Sanjarka, idemo 1x tjedno i mi doma s njim vjezbamo. Ne svaki dan, ali par puta tj.
Dr rekla da je motoricki savrsen, kao po knjizi.
TPop, pedica nas pislala fizijatru s 3 tj jer se izvijao. Ona prepisala vjezbe i zadovoljna sam. Tamo i ja naucim kako s njim i on je usvojio sve kretnje i pokrete pravilno i ne brinem se ako nesto napravi je li to normalno i u redu.
Mare i ja bila u gradu s malim, ali ja sam spizdila 1100 kn na gluposti za kucu i Uskrs. On je super u autu i kad negdje idemo, voli se voziti u kolicima i gledati okolo. Ali kad dodemo doma onda je vriska. Ne stignem istrpati stvari iz auta.
Pozdrav svima
Cupavica je zaspala , ide spavat između 8 i 9 osim ako joj sto ne pokvari ritam i budi se u 7 znaci kad se pomakne sta moglo bi bit u 8? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Iskreno puno mi znače ta dva tri sata mira jer po danu rijetko kad spoji sat vremena sve nesto rascjepkano po pola sata a i nema neki ritam po danu 😬
Danas smo išle dva puta van dopodne u trgovinu a popodne do jedne bakice jer cvili mi kod kuće malo se igra pa cvili ....
Babycoming joj bas K vas muci a i njega izgleda nesto zeza :(
Lucy kod bas je obrnuto plakanje u autu i kolicima jos se nisam usudila da je ja vozim sama
Ugolina hmm ja sam mislila mozda posle Uskrsa sadit cvijeće skupljam neke ideje pa cu vidit .
Sunshine da tako meni mama stalno kako će sjest ako je ne naučim , iščuđava se sta ju ne stavljam sjedit nego samo na trbuh leđa . A eto svako ko je uzme odma u krilu je diže na noge 😑 Nista ne kažem jer je kratko
Mare a muški ko muški ja se ljutim jer kad god kupim slatko pojede i on a nikad ne kupi on tako da danas nisam kupila i nema bista slatkog a bas bi jela hahhaha
Ilani preslatka je Nikolina pa ona sjedi sama ?
Tena prica gigi😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂 ona je odabrala 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Inace vecer mame 😘
Ja se otusirala, tata uspavao sina. Danas spavao 2 puta po 1h, to je ok. Dan bio predivan pa smo opet do veceri bili vani. On je ok volje, izgleda da nece ta druga dvojka jos. Mozda za 10tak dana. Nije mu bas tjestenina s pomama bez zacina 🙄 da sam stavila naseg začinjenog smazao bi sve a jos malo pa cu mu pocet davat i začinjeno... iako se popravio u hrani al raspored nam je i dalje uglavom bezvezan. Mislim se da voce ujutro dam ranije pa da sve pomaknem za malo unatrag, no pitanje je hoće li onda to voce pojest s manjom razlikom ah sto dilema...
Mare moras bit dobra, obvezno 😂😂
Brojcana si tako na pocetku gubila na kilazi i s Neli zbog povracanja? Joj kad se sjetim dok perioda, bljak
A gle cupavice 😂😂😂 kao da ima 100 briga nad glavom haha. Tpol nadajmo se onda skupa duzem spavancu od nedjelje 😏
Ilani ti imas premedenu djevojcicu 😍😍😍😍
Babycoming da mozda jedino Ejic čisti pod i ispod elemenata 😂😂😂 koliko je K spavao na kraju?
Lucy nek ste pod kontrolom nije to lose ☺ uh dobro si para ti spizdila 😂😂😂
Vecer
Lucy dobro si i ti potrosila 😁
Tpol cupavica zabrinuta sto ce morati ubrzo u krevet 😂
Baby pala pomirdba 😄🏩😁
Glava mi puca ne popusta,popila tabletu i opet boli. Djeca su zaspala ranije,sirena nije ni vidila mm od jutros. Dok je dosao sa terena ona vec hrkala i veliki u krevetu bili.
Sortiraj odgovore
Najstariji