Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    21. Ožujak 2017. 11:51
    Boze,u kojoj pozi spava 😂😂😂
    Boze,u kojoj pozi spava 😂😂😂

Sanjarka88
    21. Ožujak 2017. 13:10

Hello zene 😘
    Ja i gigi ispitali seku prirodu i sad da napisem koju rijec pa odoh cistit kupaonicu u z a s n a je 😩
    Valjda ce on surađivati, sjedit ce u hranilici u kupaoni 😂
    Jutros bili do cc1 obavili sve poklone , meso, kašice , vrecice za usisavac, cak sam i muza počastila majicom a sebe novim grudnjacima jer su mi stari svi al svi ogromni 😢😢😢
    Ostalo mi pohanog od jucer pa cu samo tjesteninu s pomama uz to a to ce i gigi 
    Vani je stvarno predivan dan 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Ožujak 2017. 13:20

Tpol u bome i cupavica postala ranoranioc 🙄 jel ti i dalje navecer ide spavati ranije?
    Ilani hvala na info o stranici s vježbicama. Nama je u biti problem cetveronoske. Nismo ni ja ni brat ni sestra puzali
    Babycoming sta je najgore ne treba njega poticat na pokret njega ima svugdi i jako je aktivan cijeli dan al eto na neke krive nacine...
    Joj Kikija bas nesto boli kad mu je cepic pomogao 😐😐😐 bas pitaj pedijatra 
    Ugolina jej cekam recept! 😆 u tebe bas aktivni dani. Iskoristite dok ne radi 😉 a kako zlica spava haha. Vec su to mali ljudi 😍

mare1989
    21. Ožujak 2017. 13:30

Hello 

Juha gotova,jos lasagne i lezanje
    Mm na terenu nema ga cijeli dan Jucer smo se posvadali,cijeli dan ga cekam da zavrsi sa svojim obavezama i dogovorimo se da idem ja sa curama u grad a on i sin kuci.Spremimo se icekam ga obucena 2h da bi on dosao u kucu i rekao da ide neka vrata montirati.A jbt pa ti ljudi nemaju obzira,da u 18h ga zovu da dode,jos on govori pa to su tri zene u kuci ja sam im vrata radio.Zato sam se jutros spremila sama u grad i obavila sve a on je njih cuvao,jos sam spizdila 150kn na gluposti u kuhinji i ukrase za USKRS ( a ne trebaju mi ) puno se bolje osjecam

Sanjarka88
    21. Ožujak 2017. 14:29

Kupaona oribana 😎 površno naravno. Uopce ne zelim znat sta je na podu ispod elemenata. 
    Uspavljujemo se pa idem rucak spremit. 
    Mare nek se ti osjecas bolje sto si novce bezveze spizdila 😂😂😂 jel pala pomirdba? 😉

mare1989
    21. Ožujak 2017. 14:33

S

mare1989
    21. Ožujak 2017. 14:35

mare1989

S

Ispisem povijest i ovo samo posalje

mare1989
    21. Ožujak 2017. 14:38

Sanjarka koja pomirdba pusa za cao,polako vozi i cuvaj se.Al moram veceras biti dobra jer sam od Rosea narucila svasta 

21. Ožujak 2017. 15:06

Mame uzivate li? Mi da

Littleladybug
    21. Ožujak 2017. 15:28

Ilani koja ljepoticaaa 😍😍😍😍 mi smo bili na suncu u setnji skoro 2h, K je razgledao okolo sve sa zanimanjem 😁
    Mare ajde brzo ce past i pomirba,neces ti dugo izdrzat 😂😂 tako sam i ja nekad davno kad bi bila ljuta spicila pare pa bi mi onda bilo jos gore..em i dalje ljuta em bez para..pa sam brzo prestala s tim 😂
    Sanjarka sta ne vidis, ne boli..😅 ko to jos cisti ispod elemenata 😂 mozda Ejic 😂😂
    Malca ceka juhica s grizom, mrkvicom i oslicem a on se sad uspavao i nikako se probudit 😄 nema veze podgrijat cemo malo, nek spava sada kad vec nocu tulumari 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.