Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2017. 21:22

Večer mame! 
    Evo i Nikoline u piđami. Opet mi se čini da je topla. Nadam se da je lažna uzbuna. 
    TPol slatka čupavica krenula 😍 Nikolina sjedi dobro već par mjeseci, trebala bi ona i na nogama već biti ali na to ćemo još pričekati. 
    Mare tebe djeca dobro slušaju 😀moji bauljaju po kući, ne možeš ih rastjerati po krevetima do 22-23. 
    Brojčana, jel odspavala Neli treći spavanac? Puše kod vas, onda će i ovdje za dan dva. 
    Tena zove Gigija 😁😁😁
    Ugolina, super se namjestila Josipa za spavanje. 😁😁jel I po noći tako spava? 
    Sanjarka, najbolje ti mu stavit raspored kao u vrtiću da se lagano navikava. Ako ti se sad ujutro budi ranije, a budi, ne bi trebalo biti problema zbog pomicanja rasporeda sat vremena natrag. 

Sunshine1
    21. Ožujak 2017. 21:35

Cupavica😂😂😂😂 kao da se igra skrivaca!🙈🙈🙈tko se nije skrio,magarac je bio!! Btw bas je dugackica
    Nikolina slatkica😍😘 ona bas uziva. Bas je mala sitnica.
    Mi bile danas na sistematskom. Mjere joj 8350/70/44. Isto sitna,iako je meni bas teksa😂😅 sorry Baby
    Pitala dr jel slaze slogove,reko ne. Jos uvijek je na A i E. I dr je pogleda ajd nemoj bit samozatajna jel moze. Ona kao da je razumjela...cijelo popodne brblja. Brblja staalno bezveze. A prica gigi,ge,i rekla je nekoliko puta ide! Ma kamo ide?😂😂😂
    Josipica spava,vole tu pozu,moj necak jr tako spavao

url=https://lilypie.com]

21. Ožujak 2017. 21:44

Sunshine, ide Tena😁😁😁😍 Nikolina je vikala jedno vrijeme di je jaje! Po cijele dane di je jaje?!  Sada stalno zove sestru Inja Inja i na sve pokazuje kažiprsticem. Presmiješni su. 

CrazyPuppet
    21. Ožujak 2017. 21:51

Večer tete!
    Ilani imaš baš lijepu curicu 😍😍😍
    TPol čupavica se postavlja na sve 4 👏👏👏 moj neće nikako, samo se diže rukama ful gore ko da bi najrađe koljena na trbuh povukao da klekne 😂 guzica mu preteška, sav je na mater 😂
    Ja danas išla pogledat ručke za kuhinju, i to HB riješila, pa do Muellera u nabavku, Jakov je dobio bagere da se igra da ja mogu u miru podojit Josipa, međutim Josipu bilo previše interesantno kako se ovaj igra pa nije htio papat... Nailed it 😂😂😂 još sam ih odvela u pet shop sa malo gledaju ribice, ptice i zečeve, uzbuđenje na vrhuncu. To je najbliže što imamo zoološkom. Josipu je dojadilo bit u kolicima pa mi bio ekstra nervozan kad sam radila ručak 😔 nekad mi žao što se od te sve strke nekad slabo stignem s njima poigrat... Pa mi onda fino izraze nezadovoljstvo ispadima bijesa i cendranjem. Još sam na kraju imala show s mužem i pločicama, al ajd to je riješeno. 
    Sanjarka "igram" i ja košarku, gađam trice punim pelenama u koš za smeće 😂 čak nisam loša 😂 dečki skandiraju na svaki posrignuti pogodak, a smiju mi se kad fulam 😂
    Sutra bi i mi mogli neki piknik organizirat, bez stresa, samo zabava 😉

Abies
    21. Ožujak 2017. 22:23

Hej! 
    Mi bili na treningu. Napokon opet počelo. Sin mi na oca antispotaš.... Valjda će se dogoditi pomak. 
    Dok je buraz skkutao mi u trgovinu. Pojela pola kašice, malo hodala i zaspala u autu. Zato sad skače i pjeva. 
    Petra je danas napravila čučanj, samostalan. Baš je malo čudo!
    I vrisnula mi suđerica. Traži se nova...

