Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    20. Lipanj 2016. 12:52

Ne znam za perutanje nazalost... a ovo za zvukove imate i youtube i aplikacije za mobitel. Mi smo znali ostavit mob negdje u sobi (ne bas blizu bebe) i brzo bi ga umirilo i uspavalo

Ellie00
    20. Lipanj 2016. 13:07

Mi se ne perutamo ali dobili tjemenicu. Kupila sam onu pjenu od Mustele i otislo s jednim tretiranjem/ kupanjem/ cesljanjem. Skupa je ali se stvarno isplati. Kosa joj je sad tako meka. 
    Ostatak koze je ok, samo ima malo pristica jos ali to je rekla pedijatrica da je to od hormona da ako se ne rascisti do sljedeceg puta da ce dati neku kremicu. 
    Mi smo viper dobili, i svi su nam govorili da nam nece trebat ali meni je stvarno super. Moze lijepo gledat iz njega,umiri se i zaspi pa ju prebacim u krevetic. 

Mi jucer navecer bili na sladoledu. Za sve koji su u ZG preporucam sladoled u Torterie Macaron. Saverseno 

Sunshine1
    20. Lipanj 2016. 14:11

Nama je viper obecan za babinje. Bas se veselim i nadam se da cemo ga koristi.
    Abies gosti vec?
    Nama se ljuste sakice i stopala,ja namazala sa mustelom i kao nova  i miriseee

A ovo motanje u cvrsti smotuljak je super,tak kod nas u bolnici rade. I stvarno su mirnije bebe i bolje spavaju. Ja za preko noci zamotam u tanku dekicu i u onaj jastuk.

url=https://lilypie.com]

Abies
    20. Lipanj 2016. 14:21

Ah sunsine da gosti, brzo su krenuli. Muzev bratic, zena i klinci blizanci. Urnebes i nered od igracaka. Idem ove skuplje sakrit. Ne da branim al kad krenu divljat srce me boli da ih uniste.

Ugolina
    20. Lipanj 2016. 16:01

Cure,javljam vam se da vas malo pozdravim!! 
    Netko je par str.ranije pitao dal se osjecamo kao da cijeli dan s djetetom ima posla..hihi,e ja se tak osjecam iako je moja gica mala stvarno jako dobra, fkt nemam dojam da place bezveze osim kad se usrala il je gladna il treba podrignut..ok,i isto imam osjecaj da bi se stalno nosala,al jbg, nemam srca ignorirat ju..tak je nemocna i bed mi je nakon onog uzasnog poroda koji smo prezivjele... Jos kad se nasmijesi,ne mogu joj odolit..
    Takoder, cini se da i mene povremeno pere neki baby blues..ne treba mi puno da se rasplacem,al ok,brzo se skuliram da me nitko ne vidi i da beba ne skuzi...
    Naucile smo cicat ko velke,al izdajanje ne kuzim,da me jeb...sreca pa je mala ko izdajalica,nemam frke da ce ista ostat u cici nakon nje..jedna joj nije dosta za jedan podoj haha..
    Pozdrav svima,puse bebama

Sanjarka88
    20. Lipanj 2016. 17:05

Ellie znaci mustela za tjemenicu ako se pojavi ? 👍
    Junioru kosa ko svila od rođenja predivna 😍
    Bravo za setnju i sladoled 😎

Ugolina bravo za malu cicoljupku 😍👍. Je ja sam to pitala cili dan posla oko njega def no dobro je prezivit cemo ovaj pocetak. Krenit ce i on u skolu kad tad 😂

Abies uranili bome gosti kod vas....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bebacica
    20. Lipanj 2016. 17:25

Pozdrav

Brzo pisem dok mala jos spava. Danas je nemoguca, ne zeli spavati u kreveticu. Samo na rukama ili eto je sa mm u krevetu, uprla se rukicama u njega i cori. Kad ju stavim u krevetic upali senzore za 3 sek i place 😰

Mi siroko povijamo, tako su nam rekli u bolnici do uzv kukova. Patronazna rekla da ako ce jako biti vruce neka joj skinemo preko dana na par sati da joj se ne bi osipalo od vrucine.

Isto se cijela peruta i ljusti, najvise po rukicama i nogicama, sad je pocelo i po trbuhu. Poslije kupanja samo malo namazem bademovim uljem. Patronazna kaze da ce proci s vremenom.

Jucer smo ju prvi puta sami okupali 😍 voli se kupati, pliva ko zabica. Nakon toga sam ju nahranila i zaspala je. Budila se svaka tri sata i nismo joj dali flasicu 💪 vidjet cemo kako ce biti veceras 😁

Sanjarka88
    20. Lipanj 2016. 19:35

Nama je popodne bilo krizno. Malo spavanja puno plakanja. A jutros totalna kontra. 
    Pa je jeo pa je povratio al onako posteno u mlazu 😰
    Pa mu pun nosic sline čujem dok place, pa daj spricaj fiziolosku pola njega zalijem, pa mu oko ne prolazi daj kapni kap koja zavrsi svugdi samo ne u oku... 😰

Bebacica ljetnice su ocito sve iste i preko dana naj vole po mami i tati spavat 😉

Sad spava na meni, idem ga probat smistit u kolica

Jel ih stavljate na trbuh da jacaju drzanje glavice? Moj se okrene na ledja cim ga stavim na trbuh??😰 ne voli nikakoooo

Prvo pravo kupanje sinoc je proplakao 😂

Jel vam imaju onu boju ociju modru? Kao koju imaju sve bebe? Moj da , kad se to promini? 
    Cudno mi jer se curka rodila smedooka 

Kosa mu posvijetlila preko noci sad je mala brineta 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    20. Lipanj 2016. 22:38

Ja se odvazila i kao da sam mama 10ti put oprala guzu preko ruke pod pipom,mislila sam da ce mi trebat par mjeseci da se odvazim.

Sanjarka mi smo isto modro plavooki. Meni patronazna rekla da se do godine dana mijenja. Ja se nadam da ce ostat svijetle,ja plavooka a mm zelenosmedi. Iako mozda preskoci nase gene. Npr ja i brat oboje plavooki a mama i tata imaju smede. Hahaha koliko puta pale sale na to.

Ja stavljam na trbuh dva puta na dan pomalo. Rekla pedijatrica da je pustim 5 min a ako je nervozna manje. Ona jadna cim je okrenem pocne vristat pa mi je zao. sad mi lakse kad znam da nismo jedini. 

Ja se otusirala i idem lovit curku sa snom da sam spremnija za iduce budenje.

E i primjetila sam bijelkaste naslagr na jeziku. Pretpostavljam soor, sutra stize patronazna pa cu je pitat. Bas me to sad muci,ja ne znam kako cu ja prezivit kad krenu neki veci problemi.

url=https://lilypie.com]

Abies
    20. Lipanj 2016. 22:56

Sunshine kupanje pod pipom. Jeee
    Jezik uzmi gazu i ako ostaje na gazi to je samo naslaga mlijeka. Ako ostaje na jeziku soor /afte

Sanjarka i petra luduje. Ja zivcana muz jos gori. 

I da goste otpratili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.