Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Lipanj 2016. 15:44

Stigla roda - *Ljetne bebe 2016* 🍼🐾🎉🎈

Malamimi - Igor i Maša 24.04.vag. (20.05)
    Ellie - Ena 06.05. cr. (05.06)
    Tynchy - Karlo 17.05. cr (31.05)
    Marie4 - Hana 17.05. vag (20.05)
    MalaKoza - Emily 21.05. vag. (12.06)
    Starim - Noa 22.05. vag. (23.05)
    Cro262 - Maja 23.05. cr. (04.06)
    Dunyasha - Nika 26.05. vag. (05.06)
    Majadila - Andrej 27.05. (16.05)
    Sanjarka88 -Petar 02.06.vag.(30.05.)
    Zumbul -Luka 02.06. cr (19.06.)
    Atica- Lora 07.06.
    Ugolina – Josipa 07.06. cr (27.05.)
    Abies - Petra 07.06. cr (08.06.)
    Bebačica – Antonija 08.06. vag. (12.06.)
    Sunshine1 – Tena 08.06. cr (26.06.)
    Sarlina - Mia 08.06. cr (15.06.)
    baby♡girl - Adrian 09.06. vag. (22.06.)
    bettyboop_st – Andro 10.06. vag (08.06).
    lunale  - Aria 10.06. cr (16.06.)
    Jambica  - Eva 12.06. vag (14.06.)
    Pixii – dečko 12.06. (04.07.)
    Gita1991 – Josip 14.06. vag. (04.06.)
    teja4444 – Leon 14.06. cr (11.06.)
    chacorro – Antonio 14.06. cr (22.06.)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Lipanj 2016. 15:45

Koliko bebica.
    Šteta sta nas vise ne razmjenjuje islustvo ovdje na temi

Ja sam skinula neku aplikaciju sa razno raznim zvukovima super je

bebacica
    24. Lipanj 2016. 15:58

Samo se nadam da ce ti pristici cim prije proci. 😒

Mi smo isto isprobali prekjucer zvuk fena i usisavaca. Smirila se al nije htjela zaspati. Jucer smo joj pjevali, 100 put sam otpjevala letece medvjedice, zaspe na rukama i stavim ju u krevetic, eto je za 10 sec place. Na kraju oko 1 u noci smo joj pustili djecje pjesmice i zaspala je, doduse s nama u krevetu jer smo oboje zaspali kraj nje.

Ugolina i moja je takva navecer od 7-8h pa dok ne zaspe. Nikako da zaspe, pa je nervozna, dam joj cicu i ona si ju drzi samo u ustima, a dudu nece. Najede se pa trazi vec za 15 min opet i tako u krug. Jede oko 8 puta u tom periodu. Kad mi dojadi vise oko 12h dobi flasu 60ml, pa pojede kolko joj fali. Najcesce je pohlepna pa pojede sve i onda izbljuca 😰

zabica25
    24. Lipanj 2016. 19:47

Konačno sam vas sve uspjela i ovdje pročitati.  Jeste li u bolnici dobile Violeta paket (pelene+mokre maramice)? Jeste li znale da imate pravo u bolnici dobiti potvrdu za besplatan ad? to je netko prilčao..zaboravila sam tko, samo treba inzistirati. 
    Stavite slikice trbuha nakon poroda. Baš me zanima..Ja budem svoju Hanu isto u bodić i pelenu...pa čemu da se kuha po toj vrućini?
    Mi pare ne dobivamo od općine  Ne daju ništa!

Ellie, moja preporuka da ideš na svatove, malo odmaraš, pa se vratiš i tako. Ja sam vjenčana kuma 30.7., a tjedan dana kasniije mi termin...nemam pojma kako će to ispasti. A najvjerojanie je i kuma sad trudna..u srijedu će saznati  S koliko si ti ono tjedana rodila?

Cro, koliko dana patronažna hoda k tebi doma nakon poroda?

Sanjarka, onaj brončani paket je od DMa premočio? Jedinica? Kako se paket preuzima?

Dunja, super kako Nika (Marla) napreduje. To ime Marla mi je tako ostalo u pamćenju. Jako mi se sviđa. Bravo za muža!