Nikolina koji je to bombon. I intelektualno rastura razred. 
    Čupavica, tek sad vidim koliko ima kose. Čudo. 
    Gigi, odabrala Tena  😀
    Masha super tehnika, u deku ležeći i tek rodila! 
    Lucy i Mare troše novce. I ja ću... Servis i registracija.
    Dalje ne pamtim 

summerbaby
    21. Ožujak 2017. 22:42

TPol

Jutro i mi budni od 10do7 probudi se kao da ima sat hehe … malo mm preuzeo pa onda ja … joj i ja dam spavalica pa mi treba dobrih sat vremena da dođem sebi
    Ejic ta prva ti super stoji kad probaš bez grudnjaka mozda ta čipka i nije tolko "nabacana" samo zaboravila sam kakva je napred 😬
    Sumerbaby Uh puzanje eto ja sljedeci mjesec naručujem putni krevetić da ju imam gdje stavit kad propuza jer ko će nju polovit
    Lucy pa dal vi idete na kakve vježbe ? I odakle ta dijagnoza ?
    Sanjarka hahha ja mislila reko neki friz (frizura ) hahaha a ono frižider Haha

Da, bit ce ti lakse s kreveticem, ja sam niki kupila vrtic i to nas je spasilo, trenutno je pustam da se krece po podu, ali ako se moram odmaknuti na 2-3 minute, obavezno ju stavim u vrtic i mirna sam

summerbaby
    21. Ožujak 2017. 22:46

Abies

Mi vani, zaspala. Gore gnoje polje pa ni ne mozemo dugo izdrzati. Sad kuhinja. A i auto moram ocistiti. Mm nema do noci. Opet…. Vrijedan covjek. Ja cesem koku.
    Lucy vjezbe? Ja ti dodjem ispeglat. Ti meni sudje
    Sanjarka zavidim na kosarci. Ma na bilo cemu. Bas he to lijepo. Ja mogu cekat jedino klince da malo porastu pa da me smlate.
    Ejic bit ces predivna.
    Summer jos nisam cipele kupila. Doma je bosa, tj strample. Imamo jedne slapice al nisu joj sjele kako treba.
    Ellie drz se!
    Dalje se ni ne trudim popamtiti. Idem u kuhinju

Jooj ni nama te slapice za bebe nikako ne odgovaraju, valjda su joj nozice jos presitne i samo malo protrlja nogu o nogu i cipelice su na podu (iako broj cipele odgovara nozi)

ejic
    21. Ožujak 2017. 23:36

Cure, hvala vam na komplimentima! 😙😙 Ne vide se tu ispod haljine noge, a i trbuscica ima nesto malo tako da ima jos potencijala za poboljsanjem linije 😉
    Ugolina, kako zlica lijepo spava 😍😍😍 Neka ste se vi samo pojavile na rucku, trebas i ti malo odmora 😘
    A volja za puzanjem koja nikako da se ostvari izgleda dosta prosto kod njega 😂😂😂 Na viber postavila video 😉
    Baby, ja moram brisati ispod ormarica jer mi vise na zidu i izmedu ormarica i poda mi nekih 30cm prostora pa se sva prljavstina vidi 😛 Zato 1x na pola godine micem prasak i omeksivac da i ispod toga obrisem. To mi se neda uvijek micati i ponovo spremati na mjesto 🙈🙈
    Ilani, Nikolina 😍😍😍😍😍😍😍
    Mare ljeci bijes na muza trosenjem novca 😁😁 Eto, ja rade glancam kucu u tim situacijama. Novcanik ne dozivi nikakvu stetu, a i kuca lijepo izgleda 😁😁 Sad se vec dugo nismo posvadali a trebala bi mi neka generalka kuce 😞😀
    Brojcana, sad si mi dala ideju za sutrasnji rucak, kobasice i kiselo zelje 😋 Obozavam kiselo zelje, a nisam ga jela ni ne pamtim od kad 😀
    TPol, kako se cupavica slozila 😍😍😍
    Eto, moj nije ranoranioc 😆 Danas mi dopustio spavanje do pol 9 😆 (sad gle da mi se sutra odbije u glavu pa se opet probudi u 6 bez pomisljanja na to da dalje spava 😂😂)
    Vrtic, ja sam danas makla onaj gornji "kat" putnog krevetica jer nije bilo cvrsto i uvijek kad bi se malo pomaknuo, to bi se zaljuljalo a on pao na bok. Sad je nisko i na cvrstom pa lakse sjedi. Iako vecinu vremena ga ostavljam na puzlama jer jos nije pokretan ali mi treba vrtic kad idem s psicem van na pisanje ili ja moram na wc ili kratko na kat pa da se nebi prevrnuo i gdje udario... Sad mi izgleda tako mini u tom veeelikom kreveticu kad sjedi 😍😍

ejic
    21. Ožujak 2017. 23:45

TPol, evo prve od naprijed

Sanjarka88
    22. Ožujak 2017. 07:27

☕☕☕☕☕☕☕ svima koliko vas ima! Dezurni konobar 😆. 
    Mi opet od 6.30h. Pretplatio se sin na tu uru budenja.
    Mislim se jucer kako bi mu trebala polako kupovat ljetnu robu da mi ne bude sve odjednom al me muci broj koji ce nosit iako nebi trebao sad puno rast al sad vec dio robe nosi 80, no 86 mi ipak iz ove perspektive izgleda preveliko
    Sta jos? Aha danas ne kuham jer je bratu rockas pa je peka veceras možda pofrigam muzu jaje na oko da ne krepusne od gladi 😂😂. 
    Gigi ce dobit neko povrce. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.