Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    23. Ožujak 2017. 23:31

Nama protekla noc bila za 😭😭😭😭😭😭😭😭 Od ponoci do 1 se 3x budio, oko 1 popio 180ml ad i spavao do 3, a onda odlucio da se on naspavao i tulumario do 5 😭😭😭 Nije pomoglo ni da sam se ja preselika u njegovu sobu, ni kad sam njega preselila u nasu sobu, ni kad sam ga nosala... 😤😤 Ok, nije plakao ali se on igrao i vjezbao sopran za operu 😬😬 U jednom trenu sam otisla u krevet u spavacu i babyphon sasvim stisala ali sam i dalje cula te visoke tonove usprkos 2 zatvorenih vrata, zida i cijele garderobe izmedu nase i njegove sobe 😤😤 Al ok, onda je zaspao i pustio me spavati do pol 10, probudio me novom probom za operu 😬😬😬
    Oko 11 sam vidjela na njemu da je umoran ali nema sanse zaspati, a ja zivcana jer se nisam naspavala, jos nisam ni doruckovala, a nisam imala vise ni kave da si skuham i onda jos poceo psic lajati 😭😭😭😭 Odustala sam od uspavljivanja, ubacila ga u putni krevetic da se igra, a ja najedem i u podne nakon borbe od nekih 15-20min je ipak odustao i zaspao. Oko 14h sam onda i ja legla i probudio me oko 15h opet visokim tonovima 😁😁😁 Ali onda vise nisam bila ljuta pa mu nisam uzela za zlo 😆😇 Posljepodne proveli vani u dvoristu, oko 17h lijepo zaspao i pustio me da rijesim rucak, ali je zato sad navecer opet bila borba oko spavanja 😥 Odnjela ga oko 20:30 u krevetic i okrece se, plazi po tom kreveticu... Isla ga do 21:30 nekolikopta vracati na polozaj za spavanje, 10sec kasnije opet bio na ledima otkriveni 😣😣 Odustala i uzela ga u kupaonu pa promatrao kako tata pere zube, susi kosu 😁😁 Vratila ga u krevet i on opet po svom, ali sam onda lijepo odnjela babyphom mm u spavacu a ja otisla pod tus 😆 Cula sam da je jednom isao u njegovu sobu, u predsoblju vidjela praznu bocu od mlijeka, a djete (i mm) spavaju 😮😮😀😀 Poanta svega, brze zaspe kad ga mm stavi nego kad ga ja stavim 😀😀
    Nisam se jucer jos pohvalila da se mali gospodin u trgovini vozio u kolicima od trgovine kad nam je tata odveo djecja kolica na posao 😆 I da brojcana, danas ujutro ih je opet zaboravio izvaditi iz auta, ali nije ni bilo potrebe za njima dok nije dosao kuci jer onda smo tek izasli nakon sto smo se naspavali i najeli 😀 Sad ih je izvadio jer su nam trebala vani 😉
    I sluzbeno smo na pelenama 4+ jer su mu 4 propustale. Svako jutro bi se probudio mokrog bodija i pidzame u struku, tu mu je sve izaslo. Sad iz 4+ vise ne izlazi jer mu dodu malo vise na trbuscicu.
    Eto, opet ispisala roman 😁😁 Odoh sad spavati (ako se djete ne odluci opet tulumariti 😤)
    Laku noc! 😙

Sanjarka88
    24. Ožujak 2017. 08:07

Coffe time! ☕☕☕☕☕☕☕. Dobro jutro 😘
    Mi i danas budni od 7. Nosic nam je proradio 😬 samo sam cekala s obzirom da pola dana prolazi preko plocica. 
    Jucer je bio ok volje do budenja iz drugog spavanca jer ga zvono probudilo 😬 i onda je bio placljiv dok nismo van izasli. Sinoc oko 20h mu spremila bocu a on nece ni ml da popije jos mi je onako buntovno izbio iz ruke kao da mi zeli porucit da ga ne tlacim s hranom. Spavat nece, divlja po kaucu kao da je podne. Aj u 20.30h se ugasio za tren i jos je u polusnu i bocu rijesio. 
    Sta se kuha danas? Mi cemo rizot s lignjama a on s povrcem. Veceras se gleda utakmica. Potkupila sam mudrica da ne ide na trenig pustila sam je da spava u bake sinoć zauzvrat  😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Ožujak 2017. 08:20