Jambica, hormoni veliš...toga se bojim jer sam i ja čangrizava.

Ugolina- baby blues....da, da

Bruna je pričala da je za masnije mlijeko dobro piti Divku. Vrijedi probati?
    Soor na jeziku? Može objašnjenje?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pixii
    24. Lipanj 2016. 19:47

Evo i nas, dosli smo prije par dana kuci iz bolnice i lagano se privikavamo na novu rutinu.

Cure zanima me da li siroko povijate svoje bebice? Meni je jucer bila patronazna i rekla je da oni preporucaju, a da mi odlucimo da li zelimo.

Abies
    24. Lipanj 2016. 21:26

Pixii ja tu i tamo siroko povijam. Imam pelenu kao mpp na cicak. Pa kad mi svu kozu taj cicak odere micem. Po noci ju pustim da odmori.

Zabice ad?! Besplatni. Pa mislim da su obavezni dohranit bebu. A za doma tesko da dobijes. 
    Vinogradska pokloni maramice i violeta pelene.
    Sv duh kremicu 3,5g *2
    Kako koja bolnica ima sponzora.
    Patronazna kod mene ide 2 put tjedno do otpadanja pupka i prve dane iza jer jos curi pupak. Prvo kupanje i to je to. Po potrebi jos dodje. 
    No jedna primalja je pricala kako joj je patronazna dosla nakon 2tjedna. Potjerala ju kuci.

Ellie00
    24. Lipanj 2016. 22:26

Vidi raspisale ste se 
    Ena je nesto isto cendrava danas al i mama je zbog tih vrucina pa ju razumijem. 
    Mi ne povijamo siroko- 3 tj smo u bolnici bile i rekli nam da ne. 
    Zabica rodila sam s 35+4. Al imali smo zastoj u razvoju pa bili mali (1980g).
    Tata Eni kupio navijacki bodi-  sutra navijamo

Ugolina
    25. Lipanj 2016. 04:56

Sve smo u istoj banani,hehe... Ja si pokusavam pomoc dudom al moja ju tak pljune da odleti od nje hihi iz dude nis neide,a isto je prezderana,prase malo,samo da je jest,dobila 300 g u tjedan dana

Sanjarka88
    25. Lipanj 2016. 08:07

Jutroooo ☀

Uh neka teska noc. Dva puta je kakio pa jedva nesto bas se mučio, pa ga skidala jer se cijeli oznojio od vrucine. Pa nije htio u svoj krevetic.Ma show! Imam osjecaj da cilu noc nisam spavala

Zabice paket iz dm-a s otpusnim pismom 😉

Pixii ja ne povijam vruce je 

Ugolina uh bed sto nece dudu stvarno spasi nekad. Moj prihvati sve sta mu stavis u usta 😂

Sunshine1
    25. Lipanj 2016. 08:41

Pozdrav cure,kako je? Vruce?

Mi smo.jucer imali najgori dan do sada  tolko joj je vruce bilo...od 1 popodne do 10 navecer smo se mucili,hladili. I tusirala sam je pod pipom,nosila pjevala. Tolko je bila nervozna i vristala. Na kraju dana jednostavno vise nisam mogla sakrit nervozu pa ju je mm uzeo i odnio prakticki u podrum na hladno di mu je zaspala na rukama...preko noci vise manje ok i sad evo spava. Bojim se kako ce danas bit  jos vise jer mm ide na vjencanje i svadbu al tu je 5 min udaljenosti pa lako dode 

Po noci sam vas citala i zaboravila...mi ne povijamo siroko,a bljuckamo stalno. Prezdrerava se i ne zna kolko joj je dosta,a mozda jos i vise jer ne moze podrignut kako se spada. 

Dobili od petka 340g i jucer patronazna vagnula 2700, ja u soku i prrsretna. Ispunjava me misao da raste ko gljiva i razvija se samo od mog mlijeka,da sam joj samo ja dovoljna.

Dudu bi joj drage volje dala ali mi se cini da joj je predebela,ili sta ugolina kaze da iz nje nista ne ide...kad joj dam dize joj se zeludac.
    Idem pit kavu u miru jos nadam se pola sata. Saljem puse iz Duge Rese pod 250 stupnjeva

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.