Siroko povijanje?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi danas krenuli udarnicki,od pola 6... Red plakanja,red sisanja,red nosenja sad mi je u krilu i bojim se pomaknut. A mm otisao kao rijesit prijavu bebe pa ga nema i nema...da mu je malo uvalim.
Za tjedan dana smo na kontroli u neonataloskoj pa cu pitat zasiroko povijanje,iako mi nisu nista spomenuli. Kod nas u bolnici to vise ne predlazu.
url=https://lilypie.com]
Sunshine a ne trebate oboje za prijavu?
I nas to jos ceka
Bogme ic cu i ja s muzem da mi malo guzica proseta medu ljude 😂
Znaci veselo? I kod nas slicno doduse ne place kao jucer. Bio je lipo zaspao u kolicima i mudrica se zaderala i gotovo ebo ga opet na meni lol a ja kao krenula sobu posredit mos mislit
Nama u bolnici nisu nista rekli al patronozna mi rekla kao da povijam da nemam sta izgubit. I kako sam taj dan zavrsila u bolnici to nitko doma nije radio pa evo nisam ni ja nastavila
Skocili smo oboje samo u maticni,ostalo moze on sam.
Predao papire i za lovu u hzzo i u zupaniju jos u opcinu...
url=https://lilypie.com]
Da jos ulovim minutu. Spavano ludujemo...
Siroko povijam kao i prvo dijete do uzv kukova. Cca 2mj.
Prijava - u opcini oboje roditelja. Mislim da zbog slaganja u imenu djeteta. Rodni list domovnica..... ukoliko mama ne moze, ide se na opcinu u koju pripadate (Sanjarka split, ja samobor, sunshine rijesila taj dio) i daje mama punomoc tati.
Policija hzzo za oib, novcanu pomoc, prijava poreza treba jedan roditelj
Jutro svima.
Mi ne povijamo kukove, pitala sam mislim sve pedijatre na neonatologiji i rekli mi svi da se to vise ne predlaze da se radi.
Ja dobila vec novce od hzzo zajedno s porodiljnim.
I rekli mi kad sam predavala papire da mogu biti doma na porodiljnom 13 mj (do pravog termina) jer sam rodila prije 36 tjedna.nisam to znala
Inace mi vam volimo viper. Stavimo ju u njega ljujla i svira joj i ona gleda.smiri se i zaspi brzo
Jel koja probala čvrsto povijanje u tanko platno za umirivanje bebe? Ono da ih se umota ko strucu hehe ;-) imate nabavit i one zvukove bijelog šuma i zvukove iz maternice, to ih isto smiruje. Ja sam koji put znala i svoju majcu stavit u krevetic da ima moj miris... mi viper nismo imali, dobili smo neki na posudbu tek kasnije i onda vise nije htio ni cut... a dudu varalicu nikako i nikako zavoljet... pa smo se snalazili s gore navedenim...
Crazy uvijek sa super savjetima 😍
Junior je duda zakon i neznan sto bi bez nje.
Ostale ljetnice vole dudu?
Abies 👍
Idemo ja i mm sve skupa odradit kad vec uzima slobodno jutro da to odradimo.
Znaci maticni, policija, hzzo i opcina.
Ellie vidis super to za 13mj nisam ni ja znala 👍
Viper nemamo 😔 imamo ljuljacku nisam je jos stavila u pogon mogla bi pokusat uskoro 😎
Kakva vam je koza bebama? Junior se cijeli guli 😯 neznam jel to od plavog svijetla u rodilistu ili šta god vec...
Kako tretirati?
Sanjarka i ja cuu s mm da malo grada vidim. I ljude osim familije.
Veceras goste imam. U subotu smo zakazali. Uh vec pocinju s babinjem...
Crazy super ovo za bijeli sum nikad cula.
Ellie da svi palcici imaju porodiljninpo terminu, a tate bonus od 2mj. E da mi mm nagovorit na taj porodiljni
Sortiraj odgovore
Najstariji