Ilani ti si zena zmaj, bas si vrijednica a ne kao većina nas s kravljenjem 😁😁 a da ti nju stvarno pokusas maknit s cice? Možda u tome leži problem 🤔
    Lucy dan cijeli bio cendrav? 
    Tpol cupavica bas zeza kad nekad hoce u kolica a nekad ne 😅😅 mudrica! 
    Llr priljepak faza, poznato mi 😏😏😏 umara bas. Sta kaze dr? Nadam se da ce joj zubici cim prije van da se ne pati jadna
    Babycoming tiha misa postojana? Kiki i carape 😂😂😂 uvedi mu veceru on je velik mozda mu stvarno nedostaje jos krute hrane. Cestitke na 5. zubicu 😘
    Ilani nama sve carapice sklizu s nogu 😬 al moram i ja u kupovinu sve su mu male. Sretno danas na vjezbama 😘 a ti s igrališta uzas!! 🔫🔫🔫
    Sirena se zazelila mame 😍 e jedna je mama!
    Ellie drzi se! 🤗🤗🤗🤗🤗 i bravo za mama 😍
    Ejic e da bolognese vjerojatno nisam ni kupila jer nismo jeli jos govedinu. Uh Marcel bas zezao sinoc, operni pjevac 😅😅. Nadam se da je nocas bilo bolje? 🤗 i mi smo prošli paket presli na 4+ isto se redovno budio ispisan svako jutro sad je ok. ☺ mogao bi njega tata cesce uspavat 😆

TPol
    24. Ožujak 2017. 08:21

Jutro ☕️☕️☕️🍻 Malo i pive 
    Evo moja jos spava si zato je juce tek u 22 zaspala i preksinoć isto , mislim da se vraća Nazad u svoj ritam Haha i jos kod se pomakne sat znaci ići će opet u 23 😩🙄
    Sanjarka pa zna već Gigi sta hoće a ti ga nutkas 
    Ejic Uh Marcel te zeza., gdje ste kupili putni krevetić ? Ja planiram uzet s Amazona uskoro će prorpuzat pitanje je dana
    Ilani joj bome bi i mene nazivcirali a meni svako ko uzme bebu odma na noge stavljaju ali zato je kod mene stalno na podu na trbuhu 
    Elle lijepa ti je profilna super da je propricala 👍🏻
    Bas je neko ružno vrijeme neznam sta cu danas 🙄

Sanjarka88
    24. Ožujak 2017. 08:21

Ono prvo se odnosi na Brojcanu 🔫 iako je i Ilani žena zmaj 😂😂

Littleladybug
    24. Ožujak 2017. 08:35

jutro..Sanjarka daj te kave a moze i piva od Tpol 😂😂
    noc s otprilike 4 budenja, super..popravljamo se 😂
    Ilani bome su i mene naljutili ti tvoji pametnjakovici, ja to ne mogu razumijet..neki ljudi kao da nikad nisu imali djecu, sve su zaboravili 🤔🤔 
    Ellie nadam se da je sad kraj sa losim vijestima 😥 pricalica Ena 😍 jedva cekam to mamakanje 😁
    Sanjarka Gigi voli plocice ko i prijatelj K..dzaba sve puzzle po kuci kad je njemu najmilije tamo di ih nema 😂 ne smijem ni vrata od balkona otvorit ode on 😂😂
    da uvest cu mu veceru svakako, vec veceras cu mu nesto dat..gledam sinoc konkretno 4puta se budio i 4 puta bas pojeo,znaci da je ocito gladan 😅 ili zedan 🤔 
    Ejic neka tata i cesce uspavljuje Marcela kad mu tako dobro ide 😁

