrooo

Evo junior po meni drijema nakon papanja
    Vrucina je ajme i skinula bi ga u kratki rukav al me sve strah 😕
    Kako planirate s klimom? Palit ili ne?

Nas jucer tata vodio na pizzu. Super nam je bilo junior bio dobar do pred kraj. 
    Malo smo i prošetali ☀

Ellie super da ste se i vi lijepo proveli ❤ i podrzavam odlazak na svadbu 👍

Abies
    23. Lipanj 2016. 11:53

Napapala se al nece od mene. Gleda pa place...uziva u nosenju. Mene vec ledja boljuckaju. 
    Proci ce, jesam umorna. Ah par sati pomoci ne bi skodilo.
    Caj za laktaciju - mislim da kim i komorac ide a to sam pocela gutat zbog kolika. 
    Klima nemam, kad smo kod mojih ugasi se. Eventualno odemo u drugu sobu dok malo ne odradi. U autu se igram isto upalim pa kad prodisen ugasim
    Jos me sparina nije pogodila, pa uzivam

Ellie00
    23. Lipanj 2016. 12:17

Mi smo vam danas u kratkim rukavima. Rekla mi je patronazna da kad zatopli da ju bez problema obucem u kratko. Nisam se do sad usudila al evo danas sam hrabra :). Rukice su joj tople tako da joj valjda nije hladno... 
    Inace sad smo u nekoj sivoj zoni oko odjece :) 50 joj je malo knap a 56 veliko.. i to odjeca iz iste trgovine
    Bas sad razmisljam o vjencanju i putu- morat cemo se dobro pripremit i spakirat. Prvi zajednicki put :)

Sunshine1
    23. Lipanj 2016. 15:29

Niti ja nemam klimu u kuci,iako je kuca hladna ali danas sparinaaa.luda sam. Nisam bas pobornik klima i osjetljiva sam na njih mozda jer ih izbjegavam.moram prekopat ormar od mm jel ima koju majcu/potkosulju,ako ne trazim tatu. U svoje ne stanem. Sve se povukli u izgledam ravno ali cijela za broj i pol veca samo je sve mlohavo.
    Ja isto razmisljam da obucem barem body kratkih rukavica,makar preko dana ali me isto tako strah,tako je sitna i bez sala koje bi ju grijalo . Sutra dolazi patronaza pa cu pitat. 

Nama danas bila baka od mm,a sutra obiteljska prijateljica sa mojom mamom. Ali njih ne racunam kao gosta,nema strke i trcanja. Sto bi znacilo da nam sutra stize viper,nadam se da ce joj se svidit i da ce se moje rucice odmorit.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    23. Lipanj 2016. 16:12

Ja sam ga skinula u body kratki rukav i ostavila duge hlacice dole. Pa bilo mi u stanu (potkrovlje) 31 stupanja nemam srca ga drzat u dugome na toj temp! A i bio je ful nervozan mozda zbog toga?
    Milo mi ga je cila kosica mu se oznoji dok mi je na rukama 😰

Sunshine lagani posjeti kod vas vidim 😊 neka ja jos cekam prve goste nitko nito zove niti pristupa 😂 a mi vec skitamo okolo 😊
    Javi curkinu reakciju na viper

Ellie joj vama je 56 veliko mrvica mala... Brzo ce ona to popunit ❤

Abies drzi seeeee nije lako definitivno

Ellie00
    24. Lipanj 2016. 08:26

Sanjarka bilo nam je dugo i 50 veliko, sad smo vec veliki .
    Nitko mi zapravo ne vjeruje kako je mala,na slikama im velika,onda kad ju vide su u soku 
    Sunshine drzim fige za viper- moja cim ju stavim u njega gleda i promatra sve i onda zaspi kroz 15 min. Samo sto meni ta melodija ide na zivce polako 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.