Hello hello , sto se radi mame i bebice?
Petric spava ja malo odmaram. Jutarnju setnju smo odradili. Popodnevnu danas necemo, napokon festamo da proslavimo rođenje ovog malog slatkog stvorenja!
Koliko vi cesto s klincima izlazite vani? Meni se cini da mi puno skitamo. Svugdje i svagdje....
Ugolina nece joj ništa bit od vode i caja 😉
Moj je na ad-u, jedan dan uz to dobije vodu a drugi caj....
Sunshine ne sekiraj se, imamo svi takvih dana 😊
Abies ja krvarila 2ipo tjedna. Sad imam dnevni ulozak i par smeđih mrljica. Zna to nestat pa se pojavit...dok ne smrdi i nemas temp sve je ok.
Prvi porod sam duze krvarila. No sad su me ipak cistili nakon proda. A i toliko sam krvi izgubila u jednom danu da nije ni čudo da ne krvarim dugo..
Dunya super Nika napreduje! ❤ to gledate prirast od prodajne ili izgubljene?
Ellie super vam je frend 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A ja jos nisam konkretno izasla kao setat, par puta isli autom bakama i dedama..taman kad pomislim negdje krenut nes bude, il ona nervozna il se pojavi vani neka oluja,il mi netko dode...
Kaj se tice tih patronaznih sestara,brate,svaka ima svoju politiku..recimo,kod mene bile dvije zbog godisnjih.. Jedna kaze forsirat iskljucivo jednu sisu po podoju zbog bla bla, dode mi druga i kaze,ako djetetu nije dovoljna jedna,a mojoj maloj fakat nije, veli nakon dvadesetak minuta dajte joj drugu zasto da se dijete pati i da vas boli,a iz druge prakticki mlijeko samo curi, pa ak joj nije dosta vratite opet na prvu.. A tak sam i radila jer mi cice tolko buknu obje da me bole,da mi nit dukat nit vindija skupa nisu ravni.. Muz me zove cveta ko kravu,haha.. Gad jedan,neki dan isli malu prijavit i dosta smo hodali,a ja zbog svog carskog bila mrvicu sporija... A on kaze meni ajde cveta,idemo,sto ti je vime punije to si ti sporija.. Pisali smo od smjeha
Haha legenda ti muz 😂😂
Znam da je nezgodno to sve no super da imas puno mlika 😉
Mi smo svaki dan i po 2 setnje. Autom isli 2 puta na kavu na otvorenom i na pizzu isto na otvorenom
Izgleda mi kao da je svima to čudno
Ajmeee ovo moram komentirat ahahahahha... Ugolina, reci ti mužu da bi ga Cveta mogla papkom opalit pa da malo ispori... imala moja baka krave pa se sjecam da nisu te "Cvete" bas bezopasne bile...
Sanjarka, mislim da bebi nista nebu od svjezeg zraka... ja bi isto tako na tvom mjestu... jedino izbjegavat puno ljudi i zatvorene prostore...
Sanjarka ma znam da dok ne zaudaraju lohije i nema temp je ok. Bilo puno manje pa sad jace (ne jako) nego je krenulo mijenjat boju opet cvenoj. A prvi porod sam ih imala punih 7 tj.
Danas prvo pravo kupanje palo. Pupak suh pa napunili kadicu. Uzivala. I sin.
Narucio i drugu bebu, curicu. U njezinoj fazi grceva. Ja mu velim zlocesta beba (jer urla i urla) on meni da nije, da je to dobra beba.
I mm sprema obiteljski rucak ala festu.
