Mare jel prosla glavobolja? 🤗
Ilani kako ste? Nadam se da je bila lazna uzbuna da je topla. Boze sto je ona govorno napredna 😍😍
Tena ima lipe mjere 🤗 i propricala 👍👍 moi govori ajde 😂
Crazy moras i Josipu bagere kupit ma koja cica 😂😂 dobra ti kosarka 😂
Abies jos jednom Petra je zakon! 😎 sta ono sin trenira? Ja imam whirlpool. Zadovoljna sam 👍
Ejic jel i danas pao dugi spavanac? 😎 linija ti je top pa ti govori sta hoces 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Velikoj nasoj frendici Riti sretan veliki dvoznamenkasti minic 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Dobro jutro mame!
Evo nas na kavu. Uzbuna je bila lažna, nema temperature, samo malo curi nos. Spavali dobro uz standardna dva buđenja.
Sanjarka, ja sam ljetno sve uzela 86,rastu djeca, majčice i hlačice ako i budu malo veliki nije strašno, na kratkim rukavima se to toliko ne primjeti, a do pravog ljeta ima još par mjeseci.
Abies, mi nedavno kupili sudericu, koncar (kupujmo hrvatsko haha) I ok je, volim je jako. Jedina zamjerka, ako ne otvorim vrata nakon pranja, ostaje mi sve vlažno, valjda se kondenzira, nemam pojma.
Rita sretan minic! 🎈🎈🎈
Jutro 🍷🍷🍷🍷
Riti stretan minic !
Evo moja je produžila do pola 8 taman odlični ali mislim jer je manje spavala po danu . Oko 10 imamo kontrolu pa cemo znat mjere
Sanjarka znaci tako nema jela do rođendana hehe
Crazy sta jedete trenutno ? Moja neće povrće
Sumerbaby da vidim da cu Morat to kupit jer se neće vise noc ostavit sama
jutro 😁 necu vise kukati pa cu samo rec da nam je noc bila kao i inace s tim da smo od 5 budni 😥😥Sanjarka dezurni konobar 😂😂 ee i mene muci ta ljetna robica, ne znam koji velicinu da uzmem..jucer smo dobili prvi kompletic s kratkim rukavima iz nexta 😁i majica je 12-18mj a meni izgleda ogromno..🤔 vidit cemo kako ce rasti, ima jos vremena 😁
jesam ti rekla da Ejic cisti ispod elemenata 😂😂😂
sretan rockas bratu 🎂🎂
ljepotici Riti sretan veliki minic 🎀🎀🎀
Ilani super da je bila lazna uzbuna, nadam se da ce na tome i ostati
Jutro ☀🌸🍀 iskoristite ovaj lijepi proljetni dan najbolje sto mozete, u klokanicu/kolica i setnja
Riti sretan minic 🎉🎉🎉🎉
Dobro jutro!!!
Bas je dobro. Jedno budenje u 2.10 i jutros u 8.15. Ne sjecam se kad je toliko spavao. Zaspao u 9.15 bez problema. Mi danas idemo na terapije. Za rucak radim pizzu. Sve laganini. Jos se valjamo u krevetu ali uklijestilo mi desnu lopaticu pa to malo boli i nesto mi se vrti u glavi. Moram ustati pa vidjeti sto s tim. Ako ne prode ne znam kako cu s njim danas i jos voziti.
Uzivajte u lijepom danu.
Gle Tpol pije alkohol najranije ujutro 😂😂
Javi sta je bilo na sistematskom 😘
Babycoming i ne mislis stavit sliku next kompletica? Ccc 😋 ma neću onda jos nista kupovat. Tamo u 5m
Naravno da Ejic cisti ispod, sad se osjećam lose 😂
Ilani nadam se da se prehlada nece zakomplicirat 🤗
Summerbaby uzivajte ☉☉☉
Lucy eto vidiš kako te decko pozitivno iznenadio, nek se tako i nastavi 👍👍👍
Sortiraj odgovore
Najstariji