Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2017. 08:34

Sanjarka88

Ja kad svog dignem u cetverenoski stoji al cim ide krenut naprijed odmah se spusti na trbuh. Ne kuzim jel se nezna postavi u cetveronoske, ne moze ili ne zeli… sve mi se cini da je on pronasao nacin za kretanje i da uopce nece pravilno propuzat. Dize se on na noge al samo ako ga postavim u sjedeci i ako se ima za sto uhvatit. Sad ovo posjedanje jos svladava tehniku jednom od 10 puta mu uspije. To bi kao trebalo biti posjedanje iz stava vrtnog patuljka no u njega vise slici na posjedanje iz trbusnjaka. Eto sve radi a ništa ne radi skolski i na neki normalni način…
    On se prvi put okrenuo s trbuha na ledja sa 2ipo tjedna 😱😱 odma sam mislila da nesto ne stima a obrnuto s mjesec i nes.. to je onda prestalo…mah, nemam pojma
    Da da pametni su oni, da nebi slucajno spavali do 9 kad se pomakne sat 😂😂

Da ,zato nam stalno govore na Goljaku da ne smije na noge ,ne smije ovako i onako,jer trebaju usvojiti pravilni model kretanja,ako se kao krivo pokrenu ,mogli bi kasnije imati problema s kraljeznicom,kukovima,koljenima i t.d. Tko ce ga znati.Od mojih pravilno  puzala samo Inja,decki nisu uopce puzali. Nikolina pak specijalac za sebe.I jos nesto. Ja sam s njom jako dugo cekala i na prvi smjesak.Oduvijek ona ima bistri,pametni kako bi se reklo pogled,ali mi se nasmijesila tek sa oko cetiri mjeseca.Tjesim se da ce tako nekako biti i s motorikom.

21. Ožujak 2017. 08:49

Tražila sam neki dan na temi one vježbe koje je Abies stavila. Stranica 642,643 ako kog zanima. Sanjarka da malo radiš s njim te vjezbice- odlične su, baš za usvajanje pravilnog modela kretanja, sve to mi radimo na Goljaku. 

Littleladybug
    21. Ožujak 2017. 09:14

jutroo..katastrofalna noc, ni jutro nije puno bolje..valjda ga opet nesto muci, sinoc sam mu dala sirup..ustvari mm jer ga nije mogao vise slusat kako urla 😣 i tad je odspavao 3h u komadu, ostalo budenje i cendranje svakih ne znam ni ja koliko..
    jutros u 5:45 definitivno budenje i nema sanse da ga ununam da dalje nastavi 😪😪 
    evo sad je zaspao uz toliko drecenje da je to prestrasno 😓 idemo uskoro do peda pa cu ga bas pitat sta misli o svemu ovome
    Ilani te vjezbice sam ja radila s K onako neobavezno kroz igru kad bi ga presvlacila i kad bi bio od volje..znaci to vi radite na Goljaku? Nikolina je mala mudrica i s njom ocito ne ide nista na silu 😊 a i ima istine u onome da je svako dijete za sebe, to ti najbolje znas..
    Sanjarka kosarkasica 😆 nemoj zaradit upalu misica 😂 sta bi ti spavala dize za vikend, Gigi ti pokazuje da niti ne sanjas o tome 😂😂 ko i meni moj K😂
    Gigi s motorikom laganini, fjaka mu je teska..al dobro Ilani kaze, mozda da probas s njim te vjezbe..ne mogu mu naskodit, mozda ce ga malo potaknit
    inace i K bi kad bi ga ja postavila cetveronoske odmah se spustao na trbuh, kad sam ga pustila samog u par dana je propuzao sam..i sad pici ko veliki 😂 trebamo iducu kavu negdje vani u prirodi dogovorit da mozemo njih na dekice po podu pa nek pokazuju jedni drugima sta i kako, oni se najbolje razume medusobno 😆
    idem pojest nesto dok spava, u protivnom ce mi se vjesati oko noge i molit za paznju 😂

Sunshine1
    21. Ožujak 2017. 10:17

Nadovezujem se na ilani. I meni na vjezbama rekla da se steta forsiranja nece vidjet sada nego kasnije. U obliku skolioza,problema sa kukovima i koljrnima...godinama kasnije. Krivim nogama i slicno. Forsiranje u smislu preranog stavljanja u sjed medu jastuke,postavljanja na noge,'dacanja' i sl.
    Ja nisam nikome dala da je postavlja na noge,i vikala. Dok se evo sama nije krenula dizat. I svi mi rekli 'a kako ce se onda naucit'!!! Koje gluposti. Kaj ak je ne postavljam na noge i dacam s njom nece nikad prohodat?

