Pozdrav svima
Cupavica je zaspala , ide spavat između 8 i 9 osim ako joj sto ne pokvari ritam i budi se u 7 znaci kad se pomakne sta moglo bi bit u 8? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Iskreno puno mi znače ta dva tri sata mira jer po danu rijetko kad spoji sat vremena sve nesto rascjepkano po pola sata a i nema neki ritam po danu 😬
Danas smo išle dva puta van dopodne u trgovinu a popodne do jedne bakice jer cvili mi kod kuće malo se igra pa cvili ….
Babycoming joj bas K vas muci a i njega izgleda nesto zeza :(
Lucy kod bas je obrnuto plakanje u autu i kolicima jos se nisam usudila da je ja vozim sama
Ugolina hmm ja sam mislila mozda posle Uskrsa sadit cvijeće skupljam neke ideje pa cu vidit .
Sunshine da tako meni mama stalno kako će sjest ako je ne naučim , iščuđava se sta ju ne stavljam sjedit nego samo na trbuh leđa . A eto svako ko je uzme odma u krilu je diže na noge 😑 Nista ne kažem jer je kratko
Mare a muški ko muški ja se ljutim jer kad god kupim slatko pojede i on a nikad ne kupi on tako da danas nisam kupila i nema bista slatkog a bas bi jela hahhaha
Ilani preslatka je Nikolina pa ona sjedi sama ?
Haha tako i mi ocemo kupit hrpu keksa i kole na akciji,ma reko nema sanse,onda samo zderemo ko svinje..i odkad ne kupujemo,ne zderemo
Večer mame!
Evo i Nikoline u piđami. Opet mi se čini da je topla. Nadam se da je lažna uzbuna.
TPol slatka čupavica krenula 😍 Nikolina sjedi dobro već par mjeseci, trebala bi ona i na nogama već biti ali na to ćemo još pričekati.
Mare tebe djeca dobro slušaju 😀moji bauljaju po kući, ne možeš ih rastjerati po krevetima do 22-23.
Brojčana, jel odspavala Neli treći spavanac? Puše kod vas, onda će i ovdje za dan dva.
Tena zove Gigija 😁😁😁
Ugolina, super se namjestila Josipa za spavanje. 😁😁jel I po noći tako spava?
Sanjarka, najbolje ti mu stavit raspored kao u vrtiću da se lagano navikava. Ako ti se sad ujutro budi ranije, a budi, ne bi trebalo biti problema zbog pomicanja rasporeda sat vremena natrag.
Ilani,nikada mi mala ne spava na trbuhu zato mi i jw smijesna...naucila na boku spavati
Cupavica😂😂😂😂 kao da se igra skrivaca!🙈🙈🙈tko se nije skrio,magarac je bio!! Btw bas je dugackica
Nikolina slatkica😍😘 ona bas uziva. Bas je mala sitnica.
Mi bile danas na sistematskom. Mjere joj 8350/70/44. Isto sitna,iako je meni bas teksa😂😅 sorry Baby
Pitala dr jel slaze slogove,reko ne. Jos uvijek je na A i E. I dr je pogleda ajd nemoj bit samozatajna jel moze. Ona kao da je razumjela…cijelo popodne brblja. Brblja staalno bezveze. A prica gigi,ge,i rekla je nekoliko puta ide! Ma kamo ide?😂😂😂
Josipica spava,vole tu pozu,moj necak jr tako spavao
Presmijesna mi ta njihova brbljanja...
A moja ko prava purgerica govori kae?? Kae kae kaj kaj uz te baba gu gi i u zadnje vrijeme osim kaj je aktualno prsticima ici preko usana i govoriti brrr da se cuje taj br br br, ne znam kak drugacije opisati haha..
Al ovo kaj joj je prezestoko... Ja se njoj smijem,ona pita kaje sva ozbiljna ono ko da stvarno to pita..ja jos bolje u smijeh,ona se sva strese- kae?? Ja u jos joci smijeh,a ona opet KAE glasnije..ja kazem pa smijesna si mi...a ona se nastavi igrat 😂😂😂😂😂 aashaahaha ko da je cekala da joj konacno odgovorim
Gigi isto spava na boku, nedavno se prvi put namjestio na trbuh.
Brojcana ne brini zbog gubitka kg ja sam u prva 3mj izgubila 4kg i sve je bilo ok. Al ja osim sta sam povracala nisam nista ni jela jer mi je stalno bila mucnina i sve mi smrdilo nisam u ducan mogla uc. Probudila se i pojela cokoladu 😂
Mislim da ce bit teletina ispod peke. Ja cekam desert 😂
Kod nas prvi spavanac
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine,ide Tena😁😁😁😍 Nikolina je vikala jedno vrijeme di je jaje! Po cijele dane di je jaje?! Sada stalno zove sestru Inja Inja i na sve pokazuje kažiprsticem. Presmiješni su.
😍😍😍😍😍😍😍
Večer tete!
Ilani imaš baš lijepu curicu 😍😍😍
TPol čupavica se postavlja na sve 4 👏👏👏 moj neće nikako, samo se diže rukama ful gore ko da bi najrađe koljena na trbuh povukao da klekne 😂 guzica mu preteška, sav je na mater 😂
Ja danas išla pogledat ručke za kuhinju, i to HB riješila, pa do Muellera u nabavku, Jakov je dobio bagere da se igra da ja mogu u miru podojit Josipa, međutim Josipu bilo previše interesantno kako se ovaj igra pa nije htio papat… Nailed it 😂😂😂 još sam ih odvela u pet shop sa malo gledaju ribice, ptice i zečeve, uzbuđenje na vrhuncu. To je najbliže što imamo zoološkom. Josipu je dojadilo bit u kolicima pa mi bio ekstra nervozan kad sam radila ručak 😔 nekad mi žao što se od te sve strke nekad slabo stignem s njima poigrat… Pa mi onda fino izraze nezadovoljstvo ispadima bijesa i cendranjem. Još sam na kraju imala show s mužem i pločicama, al ajd to je riješeno.
Sanjarka "igram" i ja košarku, gađam trice punim pelenama u koš za smeće 😂 čak nisam loša 😂 dečki skandiraju na svaki posrignuti pogodak, a smiju mi se kad fulam 😂
Sutra bi i mi mogli neki piknik organizirat, bez stresa, samo zabava 😉
Takvu i ja kosarku igram aahaha
Babycoming super kompletic, vip 😎 stvarno majica izgleda veliko 🤔
A zlica 😂😂😂😂😘
Nama trenutno faza bacanja igracaka tisucu puta je uzme pa baci i smije se ko lud 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji