Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Kolovoz 2016. 09:17

Joj ne spominjite jaslice,vec sad zazirem od cinjenice da moje dijete mora ici..a kaj cu,ne mogu si pomoc..ali eto,sreca u nesreci je da cu ju upisat u vrtic gdje radim pa cu uvijek znat na cem je,o svemu cu stalno bit obavijestena,znam svaku odgojiteljicu kod nas kako radi pa ce mi bit lakse bar s te strane..vama je po tom pitanju mozda gore kad ostavite dijete strancu i morate otic..mene ce stalno netko obavijestavat o njoj,od kuharica do spremacica..bojim se adaptacije jer necu moc ja s njom ic nego mozda muz ak bude mogao dobit go mozda jer ja dobivam onda novu grupu i isto moram odradit adaptaciju u toj grupi tako da kod nas nema vise godisnjih tad,svi se moraju vratiti nekoliko dana prije 1.9. pripremiti sobe,odraditi roditeljske sastanke i takve gluposti..joj koma..ali sreca puno nas je u obitelji, stalno smo kod mojih ili muzevih tako da ce mala s vremenom nauciti na druge,kak da velim,sranje je da bude samo i iskljucivo za mene vezana, uf,takvima se jako tesko adaptirati u vrtic.. Nadam se samo da nece plakati do Bozica...ili duze...

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2016. 09:20

Jutroooo 😘

Evo mi obavili cijepljenje. Plakao je al vise iz ljutnje 😁.
    Nije bila nasa dr. nego neki pedijatar mladi. Sam je ustanovio da malac malo kruci i to kao naginje na hipertonus al da kao u vec drugom momentu se previse opusti pa to ide na hipotonus 😦
    Po njemu ništa strasno niti ima potrebe za fizijatrom hm...
    Pokazao mi je samo vjezbu rotiranja i da malo radim to s njim.
    I da desna strana glavice mu malo zalezana. I da ga stavljam na lijevu vise. A ja ga i inace stavim na lijevu stranu al on glavu okreće stalno na sve strane... Sto da ucinim? 

Ugl. Imamo 5.390/59/40. Prije tocno mjesec smo bili u ped. na kontroli i u mjesec je dobio 840g. 😊

Za zelenu stolicu kaze da je ok i da nije problem.

Ellie ja cu pocet vjezba uskoro. Lagano onako nista tesko.

I da dobila i drugu mengu nakon 4 dana kasnjenja vec sam mislila da cu prec na proljetnice 2017 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2016. 09:25

O jaslicama ne zelim ni razmisljat. Jos se ja moram vrati radit odmah kad on napuni 1godinu znaci da ce krenit u jaslice u 6mj?? Bit ce kaos!
    Mala mi je krenula sa 1god i 10mj i super je prihvatila.
    A di su sve bolestine aaaaa! 
    Jeza me hvata. 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    19. Kolovoz 2016. 10:00

Cure kad se smije sa onim nosnim aspiratorom šta ide na usisavač, Sa pumpicom običnom sam uspjela samo ono malo šta fiziološka izbaci al čini mi se da ima dublje a opet me frka posto mu se hrskavice navodno tek formiraju pa sad da s tim aspiratorom ga ne oštetim nešto.
    I ja mislim da ovih dve noci i dva dana spavanja ima veze ne samo sa plinovima nego imamo skok jer to nije normalno, plinovi stanu u kojem trenu al on je nemoguć, vise ni nakon cice ne zaspe, nadam se da ce proći brzo

Marigmar
    19. Kolovoz 2016. 10:02

Joj jaslice uf ja cu probati nekak organizirati da mami ga vozim, nije ona bas nešto za to ali budem ju nekak nagovorila, s tim sa mm hoce da ona tu dolazi a to nema šanse tak da imam na dvije strane problem al budem ja to vec odigrala nekak 😜

CrazyPuppet
    19. Kolovoz 2016. 10:49

Jutro curke!
    Sanjarka aj vidi kako mu je krevetić okrenut i što se oko njega nalazi... mozda se mali okreće prema prozoru, igračkama... najbolje ti je da mu mijenjaš uzglavlje... dakle jedamput glavica na jednoj strani krevetića, drugi put na drugoj... 
    Ugolina ja sam imala taj problem da je mali non stop sa mnom i teško je bilo s adaptacijom. Ja uopce ne znam što će biti za godinu dana, hoce li uopce postojat firma u kojoj sam zaposlena...
    Marigmar mozes mu s tim, to nije tlak ko da usisavač vuče nego ga taj aspirator smanji... ja sam taman prekjucer s tim, nema frke...

kleopatra1606
    19. Kolovoz 2016. 11:02

Dobro jutro curke!
    Evo mi smo napokon normalno noc odspavali nakon duze vremena.
    Jucer su nam stigle i dr brown's flasice anticolic pa pokusavamo i s tim mozda se grcevi smanje.
    Ja se takoder pridruzujem klubu majki koje daju ad. Mi smo dojili do mjesec dana poceli kombinirati poslije sa ad-om i sad smo na ad-u.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Sunshine1
    19. Kolovoz 2016. 11:15

Marigmar mozes sa aspirstorom ja sam isto sa nekih 3 tjedna malo fizioloske da omeksa i lagano izvukla sve.

Sanjarka zadovoljna sa pufies? Samo njih koristis? U mulleru neka akcija pa razmisljam da kupim

Tenki tjemenica od mustele ne prolazi,sad po danu lagano grepkam sa cesljicem. Da probam stavit bademovo da omeksa pa cesalj? Lagano si razmisljam sta uzet na more i nekako jedva cekam

Aaaa sta znaci cijelo ljeto nema jaslica? Damn!! A u 9om krece od 01.09.? Ne poznam niti jednu tetu u jaslicama ali ih poznam par u starijim grupama pa cu ih zvat da skicnu.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.