Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    24. Lipanj 2016. 09:49

Jutro

Brzo pisem dok je mala prikopcana na mene ko brosic 😝

Prekjucer mi je dobila neke pristice po licu, al samo po licu, tijelo je cisto. Danas su 3-4 onako crveni i imaju bijelu tocku. Sad ne znam dal sam nesto krivo pojela ili se cisti od mojih hormona, ali mi bas to ruzno izgleda 😰
    Jel koja imala takvih problema?

Sanjarka88
    24. Lipanj 2016. 09:52

Jutro bebice sto se radi?
    Mi ćemo odvest seku na kupanje a mi malo u debeli hlad.

Ellie tako i moj izgleda veeelik na slikama a uzivo ga nemas sta vidit. 

Bljuckaju/povracaju li vasi klinci? Koliko cesto i koliko toga kolicinski?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Lipanj 2016. 09:54

Bebacica i mi imamo par takvih komada virujem da je od hormona

bebacica
    24. Lipanj 2016. 11:44

Sanjarka i ja se nadam da je od hormona. Patronazna mi je otisla na more, a pedijatrica je isto na godisnjem. Namazala sam ju navecer mustelinom kremom za lice malo je bolje nego jucer.

Moja pobljucka ako se ne podrigne. Sad mi se upravo izbljucala dok sam ju oblacila a jela je prije sat i pol. I opet je morala jesti, valjda da nadoknadi to sto je izbacila 😂😂😂

Abies
    24. Lipanj 2016. 12:39

Zaboravne mame i nove. U drugom trecem tjednu se opristave bebe. Od mlijeka, ciste se. To nestane nakon nekog vremena. Nista bitno. 
    I nama se nadje koji pristic.

Poceli bolje spavat.  Da ne ureknem. Ja i na trbuhu, milina

Ellie zvuk zivcira... ja poslusala Crazy pa nasla anticolic sound. Ak to bebe smiruje, mene nije. Uzas

Ugolina
    24. Lipanj 2016. 12:49

Ti pristici su vam od znoja (rekla moja iskusna majka,a potvrdila mi patronazna), recimo moja mala je bucka,ima debeli podbradak i isto je sva popristavila po licu,vratu i prsima..jbga,vruce je i sparno,tak je i djeci..ja svoju malu svako malo prebrisem mokrom gazom bas taj dio lice i oko vrata..jadni oni sad prek ljeta..

Sanjarka,normalno da djeca bljuckaju, obicno kad podrignu il nes.. Nek ti lezi na boku s malo uzdignutim uzglavljem da si sigurna da kad bljucne da iscuri sa strane

Ugolina
    24. Lipanj 2016. 12:57

Dal se ulovite kako krsite sve ono sto ste rekli da necete radit?? 
    Primjerice, ja sam stalno govorila da su glupe one zene koje bebe zajebavaju i koje stalno recimo drze bebu na cici, da ja to nikada necu radit... I sad radim!!!!  Al situacija ja ovakva, vecinu dana i hvala bogu noci je mala ok,najede se dobro,nekad ju moram i nadohranit i spava mi po tri,nocu cak i cetiri sata..al onda dode period zacaranog kruga nejedenja i nespavanja kak spada negdje izmedu 10 i 13 sati i navecer oko 21 do 23 sata.. Nit se najede,zaspe na cici iako ju stalno dizem da podrigne i da se razbudi i onda ju pustim da spava i eto je za max sat vremena opet cvili i tako u krug.. Neutjesno place, gura ruke u usta kao da nije jela godinama, meni ju zao slusat,a pogotovo se bojim dok taj pupak ne bude sto posto da mi ne dobi onu pupcanu kilu.. I onda ne znam sto da radim.. Nosim ju na razne nacine misleci da ima grceve,i na ramenu i na podlaktici i svasta nesto...nosam,ljuljam, pjevam.. Heeelp!!! Imate vi takvih tegoba

Abies
    24. Lipanj 2016. 13:22

Ugolina o da!!!!
    Ja jpj turnem cicu pa curi lijeko. Dignem ju pa se malo ispovraca. Znaci prezderana je. I ono sto ne volim raditi, dam joj dudu. 
    Jos budala dosla u fazu da tjeram muza od klinaca jer sam bijesna na njega. (Bar je sudje oprao iza sebe, pa pita jel zaradio koji bod za manje ljutnje he he)

Sanjarka88
    24. Lipanj 2016. 14:21

Ma lako meni za malo bljuckanja. Moj zna vise toga izbacit. I to onako više baca na povracanje nego mali bljuc a podrigne uredno. Sta me zbunjuje da nije tako svaki dan nego tu i tamo. Ima dana kad nema toga a ima dana kao jucer da skoro nakon svakog obroka vrati vecu kolicinu. Isto ima dana kad lijepo pojede cilu bocicu 100ml a i ima dana kao danas u jucer kad samo spava i ona izbrljavi 60-70ml... Jao jao! Muke po ad-u 😂
    Strah me zbog tog jaceg vraćanja hrane da nije refluks 😕
    A ništa vidit cemo na kontroli. Pelene mu budu super namocene. 

Ugolina ja sam s prvom naučila da ne govorim to ja necu nikad pa sam sad pametnija 😊 i radim sve zivo za minut mira. A duda nam je najbolji prijatelj jbg! 
    Imamo te faze placa a nemam pojma sta mu je pa visi po meni tako je najmirniji.

Abies ispaltit ces muza jedan dan 😂
    Ooo spavanje na trbuhu, uzivam! 😍

CrazyPuppet
    24. Lipanj 2016. 14:53

Abies nisi uspila smirit malu sa zvukovima? Ima svakakvih, neki stvarno jesu iritantni... mi smo više koristili samo šumove, tipa ko fen za kosu... to bi ga umirilo i uspavalo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.