Malamimi nekako me razveseliš kad se javiš. Uz njih troje i muža vjerujem da nemaš sekundu za sebe, a kamo či nas.
Vožnja, ustrtarim se kad vidim da otvori oči. Sad idem starom karlovačkom ako urlikne da mogu stati. Na autocesti ne mogu.
Crazy ne štreberica, načitana! I predavačica.
Mi od noćas NE spavamo. 12-2, 3-5, 6-7 i do sad 1* po pola sata. Trebam neku drogu za obje... Tate nema. Pitam sina kud da ga izvedem -tati! Jbt ko da smo rastavljeni 😕
Sanjarka evo taman stigla danas. Cim uhvatim vremena napisem raspored za bebe od 2mj, vecina vas je ovdje u tom periodu.
E ja isto ne znam jesam li se zaje*ala s kupnjom izdajalice, mali je non stop na cici, ništa ne prepušta slucaju hehe, ne moze izdajalica doć na red.
Evo i mene, kao sto vidite postoje dani kada sam jako aktivna a postoje i ovakvi dani i noci koje je bolje zaboraviti 😁 Mi od sinoć u drami samo plac i cendranje i cika, nula spavanje, osim na cici po pola sata 😔 Jutros u šetnji odspavao sat vremena, pola sata na muzu kada je došao sa posla i evo sad od 20h je na meni spavao jedva ga prebacila u kindac buni se nešto u snu i očekujem buđenje uskoro. Strašno ga frče i sav je jadan od plinova, tako da sam poslala dragog u ovu istu ljekarnu gdje su mene odgovorili od kapi, da kupi biogaia i od sutra ujutro krećemo sa njima, uzela sam sa vitaminom D valjda bude ok. Znam da su rezultati vidljivi tek kroz 5,6 dana ali moram krenuti, čini mi se da mu je sve gore, prije je samo cendrao a sada vec dosta place znaci na bolje ne ide 😔😔
Ne znam kako ali izdržat ćemo tih par mjeseci nema nam druge.
E da i danas je pustio prvu suzu, koma, evo sad su meni suze krenule kada se sjetim, pa to nije normalno kakav sam pekmez 😢😢😢
Kad vas citam o problemima s spavanjem, grcevima i papanjem zahvaljujem sto imam takvu bebu jer ne znam kako bi nas dvije same uspjele oko doktora, vjezbi i pregleda... moj mali veliki borac.
Ejic mi smo iz bolnice izasle nakon 3 tj a u setnju tj dana nakon sto dosle doma. Nece se prehladit, a godit ce i tebi i bebi
Malamimi drago mi je da si se javila,nedostajala si 😊, drago mi je da je sve ok
Ejic welcome ❤
Prva setnja sa 2tjedna bila. Mozda bi i ranije da nisam bila u bolnici. Ugl. strah je i mene bio da se ne prehladi pa kako ga obuc pa ovo pa ono...prošlo me to ludilo i prosli smo bez prehlade 😂
Abies tata radi? 😕
Uh gadan dan! 😰 nadam se da ce noc bit bolja bar.
Marigmar nece naskodit biogaja a i nadam se da ce vam pomoc. Prva suza 😥
Crazy super brzi su sa knjigom 😎. A malac neda cicu nikome 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam na dvije kile manje nego na pocetku trudnoce ( tri tjedna u bolnicke hrane napravilo svoje), al i dalje me sve hlace stezu i osjecam se sva ogromna. Moram vjezbati a svi mi govore tek 4 mj odnosno najbolje 6 mj poslije poroda...
Sortiraj odgovore
Najstariji