I danas mi je bio mili. Sranja opet i ide svekru i zagrli me. Bas sam slomljena, sama s klincims. Vec 15 puta zaspala dok ovo pisem
Ln i puse
Stigla roda - *Ljetne bebe 2016* 🍼🐾🎉🎈
Malamimi - Igor i Maša 24.04.vag. (20.05)
Ellie - Ena 06.05. cr. (05.06)
Tynchy - Karlo 17.05. cr (31.05)
Marie4 - Hana 17.05. vag (20.05)
MalaKoza - Emily 21.05. vag. (12.06)
Starim - Noa 22.05. vag. (23.05)
Cro262 - Maja 23.05. cr. (04.06)
Dunyasha - Nika 26.05. vag. (05.06)
Majadila - Andrej 27.05. (16.05)
Sanjarka88 -Petar 02.06.vag.(30.05.)
Zumbul -Luka 02.06. cr (19.06.)
Atica- Lora 07.06.
Ugolina – Josipa 07.06. cr (27.05.)
Abies - Petra 07.06. cr (08.06.)
Bebačica – Antonija 08.06. vag. (12.06.)
Sunshine1 – Tena 08.06. cr (26.06.)
Sarlina - Mia 08.06. cr (15.06.)
baby♡girl - Adrian 09.06. vag. (22.06.)
bettyboop_st – Andro 10.06. vag (08.06).
lunale - Aria 10.06. cr (16.06.)
Jambica - Eva 12.06. vag (14.06.)
Pixii – dečko 12.06. (04.07.)
Gita1991 – Josip 14.06. vag. (04.06.)
teja4444 – Leon 14.06. cr (11.06.)
chacorro – Antonio 14.06. cr (22.06.)
Leptirica - dečko 24.06. cr. (25.06)
Iva1989Lea - David 24.06. vag. (25.06)
Inaj - Filip 26.06. (13.07)
Mi isto nismo nigdje konkretno isli. Pa vrucina,pa ona nervozna...pa nema nikoga,nebi bas sama bez neke pomoci. A i ona za sada samo spava,jede i place a tesko mi iskombinirat predvecer da idemo kad spava. a dojenje na sjedecki jos nismo dobro uvjezbale,ona je tolko sitna da mi ju je nezgodno primit bez jastuka a da njoj bude udobno i da je mirna.
Sanjarka super za festu.
Abies ti nisi slomljena,ti si kraljica. Divim se tebi i svim curama sa malim djetetom i novorodjencetom. Ja sam krepana i bas razmisljam da cu drugo dijete kad Tena bude punoljetna danas u pola 7 zaspale na sisi jedna i druga....
Mi bi u 12 trebali na kontrolu u neonatolosku...pa cu izresetat pedicu pitanjima i usput kupit kapi. Tolko se napreze za prduckanje da joj i san nekad remeti. Bas mi ju zao.
Ali eto srecom prosao onaj toplotni udar i mi se vratili svojoj rutini..pelena,sisanje,spavanje i dva puta dnevno druzenje kad je budna. Kolko su vase bebe budne?
Ona zna oko dva puta po dva sata
url=https://lilypie.com]
Jutro ljetnice 😍
Mi evo u setnji, tj sjedimo u hladu uz more dok se seka kupa. Junior spava tj. meskolji se.
Sta vi radite?
Noc bila ajme. Dva budenja al san izmedu bio nervozan a ja budna na svaki sum.
Kosa mi uzasnoooo ispada! Ima koja taj problem?
Abies od kad mogu oni trbusnjaci se radit?
Bas mi je zao sto si toliko iscrpljena 😞
Sin ti je predivan braco! 😍
Crazy da svakako izbjegavat zatvotene prostore no sto se tice zraka mislim da moze samo koristiti 😊
Ispada i meni kosa. E to je super u t kosa blista.
Trbusnjaci nakon 2tj. Znaci idemooo!!!
Sunshine i moja bude budna po 2h kako koji dan.
Sanjarka koliko vode junior popije?
I za stucavicu - ja cicu bubnem i gotovo. Neke tete bake tvrde vodu i kap dvije limuna. (Samo vise ne pratim jel to u ovoj ili temi beba bilo)
Sortiraj odgovore
Najstariji