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    21. Ožujak 2017. 10:59

Tpol,pitanje je dana kad ce skuzit puzat.. Predivna profilna cupavice 😍😍
    Baby,zatvorio te na balkon aaahahaha,a tocno mogu zamislit kako ga guras balkonskim vratima onak bucavog,presmijesno 😂😂😂😂😂
    I marcel bi puzio 😍 joj sto su medeni kad tako bi oni nekaj,a ne mogu 😂😂😂

Abies
    21. Ožujak 2017. 10:59

Mi vani, zaspala. Gore gnoje polje pa ni ne mozemo dugo izdrzati. Sad kuhinja. A i auto moram ocistiti. Mm nema do noci. Opet.... Vrijedan covjek. Ja cesem koku. 
    Lucy vjezbe? Ja ti dodjem ispeglat. Ti meni sudje 
    Sanjarka zavidim na kosarci. Ma na bilo cemu. Bas he to lijepo. Ja mogu cekat jedino klince da malo porastu pa da me smlate. 
    Ejic bit ces predivna.
    Summer jos nisam cipele kupila. Doma je bosa, tj strample. Imamo jedne slapice al nisu joj sjele kako treba. 
    Ellie drz se!
    Dalje se ni ne trudim popamtiti. Idem u kuhinju 

Ugolina
    21. Ožujak 2017. 11:05

Masho,aj da je ispalo ok s bankom na kraju!! Super ti haiku!! I na mene se odnosi 😂😂😂😂
    Sanjarko,recept,moze uslikam ti sutra kad idem opet kod svojih!!! Eto mogla sam ti jucer al nisam citala forum 😂
    Ilani,sorry al nasmijalo me ovo kako tvoja mala padne na facu izmedu nogu!! Ajme balerine hahaha 

Ugolina
    21. Ožujak 2017. 11:21

Brojcana,nebi ti u kozi bila da mi netko plati!!! Ali opet lijepo citati ovo,bebica 37 mm 😍😍😍😍😍 divota samo neka bude zdravo i veselo dijete.

Miska,babe rostiljaju u sumi,preeedobrooo!!! Zasto se mi tog nikad ne sjetimo?!? 

Ilani,presmijesna scena s nikolinom..koja balerina 😍😍 da uspije to izvest 😂😂😂

T pol,moja mama obicno sadi krajem travnja,pocetkom svibnja 🌷🌹🌻🌼

Ellie😘😘😘😘

Sanjarka,muke po darivanju..mene isto ta darivanja izluduju ali sano zbog tog izmisljanja tople vode...jedno vrijeme sam davala bonove i novac,al to mi bas neosobno

Ejic, gornja ima predivna leda 😍😍 btw, koja figura,totalno zavidim , fiju-fit

Ugolina
    21. Ožujak 2017. 11:34

Baby,pa sto je to s kikijem,vec dugo traje to njegovo cviljenje ? Bas mi ga zao...a i tebe s njim 😥

Sunshine,tocno to,ja isto nikom nisam nista dala silit i eto,hoda vec mjesec dana sama od sebe..kako ce naucit te,zamisli,prirodne oblike kretanja 🔫🔫🔫🔫 joj boze

Abies,i muke po muzu i tvoru... Tvorovi i iz kinder jajca skacu aahaha 😂😂

Ugolina
    21. Ožujak 2017. 11:41

Dve tri o nama sad malo 😂 ovaj tjedan nam je bas prebukiran al lijepo je vrijeme pa odma i ima covjek volje za svasta..jucer kod mojih..danas muz kod svojih nes stiha i neke stvari spremaju,ko zna i briga me,a nas dve onda nakon drugog spavanca samo ko dame se pojavimo na rucku 😂😈 
    Sutra opet kod mojih,popodne nek malu cuvaju,a muz i ja na nas grunt malo nes delat, obraslo neko grmlje oko vinograda pa idemo to malo raskrcit..
    Aj preksutra smo doma..u petak cemo opet do muzevih da nebi slucajno bili zakinuti da ju rijetko vide 🔫🔫🔫🔫🔫 
    A u subotu smo se dogovorili,ak vrijeme bude ok,odvazit cemo se posjetiti femili u bjelovar... Nisam bila tamo od prije trudnoce pa mi fale,dragi ljudi...a zadnji put kad su oni bili u zg,mi bili bolesni svi pa se nismo uspjeli vidjet..racunamo ic u doba dok ona spava pa cemo vidjet kak to bude 😂
    Inace jopica je dobro,slusa,jede,spava,ne budi se cesto nocu..
    Hvala bogu zatoplilo,spavamo s otvorenim prozorom u kuhinji i lijepo nocu imamo zraka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.