Oci - jos tamne. Nekako racunam da ce biti zelene. Sin ima plave, mm i ja zelene. Smedje ne mogu biti...ok mogu al onda to nije normalno, zato ne mogu
Curee da podijelim svoje veselje sa vama. Moja mrva raste ko gljiva,od zadnjeg vaganja u petak dobili 160g. Danas je teska 2520... otpusteni u srijedu sa 2300. A tjedni prosjek je kao 200g. Uglavnom ono na jeziku je moje mlijeko...
url=https://lilypie.com]
Bravo Sunshine za mrvicu. Mi smo otpusteni s 2230 a sad vec imamo 3600. Vise joj ne visi sva odjeca s nje i postala je buci buci u licu
Da, Sanjarka za tjemenicu Mustelu. Mislim nisam nista drugo probala da mogu usporedjivat al s ovim otiislo odmah. Vrijedi kune
Mi bile ujutro u setnji, u uzasnoj sam kondiciji. Kg su iste kao i prije poroda al kondicija 0 bodova..
Btw. danas mm i ja imamo godisnjicu :) idemo sutra na rucak u restoran gdje smo se vjencali. Van Zg je i ogromna je terasa tako da se nadam da Ena nece protesirat
Joj!
Nama bila patronozna.
Isla u auto po vagu kad je vidila juniorov mini trbuscic. Stvarno je zgoljav
I op digla uzbunu jer je tek na 3.500kg 😞
Rodio se sa 3310g... Znaci niti 200g.
Mene tješi sta je iz bolnice izasao sa 3080g tako da od te tezine prirast nije bio toliko los....
Joj bas me sad unervozila....
Sunshine bravo za kupanje pod pipom 😉
Super je cura napredovalaaaa bravo 😘 i Ena nam isto vec velika 👍
Ellie sretna godišnjica ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brzinski
Ellie sretna godisnjica i super zvuci proslava! Uzivajte
Sanjarka, meni sad receno u 2 tj se beba mora vratiti na porodjajnu, to jeste +200g meni zvuci ok.
Nemam volje ponavljat post s ljetnica - zanimljivosti danas naucene. Zavirite
Mi se vagali 4560. Probno dojenje 100g u 10min. Prijedlog u potpunosti izbaciti ad. Ma neka njoj kad zatreba doza jer ja sam psihofizicki slomljena. Sad se druzile 11-14h. Jedva docekala da zaspi lutka.
Idem rucak zavrsiti. I onda po papire da imamo petru
A najradije bi kao ona kreeeveeet zzzz
Abies to sam negdi procitala prije, 2tj porodajna pa bi ovo bilo ok. No eto njoj nije. Da je dojen zapitala bi se ovako na ad-u stvarno neznam sto.
Ona kaže ili cesci obroci ili prominit ad. Jede svako cca 3h i nocu isto. Kolicinu nije bas povećao doduse, pojede 60-70ml no zna sad vec i 80ml.
Mliko sam ionako mislila minjat. Pa cemo vidit
A ti slobodno zadrzi i ad kad hoce oboje, bar ce te rasteretit tu i tamo
Ellie sretna vam godisnjica! Ena je isto stvarno lijepo napredovala,bas je sad pravs beba!
Tena se jucer od 5 popodne tako mucila za kakanje pa nikako i nikako,samo prduckala. Nesto malo preko noci. E a ja negdje procitala da se popije puno gustog soka i popila ja litru soka od breskve. Zato je ujutro bila ukakana pelena,podloga,parket kao u mamina spavacica
Tako da znate....uspjela pojest,pospremit,sad krecem na kavu i citam ljetnice
Jutro ljetniceeee 😘
Sto se radi?
Junior taman pojeo i sad lezi na meni.
Sinoc se tekma gledala kod nas na terasi. Junior je odvalio od 8h do ponoc tako da je pustio mamu da se i onaa na miru druzi i gleda tekmu 😎
Sunshine super da si pronasla nacin da olaksas curi 😘
Ej zenske!!
Sanjarka ja ne znam sta tvoja patronazna fantazira? Pa maleni fino dobiva, sta je njoj?
Ellie, sretna godisnjica!!
Sunshine, vidis sad si mi dala za misliti s ovim breskvama. Ja si kuham kompot od bresaka i marelica i Nika se dns ukakala bozemesacuvaj...
Mozda je zbilja povezano!!
Nama u petak prvi pregled, bas me zanima sta ce nam dr reci.
Ja isto imam pregled kod ginicke u utorak..
Nika ce u nedjelju imati mjesec dana.. ne mogu vjerovati da je vec mjesec dana iza nas...
Sortiraj odgovore
Najstariji