24. Ožujak 2017. 08:39

Jutro mame! 
    Sanjarka haha hvala na komplimentu, ja još gledam čime sam zaslužila samo se kravim na suncu zadnje vrijeme 😂😂😂😂😂 e da za Brojčanu se slažem, uvijek se divim kako žena obavi posla do 11ujutro što ja ne uspijevam za cijeli dan. 
    Kakva utakmica? Nisam od sporta pa nemam pojma. 
    Danas za ručak nama gulaš, tikvice sa gril tave i salata od samoniklog bilja, bebi varivo junetina, mrkva, brokula, tikvica, krumpir. I moram po kašice 😮, jučer je opet smazala cijelu veliku od breskve, to sam joj dala kao užinu nakon drugog spavanja. 
    TPol ti ujutro uvijek ponudis neki alkohol, 
    možda je tu tvoja tajna da si tako cool 😂😂😂 Tvoja Lea voli društvo i ljude, Nikolina baš i ne, trebaju se dosta potruditi oko nje da dobiju osmijeh. 
    Ejic sluša opere po noći 😆😆😆

Ellie00
    24. Ožujak 2017. 10:50

Dan zene.
    Mi smrcemo I malo kasljemo. Prezivjeli zimu bez prehlade i sad nas uhvatilo. Al nije (zasad)  nista strasno.
    Mm je u Osijeku. Otvorili novi lokal I sad su na 19.! Jos jucer je bila baustela pa su po noci imali trening I slagali sank. Kaos.nadam se da se danas vraca al realnije je sutra.
    Hvala cure na rijecima. Ja se isto nadam da je ovom crnilu dosao kraj.. jako se bojim za njih sve... svi su u soku..
    Sto sam zapamtila? Brojcana pali zgradu a Tpol bi nas napila 😁

Sunshine1
    24. Ožujak 2017. 11:56

ilani

Večer mame!
    Ellie, moja iskrena sućut. Strašno.
    Ena vice mama 😍 bravo malena!
    Nadam se da ćete sad odmoriti i da neće više biti loših vijesti.
    Abies sin nije sportaš, možda je umjetnik 😁Petra je sigurno na mamu onda 😊
    Mare vrijedna kao uvijek. Ti i tm baš ste super tim! 👍

Mi predvečer bile malo na školskom igralištu sa starom ekipom iz kvarta. Mislim da se nećemo puno družiti, dosta sam se nazivcirala. Ljudi kao da nisu imali malu djecu nikada! Svi su htjeli dirati Nikolinu po rukama pa je nositi pa stavljati na noge. Nisam dala a nije se ni ona dala. Pa pitanja i komentari kao još ne hoda? još sisa? stavi je u hodalicu! kako to da još ni ne stoji? ni ne puže?? ajooj…😤😤😤

Ajooooj😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Lucy16
    24. Ožujak 2017. 12:17

Vidim kod nekih veselo od jutra. I mi smo jutros pred svitanje imali presvlacenje kreveta. Imam skroz slabo svjetlo kad se budimo za dojenje da nas ne razbudim sve, vidim tek toliko gdje je kinderbet, krevet, Mateova usta i cica. Jutros ga stavljam na krevet da jede i osjetim da je mokar, promocila pelena. Skinem ga da ga presvucem i sad ja tu prtljam i osjetim nesto mi pada u krilo. Popipam rukom, ono mokro. Upalim vecu lampu, on se popisao po meni i nasem krevetu. Dignem muza, promijenimo posteljinu, posusim madrac, i u tom svemu se M rasplakao. Pa dok sam ga smirila i dok je zaspao...... Ali prvo budenje je bilo tek u 3.30!!! Oko 2 sam se sama probudila vidjeti sta je, kako jos spava. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.