Hej!
Mi bili na treningu. Napokon opet počelo. Sin mi na oca antispotaš…. Valjda će se dogoditi pomak.
Dok je buraz skkutao mi u trgovinu. Pojela pola kašice, malo hodala i zaspala u autu. Zato sad skače i pjeva.
Petra je danas napravila čučanj, samostalan. Baš je malo čudo!
I vrisnula mi suđerica. Traži se nova…
Nikolina koji je to bombon. I intelektualno rastura razred.
Čupavica, tek sad vidim koliko ima kose. Čudo.
Gigi, odabrala Tena 😀
Masha super tehnika, u deku ležeći i tek rodila!
Lucy i Mare troše novce. I ja ću… Servis i registracija.
Dalje ne pamtim
E kada sad petra ide spavat,bas nisam u toku..jel i dalje ponoc,jedan il se malo popravila?
Mi vani, zaspala. Gore gnoje polje pa ni ne mozemo dugo izdrzati. Sad kuhinja. A i auto moram ocistiti. Mm nema do noci. Opet…. Vrijedan covjek. Ja cesem koku.
Lucy vjezbe? Ja ti dodjem ispeglat. Ti meni sudje
Sanjarka zavidim na kosarci. Ma na bilo cemu. Bas he to lijepo. Ja mogu cekat jedino klince da malo porastu pa da me smlate.
Ejic bit ces predivna.
Summer jos nisam cipele kupila. Doma je bosa, tj strample. Imamo jedne slapice al nisu joj sjele kako treba.
Ellie drz se!
Dalje se ni ne trudim popamtiti. Idem u kuhinju
Jooj ni nama te slapice za bebe nikako ne odgovaraju, valjda su joj nozice jos presitne i samo malo protrlja nogu o nogu i cipelice su na podu (iako broj cipele odgovara nozi)
Ja odustala od tih glupih baby cipela, bezveze, deblje carape i cao bok,tak im je i bolje kad su bosi..najzdravije... Kad prohoda dobit ce prave
TPol, evo prve od naprijed
A sad zelim svima laku i prospavanu noc! Ranoranioci neka pocaste mame nesto duzim spavanjem! 😙
Ova gornja mi je definitivno ljepsa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Jutro 🍷🍷🍷🍷
Riti stretan minic !
Evo moja je produžila do pola 8 taman odlični ali mislim jer je manje spavala po danu . Oko 10 imamo kontrolu pa cemo znat mjere
Sanjarka znaci tako nema jela do rođendana hehe
Crazy sta jedete trenutno ? Moja neće povrće
Sumerbaby da vidim da cu Morat to kupit jer se neće vise noc ostavit sama
Jesi ti sto posto sigurna da je danas kontrola hahaha??
Rita sretan minic 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 tajnoj nasoj priji
Dobro jutro!!!
Bas je dobro. Jedno budenje u 2.10 i jutros u 8.15. Ne sjecam se kad je toliko spavao. Zaspao u 9.15 bez problema. Mi danas idemo na terapije. Za rucak radim pizzu. Sve laganini. Jos se valjamo u krevetu ali uklijestilo mi desnu lopaticu pa to malo boli i nesto mi se vrti u glavi. Moram ustati pa vidjeti sto s tim. Ako ne prode ne znam kako cu s njim danas i jos voziti.
Uzivajte u lijepom danu.
Tableta za bolove i udri 😂😂😂
Sanjarka se pretplatila na kuhanje kave
Gigi baca igracke,a moja prebacuje jednu po jednu stvar iz sebe dok sjedi,bas je smijesna i cim je na stoku na prematanje obavezno na pod idu vlazne,pa krema i sve kaj primi jedno po jedno pada dole..
Dva budenja nicas,cak ih se sjecam,pol dva pa pol pet..isla pisat da usput pogledala..obicno u zadnje vrijeme bude po jedno budenje..za vrijeme ovog drugog budenja,zmiri i samo ju cujes a kaj, gam... Kaj... Hahahaha... Moj kaj mali 💕💕💕 i onda namjesta glavu na jastukbi onako mljacka ko u crticu 😂😂 preslatka,a presmijesna..
Danas kod mojih,baba nek cuva,a nas dvoje u vinograd,obraslo okolo neko grmlje pa idemo to malo sredit da nam ne raste po nasoj lozi...mozak na pasu 😂 ono najbolje,ne moram ja nis kuhat,bas mi se danas neda..iako dosta uspjesno izbjagavam kuhanje cijeli tjedan,samo se krpamo ko nametnici okolo 😂😂 speglala hrpu danas i usisala stan i poslije obrisala podove, ajme, gec nije bilo normalno koliko dugo nisam cistila,sramota... Jos moram kupaonu i kuhinju detaljno...a onda bi vec stvarno mogla i posteljine sredit 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 katastrofaaa,neda mi seee,bas sam postala koma po tom pitanju...
Nazvala maminu sestricnu u bj i najavila nas dolazak za subotu,bas se veselim...
Toliko od mene 😘😘😘😘😘
Stoku 😂😂😂
Joj i meni praznik kad ne moram kuhat. Imam na frizideru listu tjednog menija i za srijedu piše bratov rodjendan, prije vidim da je mudrica nadopisala ne kuham lijena sam 😂😂😂
Idem i ja usisat po stanu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Stoku 😂😂😂
Joj i meni praznik kad ne moram kuhat. Imam na frizideru listu tjednog menija i za srijedu piše bratov rodjendan, prije vidim da je mudrica nadopisala ne kuham lijena sam 😂😂😂
Idem i ja usisat po stanu
Aaahahaha a mudrica,kak zajebava 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji