Bte kolko bebica imamoooo! Steta sta se nisu ukljucile na ovoj temi,pogotovo iskusne mame da ih mi prvorotkinje izgnjavimo. Ali Abies nam je tu sa svojim mudrim savjetima.
Ja vise volim pitat ovdje nego poznanice jer mi onda uvijek pametuju i nikad ne dobijem konkretan odg kao da imaju 10tero a ne da su rodile pred nepunih godinu dana
url=https://lilypie.com]
Sanjarka, hvala na odgovoru.
Široko povijanje se kod nas radi do 3. mjeseca nakon poroda. Ali ja ne budem po toj vrućini mučila bebu. Nema mi smisla.
Idem se najedem i u malo na terasu. Čitam vas redovito pa se tipkajmo.
Ovo za podrum zvuči genijalno.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Macke kako stojite s lohijama? Meni kao da se pojacalo 😕 i dalje slabo (ulozak na dam radi higijene) al jace nego na pocetku. Malo me kopka to.
Vise se ne sjecam prvih. Samo da su bile dugotrajne
Ja bila suha vec sesti dan na par dana i onda se vratile. Jedanput na dan obilnije. Ide mi to na zivce jer cijeli dan moram nosit ulozak jer nikad ne znam kad ce to bit...i onda cijeli dan nista. Jucer i prekjucer nesto manje.
Mi vam danas samo u peleni. Bio frend specijalizant pedijatrije ujutro na kavi (kod njega lezala Ena) i rekao nam kad je ovako da ju skinemo u pelenu. Treba samo pratiti da su joj stopala topla..
Cijelu ju je ispregledao i zakljucio da je ista mama
Mm i ja rrazmisljamo da joj on bude kum. Dobri smo si dosta inace a o Eni se brinuo jos kad je bila u trbuhu pa onda kad se rodila. Dolazio je kad nije radio da ju vidi i mene prokrijumcari u intenzivnu..
Uzivajte u danasnjem danu i navijajte navecer :-)
Ej zenskice!
Kako ste dns? Mi smo dns i jcr relativno okej, ali prekjucer je bilo kooma. Nervozna, vruce joj je valjda. Spavala po 12- ak minuta i sl..
I ona bljucka i to ponekad bas dosta, a sta cu joj ja kad je prozdrljiva i nikad joj dosta. Ona nek bljuje.
Bili kod pedijatra, sad je na 3750, dobila 800 grama u mjesec dana!! Jako sam sretna zbog toga.
Ona se isto opristavila po vratu i obrazima- ciscenje od hormona+ znoj.. ajme majko. Prebrisemo ju kroz dan s blazinicama a nvcr obavezno kupanje. Citala sam da se moze malo mamazati s hidratantnom.kremom na bazi cinka ali zao mi ju vec mazati s bilo cim..
I vidim da nas dosta muku muci sa spavanjem. Niki najvise voli na nama spavati. Po noci jos spava u kreveticu, a po danu ako imamo srece. Inace je netko od nas zarobljen a drugi radi sve ostalo. Hehe
Dudu ne koristimo, ona ni ne zna dudati, a ja joj ne nudim buduci da dojim pa da mi ne bi cicu pocela odbijati.
Uzivajte cure, veceras pobjeda!!!
Molim vas recite mi da je barem jednoj ko meni.
Danas smo od 11 kod bake dolje i tu je super,kao da klima radi ali ona ipak malo nervozna. Visi na ciki od 1, zaspi na 5 min ili drijema,malo placa pa opet cika. Luda sam,ove sekunde je zaspala pa idem kuhat kavu,brat mi dolazi.
Ja sam za to dojenje i sve super sve pet,ali nekada treba poslusati nase majke i nazovimo ih stare stvari. .skuhala sam vode i kad se ohladila dala maloj.. Jebes ti sve te fore,mlijeko ovakvo il onakvo na pocetku vodenasto,poslije gusto, djeca su zedna.. Aj napijte se vi mlijeka po ovoj vrucini i utazite zed.. Dijete je toliko zedno bilo da je izgustala tu vodu,smirila se i zaspala ko klada, i nis mi cicu ne odbija.. A da ne pricam uopce kolko slucajeva znam da su im djeca dehidrirana bila ljeti jer nisu dobivala nikakvu tekucinu... cak imam i onaj caj od komoraca za bebe od tjedan dana starosti.. Nekad joj je fin kad je jako zedna,a kad nije pljune ga ko i dudu hehe
Ugolina u pravu si. Bila nam je patronazna i kaze da obavezno bebi treba davati dodatnu tekucini ako smo na nadohrani, a ako iskljucivo dojimo onda po potrebi kad beba trazi jesti izmedu dojenja jer je vjerojatno zedna od vrucina
Sortiraj odgovore
Najstariji